Şimdi Ara

8800GTS'si olup alt-tab sorunu olmayanlar!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada. Alt tab yapıpta fps de kımıldama oolmayan tek oyun lostplanet. Bütün 320mb 8800gts kullananlar test etsin farkına varacak zaten.
  • SORUNUM YOK DİYEN ARKADASLAR COH BENCH'İ KOYSUNLAR VAR MI YOK MU GORELİM

sonuçta bu kartların hepsi aynı fabrikadan cıkmıyor mu ??
  • konuyu dağıtmayalım ya su sorunu olmadığını iddaa edenler nvidia size ozel mi kart verdi sonucta tum kartlar aynı yerden gelme ve soruyn varsa tum kartlarda vardır
  • 1280 1024 16xqaa 16xaf

8800GTS'si olup alt-tab sorunu olmayanlar!!
  • Gigabyte marka kartlarda sorun yokmuş başka yerde okudum bu marka 8800gts olan yokmu
  • Konu ile ilgisi olmayan msjları sildim.

Lütfen her konunun altına sıkıştırılmasın bu "GTS nin gücü" olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: insolence

1280 1024 16xqaa 16xaf

vsync yi zorlama ile kapaliya getirerek test et

bu arada sendede sorun var cunki 1700 mhz c2d ye esit gucte islemci ile bizim 640mb a sahip arkadas minimum 40 kusur aliyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Orjinalden alıntı: insolence

1280 1024 16xqaa 16xaf

vsync yi zorlama ile kapaliya getirerek test et

bu arada sendede sorun var cunki 1700 mhz c2d ye esit gucte islemci ile bizim 640mb a sahip arkadas minimum 40 kusur aliyordu

vistada test ettim. Belki ondan kaynaklanabilir. Bu zaten daha önceki incelemem. Şimdi oyun yok bende akşama alır arkadaştan hemxp de hemde vistada tekrardan test ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Yok ya. Benim hatırladığım başkasıydı sanki. Ceo nun kartında sorun var onun eklediği videolar kartın gücü ile ilgiliydi.

İnternetteki eski sürücüler ile yapılan ve bunlara göre konuşan, verdiği SS lere inanmayan ve ona yalancı gözüyle bakan kişilere, inadına ispat için koyduğu videolar onlar. Ama adamcağız haklıydı tepkisinde.

@865pe, videoyu koyan kişi.

Sorunsuz olduğunu belirtenler, Rivatuner'in gırafik belleği kullanımı gösterdiği ekran görüntüleri, özellikle videolar koyarlarsa herhangi bir itirazla karşılaşmazlar.

Meselâ, BFME2'yi açtınız. Haritanın tamamını dolaştınız ve her daha önce bakmadığınız yere gelişinizde bellek kullanımının önemli miktarda arttığını gördünüz. Bir de baktınız, o kullanım 320 MB'yi geçtiği zaman yoğun, zorlayıcı bir sahnede beklenmeyecek bir yavaşlama, kare/sn düşüşü oldu, alt - tab'la geçti. Sorunlu demektir.

Aynı şey HL2 EP1, NFS MW, Oblivion, UT 2004 (bunda yavaşlama görmek için en kastırıcı haritada süper örnekleme + yumuşatma filtre açıp 1650x1080 veya 1600x1200 çözünürlüğü gerekir. 1280x1024'te yavaşlama oluşturamadım ben [bellek kullanımı 320'lere dayandı]. Belki bellek kullanımı 320'leri geçse de yavaşlama görülmeyebilir. 8800 için basit bir oyun. İşlemcilere yükleniyor.) vs.'de de aynen görülür.

Ben, bunu örnekleme için bir iki video koymayı düşünüyorum. Umarım, vakit olur.

Rivatuner'de bellek kullanımını görmek için:http://resim.donanimhaber.com/m_17091967/mpage_3/key_//tm.htm#17151424

Bunları diyorum, inanmadığımdan değil.

