Şimdi Ara

8800GTS'si olup alt-tab sorunu olmayanlar!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cyraxus

8800gts sahibi deilim ama sorunun bellek dolmasından kaynaklandığını söylemişsiniz..Şöyle bir ayar vardı amount of system memory for pci textures..eski control panelde vardı boyle bi ayar default 0..rivatunerde bu ayar mevcut bi arttırıp deneyebilirsiniz aklıma geldi belki bi faydası olr...

O ayarı çok önceleri denemiştim, biraz umutlanarak.

Hiçbir işe yaramıyor maalesef.

Düzenleme:

Benim denediğim, "RMDisableRenderToSysmem" imiş. Sizin dediğiniz hangi bölümde bulunuyor? (Power user\forceware'den sanırım.)

quote:

Eğer söylenenler doğruysa, 640mb 8800gts nin etkilenmemesindeki neden belleğinin dolmayacak kadar büyük oluşudur (en azından 320mb'lara göre)

Evet.
    Kastıracak adam 768 MB GTX'te bile sorun çıkartabiliyor gerçi; ama ben kolay kolay beceremem sanırım :) (Şöyle 1920x1200'de, uzun süre oynamak lâzım.)

@[ReNoVaTiO]

Şu sizin kartın bios'unu mu kursak acaba? :)

Sizden bir iki isteğim var:

- CoH'u, skirmish'teki Lyon haritasında açarak Rivatuner'le gırafik belleği kullanımının kaç olduğunu söyler misiniz? ("Local" ve "non-local"'in toplamı olan değer. Üç değerin ilki.)

-Nibitor'u kurarak Adv. Info'dan bios'unuzun kaç byte olduğunu yazar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Eylül 2007; 15:53:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

@ozgboy

Bu video'lar kime ait?

2.video'da ''hayk'' ve ''boşuna sevinmeyin'' dialoglarına bayıldım

alttaki video bana ait sende hatirlarsin bir ara 2900xt cilerden karsilastirma icin video istemistik ama malesef ceken cikmamisti

video incelemelerimin linkleri

http://forum.donanimhaber.com/m_16693124/mpage_1/key_//tm.htm#16694007

http://forum.donanimhaber.com/m_16623823/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

8800gts sahibi deilim ama sorunun bellek dolmasından kaynaklandığını söylemişsiniz..Şöyle bir ayar vardı amount of system memory for pci textures..eski control panelde vardı boyle bi ayar default 0..rivatunerde bu ayar mevcut bi arttırıp deneyebilirsiniz aklıma geldi belki bi faydası olr...

Düzenleme:

Benim denediğim, "RMDisableRenderToSysmem" imiş. Sizin dediğiniz hangi bölümde bulunuyor? (Power user\forceware'den sanırım.)

quote:

Eğer söylenenler doğruysa, 640mb 8800gts nin etkilenmemesindeki neden belleğinin dolmayacak kadar büyük oluşudur (en azından 320mb'lara göre)

Evet.
    Kastıracak adam 768 MB GTX'te bile sorun çıkartabiliyor gerçi; ama ben kolay kolay beceremem sanırım :) (Şöyle 1920x1200'de, uzun süre oynamak lâzım.)

@[ReNoVaTiO]

- CoH'u, skirmish'teki Lyon haritasında açarak Rivatuner'le gırafik belleği kullanımının kaç olduğunu söyler misiniz? ("Local" ve "non-local"'in toplamı olan değer. Üç değerin ilki.)

butun ayarlar ultra 4x aa ve 16 x af ile performans testi sonucu koysun

40+ ise min fps zaten sorun yok demektir

• 8800gts sparkle calibre sorunsuz
  • Beyler sizlere kolay gelsin..İnşallah çözülür en kısa zamanda sorununuz.
  • arkadaşlar bende yok diyemem ama fraps ta mı sorun var karttamı COH da savaş olmadığı zmn sürekli 999 fps gösteriyo savaşlarda genellikle 80 ile 60 arası geziniyo
  • arkadaşlar şimdi ben ne yapim nerelere başvurim ya kafayı yedim ben ya hastalıklı oldum şimdi ben 2900 xt mi alim yoksa 8800 gtx mi alim yoksa 640 mb lık8800 gts mi alim ba sööleyin bide bana şööle 850 watt lık bi pusu sööleyinde 2900 xt ile çalıştırılacak markasıda iyi olsun lütfen şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: pastperfect

arkadaşlar şimdi ben ne yapim nerelere başvurim ya kafayı yedim ben ya hastalıklı oldum şimdi ben 2900 xt mi alim yoksa 8800 gtx mi alim yoksa 640 mb lık8800 gts mi alim ba sööleyin bide bana şööle 850 watt lık bi pusu sööleyinde 2900 xt ile çalıştırılacak markasıda iyi olsun lütfen şimdiden teşekkürler

