8800 gt ekran kartı için güç kaynağımın yüksek olması mı gereklidir? galiba bu kartlara powerdan güç veriliyor bende cooler master ın üzerinde 350w powerı olan kasası mevcut. 1 harddisk ve 1 dvdrom kullanıyorum. böyle bir kartı kullanmak için yeni güç kaynağı almak zorunda mıyım? veya güç kaynağımı değiştirmeden alabileceğim en performanslı kart nedir?
yeni güç kaynağı alırsın iş çözülür örn 500w gibi
işlemci ya da ekran kartına overclock yapmayacaksan hiç bir şeyini değiştirmene gerek yok.. 8800gt alabilirsin.. ben 380w pegasus ile kullanıyorum hiç sorunsuz..
quote:
Orjinalden alıntı: mishra
8800 gt ekran kartı için güç kaynağımın yüksek olması mı gereklidir? galiba bu kartlara powerdan güç veriliyor bende cooler master ın üzerinde 350w powerı olan kasası mevcut. 1 harddisk ve 1 dvdrom kullanıyorum. böyle bir kartı kullanmak için yeni güç kaynağı almak zorunda mıyım? veya güç kaynağımı değiştirmeden alabileceğim en performanslı kart nedir?
o psu her halukarda yeter sana
coolermaster ın psu ları sağlamdır. Gerçek değerini verir. Bu arada işlemcini belirtmemişsin İşlemcinin tdp değeri nedir?
işlemci amd64 3200+
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme