Şimdi Ara

8800GT Önemli Teknik Detaylar ve 8800GTX Karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gettı kumandamının,getti mereşimin dolarları getti getti
    nere pahalı lüks ultra nere orta bölgenin kartı gt.ıkısının performansı yakın bu nasıl iş ben cozemedım fıyat farkı muazzam bır de
  • Beni üst üste bu kadar şaşkınlığa uğratan başka bir kartın çıktığını hatırlamıyorum :)

@kobb

Yazınız için teşekkürler.

Bilgim yeterli düzeyde değil, acaba kısaca: "GTX'in, iki kart da fabrika çıkışı hızlardayken, her türlü AF başarımı daha yüksek olacak" diyebiliyor muyuz?
  • Soultrap sağol paylaşım için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoOLMuSTi

Testlerden şunu çıkardım, artık nvidia kendisiyle yarışıyor...

• son kullanıcı testlerinden sonra bu kartı almayı düşünüyorum
  • @Tuğer Rica ederim.

Evet gerçek oyun testleri için üst seviye ayarlarda GTX standart hızlarda GT'ye göre daha iyi bir doku işleme performansı sunabilir diyebiliriz ki buna AF de dahildir ama şu da var ki buradaki tek etken TFU-TAU sayıları olmayabilir. İşin içine başka etkenler de girebilir.
  • Bunlar sadece Crysis testleri hatirlatiyorum. hersey crysis demek degil. Kaldi ki Crysis testlerinde GTX ile Ultra arasinda bile pek fark yok. GT istedigi kadar overclock olsun Ultra'yla ayni performansi veremez. GT en fazla 720'ye overclock oluyor 800u birakin 750 bile hayal.

Alttaki grafikte, 8800GT 700'e overclockludur, GTX'de herhangi bir overclock yoktur:

8800GT Önemli Teknik Detaylar ve 8800GTX Karşılaştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 30 Ekim 2007; 20:12:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Bunlar sadece Crysis testleri hatirlatiyorum. hersey crysis demek degil. Kaldi ki Crysis testlerinde GTX ile Ultra arasinda bile pek fark yok. GT istedigi kadar overclock olsun Ultra'yla ayni performansi veremez. GT en fazla 720'ye overclock oluyor 800u birakin 750 bile hayal.

Alttaki grafikte, 8800GT 700'e overclockludur, GTX'de herhangi bir overclock yoktur:

Hangisi doğru?

• 8800gt sli + %10 oc alayıına gider
  • arkadaslar yeni GTS ler ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı acaba??
  • 1000 liraya gtx alanların kartları yalan mı oldu yani
  • şimdi bu kart kaçtan satışa sunuldu ülkemizde
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

şimdi bu kart kaçtan satışa sunuldu ülkemizde

375 YTL ortalama.
  • yok benim pci ex de
  • kartı denemeden göklere çıkardınız valla abuk subuk sitelerin grafiklerini koymusunuz yinee al bende de bitane..

http://www.tomshardware.com/2007/10/29/geforce_8800_gt/page12.html

evet performansı etkileyici ama yine altında 8800gtx ve ultranın.. bide 1920x1440 da afallamıs kart.. 22' gibi lcd de yüksek çözünürlük kullanan arkadasların hayallerini boşa çıkartacak bi kart seçim sizin tabii

• quote:

Bunlar sadece Crysis testleri hatirlatiyorum. hersey crysis demek degil. Kaldi ki Crysis testlerinde GTX ile Ultra arasinda bile pek fark yok. GT istedigi kadar overclock olsun Ultra'yla ayni performansi veremez. GT en fazla 720'ye overclock oluyor 800u birakin 750 bile hayal.

Üstte verilen testlerde Crysis, Bioshock, Call Of Duty 4, Half Life:EP2, Oblivion, ET : Quake Wars ve Unreal Tournamet sonuçları mevcut.

Doku işleme performansının da ciddi artmasıyla 8800GT, GTX e çok yakın sonuçlar almış. Bu durumda zaten kart küçük bir overclock ile GTX e rahatlıkla yetişebilir görünüyor.

720mhz gibi Core hızlarında ise GTX i rahatlıkla geçeceğine en azından ben eminim..

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Üstte verilen testlerde Crysis, Bioshock, Call Of Duty 4, Half Life:EP2, Oblivion, ET : Quake Wars ve Unreal Tournamet sonuçları mevcut.

Doku işleme performansının da ciddi artmasıyla 8800GT, GTX e çok yakın sonuçlar almış. Bu durumda zaten kart küçük bir overclock ile GTX e rahatlıkla yetişebilir görünüyor.

720mhz gibi Core hızlarında ise GTX i rahatlıkla geçeceğine en azından ben eminim..

o kadar emin olmayın bence...kartı alıp kullanmıs,, oc yapmıs gibi eminim diosuzunuz... neyse siz emin olabilirsiniz kendi kendinize devam

öyle 3-5 tane grafik koyup insanları kandırmayın lütfenn!!! ultraya kafa tutuomus daa gtx i geçmiş!! alıp kullanan arkadasların testleri ile anlaşılır ancak ... tmm gecsin bişeyy demioruz da kartı bi anda göklere çıkardınız çıkmadan kullanmadan...

biiz default kullnıoz bi durun bakalım hele yetıo şimdilik kasmıoz oc ile.... oc lu gtx in oc lu gt ye nasıl takla attrıcağını görüccez yakında çıksında bi peşin konusmayın oc bizdede varr!!

• quote:

Orjinalden alıntı: malitecimer

kartı denemeden göklere çıkardınız valla abuk subuk sitelerin grafiklerini koymusunuz yinee al bende de bitane..

Abuk sabuk siteler, hangileri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: malitecimer

o kadar emin olmayın bence...kartı alıp kullanmıs,, oc yapmıs gibi eminim diosuzunuz... neyse siz emin olabilirsiniz kendi kendinize devam

öyle 3-5 tane grafik koyup insanları kandırmayın lütfenn!!! ultraya kafa tutuomus daa gtx i geçmiş!! alıp kullanan arkadasların testleri ile anlaşılır ancak ... tmm gecsin bişeyy demioruz da kartı bi anda göklere çıkardınız çıkmadan kullanmadan...

biiz default kullnıoz bi durun bakalım hele yetıo şimdilik kasmıoz oc ile.... oc lu gtx in oc lu gt ye nasıl takla attrıcağını görüccez yakında çıksında bi peşin konusmayın oc bizdede varr!!

Laflarına dikkat et!

Anlıyorum GTX siniz var bu durumda kartınızın kendinin yarı fiyatında olan bir karta geçilmesi inanılmaz zorunuza gidiyor ama siz pek anlamasanız da yapılmış testlerden önce kartın mimamisi ortada. Zaten bu topik kartın mimari farklılıklarını belirtmek üzere açılmıştır.Atıp tutmadan önce konuyu da bir anlamak gerekli değil mi?

Kimsenin kimseyi kandırması gibi bir durum ise zaten söz konusu olamaz. Ve koyulmuş testler son derece prestijli sitelerden alınmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• high end kartların ömrünün bu denli kısalması gerçekten gıcık bir durum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.