Şimdi Ara

8800GTS'si olup alt-tab sorunu olmayanlar!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
0
Favori
5.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki hangi akla hizmettir sorunlu kartı piyasaya sürmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: jubaxx

test skoru nasıl yani sorunlumu

evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: easymen

sonuç: 1-alan herkezin parası boşa gitmiş
    2-sorun donanımsal belli driverla çözülecek olsa kaç ay geçti aradan nvida sizden aldıgı paraları cokdan yemiş sizi unutmuştur
    3-gts kartarlardan almayın

Paramızın boşa gittiği falan yok...

Call Of Juarez
    TDU
    Stranglehold
    MOH Airborne
    UT 3 demo
    COD4 demo
    HL2 Episode 2
    Quake Wars
    FEAR Persesus Mandate Demo

Bu oyunların hepsini 1280 1024 de ve full oynuyorum en ufak bir takılma yok...

Haa cod sorunlu mu zaten o oyunu aylar oluyor bitireli ayrıca çok da umurumdaydı sorunlu olması oynamam olur biter, merak bile etmedim ayrıca...

Eğer gerçekten sorunlu ise kart, yukarıda saydığım oyunlarda herhalde tetris değil mutlaka bunlarda da patlar verirdi fpsnin 50 nin altına indiği yok...

Sorun vardı belki ama son zamanda çıkan sürücüler ile %100 olmasa bile çözülmüş gibi duruyor...

Daha halen daha sorunlu almayın gibi laflar bana göre saçma geliyor, tabii isteyen istediğini düşünüp yazabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barzo1905 -- 13 Ekim 2007; 17:23:30 >

• valla sorun morun kalmadı bende fraps zaten hiç açmıyorum overclocklu kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir oyunda akıcılık kaybolmadı(1680*1050 çözünürlük)full ayarlarda 163.71 baya süper olmuş bana göre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

valla sorun morun kalmadı bende fraps zaten hiç açmıyorum overclocklu kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir oyunda akıcılık kaybolmadı(1680*1050 çözünürlük)full ayarlarda 163.71 baya süper olmuş bana göre...

163.76 betayı dene birde faydası var...
  • Bir Sonuca varabilsek Bide Biz alcaz ekran kartı ama
    arada kaldım
    8800Gts mi - 1Gb 2900 promu Offffff
  • sonuç belli gts alıp sansını deniyecegine 2900pro yu al rahat et tabi benim gibi dx 10.1 bekleyip hergün tırnaklarını yiyip midene zarar vermeyi düşünmüyorsan
  • sorunum filan yok artık yeni driverlar çok ii çıktı, yeni oyunların demolarında da kart coşuyor resmen
  • sorunum filan yok artık yeni driverlar çok ii çıktı, yeni oyunların demolarında da kart coşuyor resmen

HANGİ DRİVER YÜKLÜ ACABA ARKADAŞIM KARTINDA????
  • Sorunla ilgili örnek bir video...

• yavaşlayan oyun yoktur optimize eldilmemiş oyun/sürücü vardır yeni çıkan sürücüler ile maşallah 8800gts çoşuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

yavaşlayan oyun yoktur optimize eldilmemiş oyun/sürücü vardır yeni çıkan sürücüler ile maşallah 8800gts çoşuyor

yeni çıkan sürücüden kastın ???
  • Ben yaklaşık 1-2 hafta önce sparkle 8800 GTS 320 mb almıştım eski 7800 gt kartım bozulduğundan (onuda değiştiler garantide xfx 8800 gts 620 mb ile yarın gelicek) dün akşam medal of honorda denedim bu sorunu oyun 55-65 fsp arası değişimle oynanıyor. 15-20 dakika oynadım ve alt+tab yapıp oyundan çıktım ve geri girdim fsb yine 55-65 arası değişim gösterdi. Video çekmeye çalıştım ama beceremedim, şimdi bu kartta sorunlumu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefisto-TR -- 17 Ekim 2007; 11:36:45 >
  • galaxy 8800 gts 320 mb modeli var, alt tab sorunu yok ancak 1. sürüm olan kartlarda varmış diye okuyorum, ayrıca 10 dkkalaık videoyu neden koyalım anlamış da değilim, yani kısaca forumda herkes birbirine yardımcı olmak için uğraşıyor, bende sorunlu 8800 gts olsa ve bende sorun yok desem ne geçececk elime, bence dediğimize itibar etmen daha yakışık alır...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.