Sadece, sorunlu sorunsuz 8800 karmaşasına bir nokta koymuş olursunuz. Bazı kişiler "alt - tab yaptım, kare/sn yükselmedi" denmesinden tatmin olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Eylül 2007; 13:56:05 >

• Valla yanlış anlaşılmayayım ama, Silfer_Surfer'in mesajında kartın performansıyla ilgili bir durum yokki?
  • 1024x768 gibi bir çözünürlükte kullandım ve bu çözünürlükte bir problem yaşamadım.ayrıca bir problem yaşayıpta forumda benim kartımda problem yok diyecek
    birinin olabileceğini düşünmüyorum.
  • arada benim mesaj da gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Valla yanlış anlaşılmayayım ama, Silfer_Surfer'in mesajında kartın performansıyla ilgili bir durum yokki?

Bir yanlış anlaşılmadan dolayı soru 2900XT kullanıcısına soruldu ve bütün bunların başlıktaki konu ile ilgisi yoktu.

Bu durumda bütün ilgisiz msjları temizledim. Zaten topiği başından takip eden biri durumu anlayabilir.

Sormak istediği birşey varsa da bunu usulune uygun biçimde sorabilir..
  • Yaziklar olsun!!

Adam olmus Sultan Süleyman. Astigi astik, kestigi kestik.

Allah askina surada o yaziyi okuyanlara soruyorum. Nedir o yazida silinmeyi gerektirecek olan? Birine hakaret mi var? Ya da alay edici kücük düsürücü bir söz mü var? Konu ile alakasiz mi gercekten?

Alt-tab sorununu anlamanin en kolay yolunu izah etmisim kendimce. Belkide yanlistir. Ama yanlis oldugu böyle izah edilmez. Hele hele "Sana mi hesap vericem" sekliden son derece amiyane ve sultan süleyman tarzinda hic söylenmez. Tabii ki bana hesap vericeksin. Cünki benim mesajimi sildin beni zan altinda biraktin.

Bide isin ilginc tarafi forumda monarşi ile yönetiliyor sanırım. Hic bir söz hakkı ya da bir sacunma hakki verilmeden direk 4 gün uzaklastirma. Saygideger forum adminleri siz nerede yasiyorsunuz. Konuyu incelediniz mi? Gercekten bu cezayi haketmis miyim. Hakettiysem ne yapmisim beni bilgilendirdiniz mi? Bu mudur sizin yöneticilik anlayisiniz.?

Bu konunun pesini birakmayacagim. Yüzlerce defa daha sahte kullanici adi alsamda bu isin pesini birakmayacagim. Forumun kimler tarafindan yönetildigini ve daha önemlisi nasil yönetildigini herkese gösterecegim. En azinda aranizdan delikanli biri cikip benimle konusmayi hatami bana göstermeyi deniyene kadar.

Demek bu kadar basitlesti yönetici olmak.

Yaziklar olsun...

• peki bu alt-tab sorunun çözünürlükle doğrudan alakası var mı? Ben crt monitör kullanıyorum ve oyunları 1024x768 çözünürlükte oynuyorum. LCD monitörlere göre düşük olan bu çözünürlükte nfsmw,fear veya oblivion gibi oyunlar oynarsam alt-tab sorunu yine oluşur mu? Tam 8800gts almayı düşünürken bu alt-tab sorunu beni tereddüte düşürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 4 Eylül 2007; 14:17:35 >
  • sorun olmadıgını idda edenler hemen çıkmış 3 - 5 tane o stalkerda deneyen arakdaşın videosunu bulamadım şimdi bulan olursa linkini koysun bi ama ben bu sorun yok diyenlerin 1'inden COH 1280 full max aa-af video görmek istiyorum derdim o yani bütün forumda zaten şuraya çıkıpta bunu yapıcak biri yoksa ben artık direk sorunsuz 8800gts olduguna inanmamaya başlıcam zaten inanmıyorumda inanmak istiyorum en azından

