Şimdi Ara

8800gt ekran karına acil yardım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sorunum şu.bioastar8800gt ekran kartım var.sorunsuz çalışıyuor gibi görünüyor kart ama sorunlu :)
    sorun şu kartın nvidia sürücülerini yüklemediğin zaman rahatça kullanabiliyorsun ama sürücüyü yükleyince bilgisayar bilgisayara açılıyor win yüklüyor ama görüntü gelmiyor.farklı ton renkler yanıp sönüyor gibi düşünün.gri tonlar ama çoğunlukla.orjinal biosu malesef kayıp.

bu işlerden çok anlamadığım için ikinciel kısmına satılık koydum.anlayan kişi halledebilir sanıyorum.hiç uğraşamıcam valla.yeni kart alıp oynumu oynayayım en iyisi ::)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mespan4 -- 9 Ağustos 2010; 12:08:05 >

• bir şekilde orijinal bios unu edinip , servise yollayınız. arıza var gibi görünüyor...
  • İşletim sisteminiz nedir xp vista win 7 32 64 bit
  • garantisi yok.işletim sistemi normal sp3 xp 32 yani.
    açış ekranına kadar normal geliyor ama masaüstünü açmıyor.driverlerini silince sorunsuz açılıyo.
    açayip bi durum.acaba işlemcidemi bi sorun var
  • Aynı durum benim başımada geldi.Ve Halen devam ediyor çaresi yok galiba.
  • nisan ayında benim karta şu oldu kartın driverini yüklemeyince sorunsuz çalışıyordu yani video açılınca hç bişi yok ama yükleyince videoalrda karıncalanmalar oldu bu ekran kartı arızasıdır ümraniyede kazal bilgisayar var bu tür arızaları yüzde 80 yapabiliyorlar ama 50 ile 70 tl arasında yapayorlar benim 2900 pro yu 50 tl ye yaptılar şuanda sorunsuzca çalışıyor hemen yarın götürebilirsen çarşamba günü akşamı alabilirsin
  • windows altında farklı sürünleri deneyin hocam...
    yada win7 kullanıyorsanız driveri güzelce bir silin...daha sonra yüklerken setup'undan ''uyuymluluk soruuu gider''
    sekmesiyle kurun...

çözülmez ise sorun büyük ihtimal ekran kartında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.