Şimdi Ara

8800 GT ile CRYSİS oynamak için hangi CPU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara en çok merak edilen soruydu:Crysis için Hangi işlemci?
    q6600 mu E6850 mi?
    8800 GT ekran kartı ile Crysis'te hangi işlemci öne çıkıyor?Nette baya araştırdım cevabını bulamadım..Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincdr -- 6 Ocak 2008; 23:04:43 >

• Sadece crysis için diyorsan E6850.Çünkü crysis bildiğim kadarıyla 2 çekirdek desteği veriyor.Yani Q6600 alsanda muhtemelen yine sadece iki çekirdeğini kullanacak.Zaten Q6600 2 adet E6600 işlemcisinin birleşiminden oluşan bir işlemci.Bu durumda sanki bu oyun E6600 gücünü kullanacak.Ama E6850 E6600den daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertekin -- 6 Ocak 2008; 23:48:56 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20172035/tm.htm

incelemeyi mutlaka beyninizde tartışın,şiddetle tavsiye ederim,saygılar.
  • crysis için 2 çekirdek daha iyi diolar E6850 al o/c de yaparsın tam sana gider

bir oyun için nasıl işlemci alıosunuz
  • Genel olarak oyun performanslarıyla ilgili kıyaslasanız 2 işlemciyi anlıycam ama crysis için hangi işlemci demek kadar saçma bişey olamaz herhalde.
  • e6750 @ 3.6ghz
  • "peki notepad için hangisi?" diye sorarlar alnını karışlarlar adamın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu 2 çekirdek alınmaz bu saatten sonra.
    İlla cpu alacaklar biraz daha beklesin yeni modeller çıkınca
    fiyatı düşen q6600 g0' ı alsın. İyi bir fan ile günlük 4 ghz kullansın.
    Ortada ne e6850 kalır ne de başka bir c2d.
  • Sadece Crysis için alıcaksan her iki işlemcidede yakın performans alırsın çok bişey farketmez yok biraz daha ileriye dönük bişey olsun diyorsan Q6600 daha mantıklı olucaktır 4 çekirdek için uyumluluk saglanınca oyunlarda vs.. daha çok faydasını görüceksindir Q6600'ün.
  • e6750 alırsan ve 6850 arada ki fiyat farkına sağlam bir soğtucu alırsan tadından yenmez.
  • Aslında çok da saçma değil...Ben Crysis'i bir oyun olarak değil bir test platformu olarak görüyorum..Eğer bir işlemci Crysis'te iyi ise benzer oyunlarda da iyidir şeklinde bir düşünce geliştiriyorum..Çünkü benim için işlemcinin bu tür programlarda (yani oyunlarda) gösterdiği performans önemli..
    Cevaplarınız için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincdr -- 8 Ocak 2008; 21:20:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.