arkadaslar bende 8800gt amp edıtıon ekran kartı var ve tv ye baglamak ıstıyorum.ekran kartının arkasında ıkı dvı ve tv cıkısı var.yanında verılen bı kablo var o da 4 e ayrılıyor s-video,yesıl,mavi,kırmızı bunlar kompozit cıkıs oluyormus herhalde.sımdı benım denemelerımde s-videodan goruntuyu almaya calıstım sesıde anakarttan.goruntu geldı fakat cok kotu.butun cozunurluklerı denedım.lutfen yardımcı oluuuuuuuuun
öncelikle kullandığın tv ne uyuz eski crt tvler ise görüntüden pek bişe bekleme heleki s video bağlantısı ile ama yeni nesil LCD tvler ise s videodan çık DVI çıkışlarını kullanarak bağlan
tv 70 ekran vestel lcd degıl.zaten lcd olsa hıc sormam bıle arkadasım cunku dvı cıkısından cok basıt bı sekılde yaparım.tv ye bagladım ekran cok nettı fakat sıyah beyazdı.renk getıremedım bı turlu cok ugrassamda
tv ayarlarıa bak derim ben TVDEN KAYNAKLANAN BİR SORUN S VİDEO GENELDE böyle sorunlar veren bir bağlantı
Tv de birden fazla av girişi varsa diğer av kanallarına geçmeyi dene, çünkü ben Vestel 87 ekran tv de av kanallarından birinde siyah beyaz ken diğer av kanalına geçtiğimde renkli görüntü alıyordum.
Bunun dışında görüntü ayarlarından da PAL ve NTSC ayarı PAL olsun, NTSC ayarında iken de siyah beyaz çıkabiliyor.
dıger av kanallarınada gecmıyor herhalde bırtane var.ntcs pal olayınıda yapmaya calıstım menu de fılan yok neyse vazgecıcez herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme