Şimdi Ara

8800 GTS 320 mb'de fazla seçenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Upgrade için 8800 gts 320 mb almayı düşünüyorum ancak 3 seçenek arasında kaldm.

1)Sparkle
    2)XFX
    3)MSI OC
    4)Bekleyip HD 2900 XL almak

• Bu serîde, en ucuzu en iyisi oluyor genellikle.

Zira, özel modeller (calibre gibi) haricinde markalara göre değişen şeyler: kutu içeriği, soğutucu üzerindeki resim ve baskılı devre rengi olmakta.

Sparkle, ucuz olduğuna göre rahatlıkla tercih edilebilir (ucuz olmasının en büyük sebebi kutusundan oyun çıkmaması). MSI'dan Company of Heroes isimli tam sürüm oyun çıkıyor. XFX'in kutu içeriği hakkında bilgim yok.
    XFX'i tercih ederseniz, 1500 mhz işlemci hızı da bu tercihinizde etken olabilir (575 MSI'da bile [575'te iken] bu değer 1350 olarak gözüküyor [aslında, bu konuda da biraz karmaşa var gibi]).

Bu arada, sanırım alt - tab ile düzelen kare/sn düşüşü sorununu duymuşsunuzdur. Kesinlikle tüm GTS'lerde görülmediği gibi sadece GTS'ye de özgü değil; ama ben yine de bahsetmiş olayım.

Bilgi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_15892596//tm.htm

nVidia'nın, bir sonraki sürücüleriyle durumu düzelteceği sanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Temmuz 2007; 5:54:37 >

• ben olsam xfx'ten caymazdım oldukça harika bir kart..daha para varsa 2900xt tercih edilmeli..bu arada dolar fiyatları bayaa etkiledi kartları birkaç gün önce alsaydın keşke..dahada etkileyecek gibi haberin olsun..
  • sparkle en ucuz olduğu için kesinlikle sparkle diyorum ben, zaten kendimde kullanıyorum, ve 650/2100 gibi değerlerde kart hiç sorun çıkarmadan çalışıyor, daha fazla para verebilirsen kesinlikle hd2900xt almanı öneririm çünkü alt-tab sorunu canını sıkabilir
  • Msi nx 8800 gts.Ben çok memnunum , fanı çok sessiz ve kendinden oc li geliyor,ayrıca oyun içerisinde o.c yapabiliyorsun
  • xFx 8800GTS XXX editionu tavsiye ederim
  • msi 8800 gts
    stok fanla

660/2140 stabil
    fan hizi tabi %100 e ayarli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seçeneklerinde yok ama Calibre'yi tek geçerim
  • Ama ben Nvidianın toplu indirimini bekliyorum.O zaman XFX ve MSI daha alınabilir hale gelebilir.OC yapmayı da düşünmüyorum.Fabrika OC'li gelse daha iyi olur.Ama kartın sessizliği önemli.XFX'in fan sesi nasıl?

"Alt+tab" olayını biliyorum.Donanımsal olduğunu hiç sanmıyorum.Driver ile çözülecek birşey gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mene

seçeneklerinde yok ama Calibre'yi tek geçerim

Sparkle Calibre bildiğim kadarıyla çift fan olduğu için gürültülüymüş.Gürültü istemiyorum.
  • Msi nx 8800 gts var bende,Kasa fanı kullanmıyorum.Sessizlik konusunda muhteşem desem abartmış olmam.Tabi diğerleri hakkında bir bilgim yok.
  • bende palit marka var gayet memnun um 68 dececeyi geçmiyor ısı "0" ses var deyebilirm ..

ve alt- tap sorunuda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Temmuz 2007; 1:20:10 >
  • MSI OC 8800gts kullnıyorum bu vgayı zamanıdna çok aradım yine alsam msi alırım kendindne3 o.clki vedahada gidiyor anı ise müthiş sessiz ve fan hızını riva tunerde yüzde 83e getirdim kasa kapağı kapalı hiç ses gelmiyor
  • doğru cevap a)sparkle olucaktı.donanımdersane ile oks artık çok kolay
  • 4)Bekleyip HD 2900 XL almak
  • bu sparkle larda fps düşme zımbırtısı ne sıklıkla oluyor?

benim gördüğüm kadarıyla en çok msi ve evga larda oluyor. xfx lerde ise hiç duymadım..
  • Aynı soğutmaya sahip kartların sıcaklık değerlerini vermenize gerek yok, sanırım.

Meselâ, bendeki Nx 8800 GTS, son sıcaklarda boşta 73 - 82 arası dolaşıyor, %60 fan devriyle:) (Daha önceleri 68'i geçmezdi.)
    Düz Sparkle veya XFX de olsa durum değişmeyecekti.

Ortam sıcaklığı ve kasa soğutması büyük önem taşıyor.

Bekleme meselesi her zaman için mevcut sisteme bağlıdır. Az çok idare eden bir sistem varsa beklenip daha iyisi alınabilir; pek idare etmiyorsa bence beklemenin bir mantığı yok, çünkü bu işin bir sonu da yok ve olan da kaybedilen zamana ve kaçan oyunlara oluyor :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven007

quote:

Orjinalden alıntı: Mene

seçeneklerinde yok ama Calibre'yi tek geçerim

Sparkle Calibre bildiğim kadarıyla çift fan olduğu için gürültülüymüş.Gürültü istemiyorum.

walla calibre'de çift fan olduğu doğru ama daha önce normal düz sparkle da kullanmıştım. bütün 8800lerdeki default fanlara göre calibre'de 2 fan olmasına rağmen daha sessiz bir kart

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer
    Bekleme meselesi her zaman için mevcut sisteme bağlıdır. Az çok idare eden bir sistem varsa beklenip daha iyisi alınabilir; pek idare etmiyorsa bence beklemenin bir mantığı yok, çünkü bu işin bir sonu da yok ve olan da kaybedilen zamana ve kaçan oyunlara oluyor :)

Şu anki ekran kartım Geforce 4200 ti ve bu yıl çıkan oyunların %75'ini oynatamıyor(Ah şu shader model 2.0 ah).Ama beklediğim Directx 10 oyunları çıkmadı.Bu ay Bioshock çıkacak o çıktıktan sonra gerçek Directx 10 performansı belli olcak.Crysis çıktığında da olabilir.Ama mutlaka adam gibi bir Directx 10 oyunu çıkmadan sistemimi yenilemeyeceğim.

Bir de bir ricam var "Alt+tab" sorunu yaşayan 8800 GTS 320 kullananlara.Lütfen ekran kartının markasını yazar mısınız?

• o dediğin markaların özet tablosunu www.turkchip.com adresinde var oradan değerlendirebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.