Şimdi Ara

8800GTS'si olup alt-tab sorunu olmayanlar!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi fikrimi söylüyorum ve şöyleki bütün 320 mb 8800 gtsler sorunlu bu konuda!yokmu diyorsunuz sorun o zaman kartınızı 22' monitörde 1680*1050 çözünürlükte bir deneyin herşey ultra vs. ayarlarda işte o zaman sorun ortaya çıkıyor ve farkediliyor!niye ve nasıl diyecek olursanız oda şöyle 1024*768 1280*1024 gibi çözünürlükte 60 fps oynarken 38-40 fps civarına düşer tahminim ve siz oyun içinde bunu anlayamazsınızaşırı derecede bir fark yaratmaz ama 1680*1050 oynarsanız fps 20 olursa işte o zaman anlarsınız anyayı konyayıtabiki herkes kendi kartım sorunsuz deyip kendini avutma hakkına sahip ama zaten ortadaki sorun adama illallah ettirecek bir boyutta değil bence ve bir arkadaşın dediği gibi lütfen şöyle tabirler kulanmayalım "bende gayet akıcı bir sorun yok!" bu tip ifadeler yanıltıcıdır çünkü 35 fps bana göre akıcıdır,55 fps de akıcıdır!onun için rakamlarla ve testlerle gösterelim sözde sorunsuz kartlarımızı

• quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

kendi fikrimi söylüyorum ve şöyleki bütün 320 mb 8800 gtsler sorunlu bu konuda!yokmu diyorsunuz sorun o zaman kartınızı 22' monitörde 1680*1050 çözünürlükte bir deneyin herşey ultra vs. ayarlarda işte o zaman sorun ortaya çıkıyor ve farkediliyor!niye ve nasıl diyecek olursanız oda şöyle 1024*768 1280*1024 gibi çözünürlükte 60 fps oynarken 38-40 fps civarına düşer tahminim ve siz oyun içinde bunu anlayamazsınızaşırı derecede bir fark yaratmaz ama 1680*1050 oynarsanız fps 20 olursa işte o zaman anlarsınız anyayı konyayıtabiki herkes kendi kartım sorunsuz deyip kendini avutma hakkına sahip ama zaten ortadaki sorun adama illallah ettirecek bir boyutta değil bence ve bir arkadaşın dediği gibi lütfen şöyle tabirler kulanmayalım "bende gayet akıcı bir sorun yok!" bu tip ifadeler yanıltıcıdır çünkü 35 fps bana göre akıcıdır,55 fps de akıcıdır!onun için rakamlarla ve testlerle gösterelim sözde sorunsuz kartlarımızı

• bende sparkle 320 mb 8800 gts var.bildigim kadari ile sorun yok fakat coh da hersey full de 5. veya 6 . bolumu actim basinda sniper in 2 kisiyi vurdugu bolum orada 32 den 41 e yukseldi fakat call of juarez de 1 fps bile oynamadi ayrica lost planet de de 1 fps bile oynamadi.ayrica benim ekran kartimi pc m 1024 mb goruyor ram den kendi kendi mi kullaniyor.ayrica nvidia butun 8800 gts lerde %100 hepsinde var dedi mi?iyi oyunlar hazir yokluk zamaninda guzel oyunlar cikmisken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

Yok diyen arkadaşlar grafik ayarlarını gereken düzeye getirmiyor olabilirler ya da ciddi anlamda durumu incelememişlerdir.

Bu sorunun 320mb belleğin, 250mb üzeri olduğu için 512mb olarak algılandığı, dolayısıyla hddye veri attıldığı; fps düşüşünün de bundan kaynaklandığını okudum (ne kadar doğru bilmiyorum). Dolayısıyla sorunun 320mblerde görülüp, 640mb gtslerde görülmemesi çok doğal...

640 MB'lerde de görülüyor.

Konuyla ilgili mi bilmesem de, onların da 1 GB olarak algılanmaları durumu mevcut.

Eğer söylenenler doğruysa, 640mb 8800gts nin etkilenmemesindeki neden belleğinin dolmayacak kadar büyük oluşudur (en azından 320mb'lara göre)

• hocam bir önceki sayfadada ve nvidia açıklamalarındada bu tip şeyler var!sizin kart muhtemelen 640 mb ve oyunlarda 1024 gözüküyor!320mb olanlarsa 512 olarak gözükebiliyor!oyunlarda zaten bellek kullanımı 640mb civarına gelmediği sorun oluşmuyordur...
  • birkac arkadas COH'u denememi tavsiye etmislerdi...

biraz once Windows Vista 32bit 'de COH 1280*1024 full detail ile dx10 modda
    oynadım... denemek icin skirmish modda oynadım 15 - 20dakika kadar....
    oyun genellikle 90 - 100 fps ile falan calısıyo savas sahnelerinde 80 fps falan oluyo bu normal...
    oyle bahsedildigi gibi 10 20 fps'lere dusup ani bir yavaslama yapmıyo... mim 70 fps oldu cok yogun savas anında oda normal...
    ayrıca alt+tab yapıp windows'a gidip tekrar oyuna dondum... hicbir farklılık olmadı... oyun normal sekilde gene olagan fps' degerinde calısmaya devam ediyo...

