Şimdi Ara

8800GT sli ve crossfire yapılabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8800GT kartım var sli veya crossfire yapabilirmiyim ve performans artışı ne kadar olur değermi sizce çünkü anakart ve işlemcimi değiştirmem gerek.

• crossfire radeon kartlarda olur.
    anakart - işlemci ve psu ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

crossfire radeon kartlarda olur.
    anakart - işlemci ve psu ne ?

Asus P5B -CoreDuo 1.8 (6320) -Fsp Epsilon 600w- Evga 8800GT Süpercloked
  • işe yaramaz.8800 gt yi satıp 5770 tarzı bir ekran kartı alın.ayrıca işlemci çok düşük.anakartınızın destek listesine bakıp uygun bir işlemci ile upgrade yapmalısınız.
  • Katılıyorum arkadaşa SLI yapabilirsin ama yapsan bile pek + sını görmücen çünkü buna işlemcin izin vermicektir güzel bir işlemci alabilirsen olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

işe yaramaz.8800 gt yi satıp 5770 tarzı bir ekran kartı alın.ayrıca işlemci çok düşük.anakartınızın destek listesine bakıp uygun bir işlemci ile upgrade yapmalısınız.

600MHz/1800Mhz 256bit GDDR3 DirectX 10
    OpenGL 2.0 HDTV/S-VDIO OUT
    (SLI DESTEĞİ) olduğunu sanıyodum en azından sizin dediğiniz komple sistem demek oluyo bu zaten upgrade mantıksız geldi bana.. ayrıca satsam ilgilenen olurmuki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Katılıyorum arkadaşa SLI yapabilirsin ama yapsan bile pek + sını görmücen çünkü buna işlemcin izin vermicektir güzel bir işlemci alabilirsen olur.

Intel® Core™2 Duo Processor E6320
    (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB) diğerlerine göre farkı var 4mb keş var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 560Ti Overclock yardımı.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1698
    anakartınız bu mu ?

EVET
  • anakartınızda 2. bir pci-e slotu yok. bu nedenle ekran kartı takamazzsınız

sisteminizi biraz olsun upgrade etmeniz şart.

eğer 5770 alırsanız işlemcinize biraz o/c yapmanız gerekebilir.
  • 2. Bir pcı-e slotu olmadıgı için 2.ekran kartını takamazsınız.performans artışı istiyorsanız ve tek bir parça alacaksanız ekran kartı yerine işlemciyi değiştirin.örneğin bir e 7600 işlemci alsanız veya e8400 , oyunlarda oldukça performans artışı alacaksınız.
    bu işlemci ile devam edip ekran kartını yenileseniz işlemci darboğazından kurtulamayacağınız için eski kart ile yeni kart arasında oyuna göre yarı performans veya çok az performans alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

anakartınızda 2. bir pci-e slotu yok. bu nedenle ekran kartı takamazzsınız

sisteminizi biraz olsun upgrade etmeniz şart.

eğer 5770 alırsanız işlemcinize biraz o/c yapmanız gerekebilir.

Cevap bulamadığım konu bunun üzerine idi zaten konu işlemcide patladı anakart değiştirsem buna değermi (sli yapsak değermiydi performansa) yeni sistem toplamadan mevcut 8800GT işe yararmı? uyumlu sli kartı ile hangi anakart almalıyım.
    Sistem bozmadan uprade yapmak değermi yani yeni sistem daha mı mantıklı çıkıyo cevaplarda.
  • soru : En iyisi HIS HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı alıyım ucuz yollu 260tl ilerde bi tane daha alırım crossfire için yalnız 8800gt aldığım performans alırmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merro66

soru : En iyisi HIS HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı alıyım ucuz yollu 260tl ilerde bi tane daha alırım crossfire için yalnız 8800gt aldığım performans alırmıyım.

5770 daha iyi bir karttır gözle görülür fark yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

soru : En iyisi HIS HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı alıyım ucuz yollu 260tl ilerde bi tane daha alırım crossfire için yalnız 8800gt aldığım performans alırmıyım.

5770 daha iyi bir karttır gözle görülür fark yaşarsın.

256bit alsam hd6850 ve hd5830var onlar nasıl?
  • İleride yanına ikinciyi takacaksan HD5000 serisinden uzak dur, scaling çok düşük ikinci kartı alacağına değmez. GTS450 alabilirsin 220 lira civarına. HD6850 de iyi olur bütçe sorun değilse gayet iyi.
  • Son soru : hangi şartta olursa olsun 8800GT Sli bağlamam için hangi sınıf kart almam gerek
  • quote:

Son soru : hangi şartta olursa olsun 8800GT Sli bağlamam için hangi sınıf kart almam gerek

şu an i7 destekli anakartlar hariç , yani işlemci ve ram'inize uygun SLI destekli bir anakart yok.İkinci el bulabilirsiniz anca..
    Mesela benim anakartı satabilirim çok istiyorsan
  • quote:

quote:

Son soru : hangi şartta olursa olsun 8800GT Sli bağlamam için hangi sınıf kart almam gerek

şu an i7 destekli anakartlar hariç , yani işlemci ve ram'inize uygun SLI destekli bir anakart yok.İkinci el bulabilirsiniz anca..

Intel P35, X38, X48 anakartlara birkaç işlem sonrası SLI desteği kazandırılabiliyor.
    Hatta benim P35 anakarta bu işlemi uyguladım ama, ikinci bir 8800GT bulamayınca test edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

quote:

quote:

Intel P35, X38, X48 anakartlara birkaç işlem sonrası SLI desteği kazandırılabiliyor.
    Hatta benim P35 anakarta bu işlemi uyguladım ama, ikinci bir 8800GT bulamayınca test edemedim.

ilk defa duydum.özellikle p35 anakartta olduguna dair bir link alabilirmiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.