Şimdi Ara

8800GT SLI Ayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avatarımın altından sistemime bakabilirsiniz.Bu sistemle Crysis oynarken 1024*768 de diğer bütün ayarlar Very High deyken (ki bunu optimal settings i seçtiğimde oyun otomatik kendisi ayarladı) Anti Analysing kapalı çok takılıyor.Zaten 10dk civarı oynadım bir terslik olduğunu düşünüp çıktım.

Çıktığımda yaklaşık 1dk sonra ekran kartlarının sıcaklıklarına baktım ikisi de* 55C idi.

Acaba Nvidia kontrol panelinden bazı ayarlarmı yapmam gerekiyor yoksa başka bir sorunmu var.

Birde monitor ile ilgili birşey sorucam.Monitor de belli belirsiz bir dalgalanma (oyundan bahsetmiyorum devamlı olan bir olay) var tam siyah olduğunda ekran bu dalgalanma fazlasıyla belirginleşiyor.Monitormu arızalı yoksa normal bir durummu.Birde monitorun iki yanında 7.1 ses sisteminin birer hoparlor u bulunuyor acaba bunlarmı etkiliyor.

Teşekkürler...

• senin sistem benimkinden baya baya iyi ama ben de aynı problemlerden yakınıyorum. bende de ekran kartı hd 3850 var. ve neden kasma yapıyor anlamadım. yani çok zor durmlarda yapsa anlayacağım ama öyle bir durum da yok. Ben de sana gelecek cevaplara bir bakayım bakalım. belki çözümü buradan bulurum...
  • umarım ilgilenen birisi çıkarda çözüm buluruz ama pek ilgi çekmedi konu malesef hayırlısı.Birkaç değişik forumda daha yazdım ama oralardan faydalı bir bilgi gelirse burada paylaşırım...
  • Sistemin çok ileri düzey olduğu için herkesten cevap beklemen malesef hayalperestlik olur
    Öncelikle ekrandaki dalgalanma ile ilgili Mhz ayarlarını değiştirerek denedin mi?Önce mhz ayarlarını değiştirerek ekranın titreyip titremediğini bir kontrol et.Diğer sorunla ilgili olarak başka oyunlarda da bu sorunu yapıyor mu yoksa sadece crysis de mi yapıyor?
    en güncel ekran kartı driverların kurulu mu?işletim sistemin nedir?vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 3 Mart 2008; 13:46:20 >
  • Ekran çözünürlüğüm 1680*1050 (oyunda değil) yenileme oranı 59 zaten sadece 59 ve 60 seçeneği var önceden 60 idi 59 a düşürünce dalgalanma sanki biraz azaldı ancak halen devam etmekte.
    Pro street te çok üst ayarlarda sorun yoktu,bundan başka oyunda oynamadım henüz.
    İşletim sistemim Vista 32bit 8800gt nin driverları 169.25 yani en son sürüm...

İlginize teşekkür ederim....
  • Birde Nvidia Control Panelde Manage 3d settings bölümündeki ayarları default haliyle kullanıyorum.Burada bildiğiniz kaliteden ödün vermeyip performans arttıracak bir ince ayar varmı acaba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.