demekki bende problem yok... sans diyebilirim... ayrıca bir arkadas demis kart'ların bios'larına gore degisiyormus diye
    benim kartın bios'u 60.80.18.00.68 bilmem alakası var mıdır?

kulladıgım kart LEADTEK PX8800GTS TDH 320 MB
    vista 32bit (nvidia 163.44 driver ile)
  • yok bendeki 320 mb da resim koyamadim ben coh dan.resmi jpg yapamiyorumda.ama sonuc soyle average frame rate:64.8fps max:185.8 min:26.5 boyle fakat resmi de aciklarsaniz sevinirim cunku 3.75 mb resim olmuyor buraya.
    daha fazla parasi olan ekran karti degil islemci alsin.
  • 8800gts sahibi deilim ama sorunun bellek dolmasından kaynaklandığını söylemişsiniz..Şöyle bir ayar vardı amount of system memory for pci textures..eski control panelde vardı boyle bi ayar default 0..rivatunerde bu ayar mevcut bi arttırıp deneyebilirsiniz aklıma geldi belki bi faydası olr...
  • Bu gidişle nvidia'dan önce dh çözecek alt+tab sorununu
  • "alt + tab" sorunu diyoruz da aslında "alt + tab" şu an için çözüm Hızlı şekilde alt+tab yapan bi program mı yazsak ne yapsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

"alt + tab" sorunu diyoruz da aslında "alt + tab" şu an için çözüm Hızlı şekilde alt+tab yapan bi program mı yazsak ne yapsak

kısa vadede en mükemmel çözüm olur
  • quote:

[ReNoVaTiO]
    birkac arkadas COH'u denememi tavsiye etmislerdi...

oyun genellikle 90 - 100 fps ile falan calısıyo savas sahnelerinde 80 fps falan oluyo bu normal...
    oyle bahsedildigi gibi 10 20 fps'lere dusup ani bir yavaslama yapmıyo... mim 70 fps oldu cok yogun savas anında oda normal...
    ayrıca alt+tab yapıp windows'a gidip tekrar oyuna dondum... hicbir farklılık olmadı... oyun normal sekilde gene olagan fps' degerinde calısmaya devam ediyo...

demekki bende problem yok... sans diyebilirim... ayrıca bir arkadas demis kart'ların bios'larına gore degisiyormus diye

şahsen bi tek sana inanasım geliyo [ReNoVaTiO] çünkü biosun gerçekten çok ilginç (60.80.18.00.68) diger gtslerle alakası yok test etmişin olmadıgını sölemişin tamam aradaşım saolasin ugraştıgın için fakat ufacık bi video çekipte koysan bende ve bunu merak eden insanlarda görse sorun olmadıgını çok makbule geçicek tekrar sölüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: pukaa

quote:

[ReNoVaTiO]
    birkac arkadas COH'u denememi tavsiye etmislerdi...

şahsen bi tek sana inanasım geliyo [ReNoVaTiO] çünkü biosun gerçekten çok ilginç (60.80.18.00.68) diger gtslerle alakası yok test etmişin olmadıgını sölemişin tamam aradaşım saolasin ugraştıgın için fakat ufacık bi video çekipte koysan bende ve bunu merak eden insanlarda görse sorun olmadıgını çok makbule geçicek tekrar sölüyorum

ne ile video cekicem? fraps ile ceksem... fraps zaten 30 fps ile cekiyo... sabit yazıyo "30" diye anlamı olmuyo... oyunun kendi hızı belli olmuyo...
    baska bir program varsa deneyebilirim?

• fraps ile illa fpsyi bozman gerekir bilgisayar üzerinden bi programla çekebilecegini sanmıyorum en azından ben öle bi program bilmiyorum yani

ama video kamera bulabilirsen bi yerlerden olur eger olurda video kamera bulupta çekebilirsen önce ayarladıgın detayları çekip(1280 full aa-af max) daha sonra oyuna single olarak ilk bölümden başlarsın oyun ekranı geldikten 5-10 sn sonra fpsyi çekip alt-tab yapıp tekrar fpsyi çekebilirsin ayrıca başka bi video olarak skirmish modunda 2-3dakikalık bi video çekebilirsin

• Bunlarda olduğuna dair videolar. İkincisi Türkçe. Bir inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 5 Eylül 2007; 2:53:32 >

• @ozgboy

Bu video'lar kime ait?

2.video'da ''hayk'' ve ''boşuna sevinmeyin'' dialoglarına bayıldım
  • türkçe olan video CeOfFuture'nin o boşuna sevinmeyin lafı gerçekten süper
  • ayrıca çok seksi bir ses
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

ayrıca çok seksi bir ses

• 2. video da hata çok bariz belli ama fraps olmasa kolay kolay da anlaşılmaz.

Yalnız oyun acayip güzele benziyor. Ne zor oldu oyun oynamak bea
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.