benim derdim 8800gts'ye çamur atmak diil , bende eger sorun giderilirse 8800gts alıcam zaten ama sadece sorunu olmayan kartların var oldugunu görmek istiyorum gözümle yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pukaa

sorun olmadıgını idda edenler hemen çıkmış 3 - 5 tane o stalkerda deneyen arakdaşın videosunu bulamadım şimdi bulan olursa linkini koysun bi ama ben bu sorun yok diyenlerin 1'inden COH 1280 full max aa-af video görmek istiyorum derdim o yani bütün forumda zaten şuraya çıkıpta bunu yapıcak biri yoksa ben artık direk sorunsuz 8800gts olduguna inanmamaya başlıcam zaten inanmıyorumda inanmak istiyorum en azından

benim derdim 8800gts'ye çamur atmak diil , bende eger sorun giderilirse 8800gts alıcam zaten ama sadece sorunu olmayan kartların var oldugunu görmek istiyorum gözümle yani...

dostum bos bir arayis icindesin

su anda kartlar da sorun var ben msi kullaniyorum ve sorunlu ki sorun yok diyenler muhtemelen iyi test edemiyorlar

hayir az bir zaman kalmisken belli olmasina neden bu kadar kastiriyorsun anlamadim

1 hafta daha bekle derim

• Geçen gün bimeks teknoportta 8800 alcam alt+tab varsa geri getiririm dedim, adam yok öyle bir sorun deyip bana sorunu daha ayrıntılı anlattı Bazı yabancı forumlarda bellek dolduktan sonra bir de yeşillenme görenler varmış. Anlatış tarzı çok hoşuma gitti, nasılki nvidia hastasına 8800'ler bozuk 2900XT gtxle yarışıyor dersen delirir. Aynen o şekilde anlattılar bana durumu 2 kişi

Şimdi ben de 8800gts 320mb almayı istiyorum ancak şu alt+tab sorunu canımı sıkmıyor değil, hatta belki birazdan gidip kartı alacağım ama yine de böyle düzeltilmeyecekmiş gibi bir tırs duygusu var diyorum nvidia yapmaz böyle şey, bu arada pclabs ve chip forumlarında vista altında sorunda gelişme olduğunu okudum, tam olarak çözülmemiş ama fps düşüşleri daha az yaşanıyormuş. Bende onların yalancısıyım (hoş zaten vista kullanırken daha düşük fps alıyorsunuz ya) .... videolar gelsin eğer sorunsuz bir kart varsa, artık değiştire değiştire bulcaz bizde o kartı

• quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

quote:

Orjinalden alıntı: pukaa

sorun olmadıgını idda edenler hemen çıkmış 3 - 5 tane o stalkerda deneyen arakdaşın videosunu bulamadım şimdi bulan olursa linkini koysun bi ama ben bu sorun yok diyenlerin 1'inden COH 1280 full max aa-af video görmek istiyorum derdim o yani bütün forumda zaten şuraya çıkıpta bunu yapıcak biri yoksa ben artık direk sorunsuz 8800gts olduguna inanmamaya başlıcam zaten inanmıyorumda inanmak istiyorum en azından

dostum bos bir arayis icindesin

su anda kartlar da sorun var ben msi kullaniyorum ve sorunlu ki sorun yok diyenler muhtemelen iyi test edemiyorlar

hayir az bir zaman kalmisken belli olmasina neden bu kadar kastiriyorsun anlamadim

1 hafta daha bekle derim

Tamamen katiliyorum. Bakalim Nvidia sözünde durucak mi

• @CeO
    bu ayın driveri çıkana kadar beklicem zaten kesin

neyse CeO haklı sanırsam niye boş boş kastırıyorumki zaten kimse çıkıp video koymıcak çünkü her kezin kartında var bu sorun veya test etmeyi bilmiyo o sorunsuz diyenler bu kadar basit
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.