640MB lik 8800GTS almada hangisini alirsan al

Ayrica 2900XT icin 850W lik Psu ya gerek yokki 500W FSP yeterde artar bile

• quote:

arkadaşlar şimdi ben ne yapim nerelere başvurim ya kafayı yedim ben ya hastalıklı oldum şimdi ben 2900 xt mi alim yoksa 8800 gtx mi alim yoksa 640 mb lık8800 gts mi alim ba sööleyin bide bana şööle 850 watt lık bi pusu sööleyinde 2900 xt ile çalıştırılacak markasıda iyi olsun lütfen şimdiden teşekkürler

8800gtx mi alayım 640mb 880gts mi

• quote:

2900xt ve 8800 gtx de alt+tab sorunu var alma8800gts al sen

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

DigitalWorld dostum evt doğru hatırlıyorsun o videoları youtube a veren arkadaş

CeOfFuture kullanıcı adlı bi arkadaştı

Yok ya. Benim hatırladığım başkasıydı sanki. Ceo nun kartında sorun var onun eklediği videolar kartın gücü ile ilgiliydi.

İnternetteki eski sürücüler ile yapılan ve bunlara göre konuşan, verdiği SS lere inanmayan ve ona yalancı gözüyle bakan kişilere, inadına ispat için koyduğu videolar onlar. Ama adamcağız haklıydı tepkisinde.

ula benim o adamcağız

• benim 320 mb lik kartimi bi oyun 1024 okumustu simdi de stalker i bi daha kurayim dedim bu sferde 256 mb dedi ekran kartima
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

quote:

Düzenleme:

quote:

Evet.

@[ReNoVaTiO]

butun ayarlar ultra 4x aa ve 16 x af ile performans testi sonucu koysun

40+ ise min fps zaten sorun yok demektir

butun ayarlar acık full 1280*1024 COH video testi
    ortalama 75 fps verdi

8800GTS'si olup alt-tab sorunu olmayanlar!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 6 Eylül 2007; 2:10:01 >

• Arkadaşlar alın işte sorunun grafiksel açıklaması..

Oblivionu 1280 1024 4xAA 16xaf HDR ve tüm ayarlar en sonda oynarken oyunda alt tab yaptım ve rivatunerde hardware monitör de memory usage kısmından bir ss aldım.

• quote:

@butun ayarlar acık full 1280*1024 COH video testi
    ortalama 75 fps verdi

Aa/Af ne durumdaydı acaba?

Benim sorularımı yanıtlamanız mümkün mü?
  • alttab sorununu çözebilmek için kartınızı yeni bir bios ile update yapınca düzeliyormuş ( nvidia nın açıklaması ) hemde garanti dışı kalmadan sebebi ise firmanın güncelleştirme yapabilirsiniz demesidir sorunsuz flaşlarsanız sorun yok sorunlu yaparsanız bilemem zaten flaşlayıp eskisini yükleyip garantiye de yollayabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dota

alttab sorununu çözebilmek için kartınızı yeni bir bios ile update yapınca düzeliyormuş ( nvidia nın açıklaması ) hemde garanti dışı kalmadan sebebi ise firmanın güncelleştirme yapabilirsiniz demesidir sorunsuz flaşlarsanız sorun yok sorunlu yaparsanız bilemem zaten flaşlayıp eskisini yükleyip garantiye de yollayabilirsiniz

Hangi kaynakta bundan bahsedilmiş acaba?

Büyük bir olay, "bios'la geçer" demesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

olsada sorun yaşasak

bi bios yükledikmi tamamdır kardeşim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dota

alttab sorununu çözebilmek için kartınızı yeni bir bios ile update yapınca düzeliyormuş ( nvidia nın açıklaması ) hemde garanti dışı kalmadan sebebi ise firmanın güncelleştirme yapabilirsiniz demesidir sorunsuz flaşlarsanız sorun yok sorunlu yaparsanız bilemem zaten flaşlayıp eskisini yükleyip garantiye de yollayabilirsiniz

Hangi kaynakta bundan bahsedilmiş acaba?

Büyük bir olay, "bios'la geçer" demesi.

Nvidia'nın yayınladığı böyle bir bios var mı? Kaynak nedir bende merak ettim şimdi...

• @dota

bahsettigin gibi bi açıklama hiç bi yerde yok kaynak verirsen daha iyi olur ortaya böle bişey atmadan önce arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.