89,9 TL Silen Ultra Tuvalet Kağıdı 32'li https://www.hepsiburada.com/silen-ultra-tuvalet-kagidi-32-li-p-ZYECZACI8664019?magaza=Hepsiburada |
89,9 TL Silen Ultra Tuvalet Kağıdı 32'li
-
-
aldım 5 adet teşekkrler.
-
cok ince ve küçük diğer t.kağıtların yarısı kadar tavsiye etmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son zamanlarda kagit havlu tuvalet kağıdı vb . ürünlerde kampanyalar çoğaldı. Dikkat ederseniz A4 kağıt fiyatları 550-600 liralardan 300liralara kadar düştü. İnsanların aşırı sekilde stok yapması sebebiyle fiyatlar cok yükselmişti. Şimdi satışlar azaldı firmaların elinde stoklarda arttı. Aynı ay çiçek yağında olduğu gibi sanirim kağıt urunlerinde de piyasa yerini bulacak gibi.
Aldık, teşekkürler.
-
Her ne kadar adı silen olsada silmez
2 tane kaptık bedava.
-
Bence yağ ve tuvalet kağıdı fiyatlarının düşmesinin bir nedeni de deprem bölgesi olan 11 ilde artık doğru düzgün market ve dahası onu alabilecek insan kalmaması nedeniyle diğeri illere yığılan stoklar. Bu yüzden stok eritiyor gibiler...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 katlı bunlar ve ıslakken adamın elıne yapısıyor a101 de satılan indirimli tuvalet kagıtları daha hesaplı tavsiye ederim
-
hocam yağ fiyatı tamamen hammaddeyle ilgili,düşüş %20'den fazla ama raflara henüz tam yansımadı.
kağıt grubunda fiyat düşüşü var ama kalite düşüşü daha fazla tüm markalar deluxe-hijyen-ipek özlü vs gibi marka adı aynı ama türü farklı ürün çıkarıyorlar.kalitesi düşük olduğu için fiyatı normal.
-
Bunun her tarafı ultra olsa ne yazar?!
Silen değil silemeyen tuvalet kağıdı.
açık ara kullandığım en kötü kağıt ürünü,hatta videosunu bile çektim.
hani totoyu falan geçtim,yerler bile tuvalet kağıdı oluyor,inceliğinden dolayı parçalanıyor.
32li almıştım bir türlü bitmedi meret
-
Berbat ötesi. ŞOK DA doce diye bir marka var 99 tl şu an çok daha kaliteli silenden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 6 Nisan 2023; 14:49:46 > -
Kullanım videosunu paylaşabilir misiniz...
-
Bir video da gördüm kagit havlu veya tuvalet kağıdının kalitesini iki parmağınızla sıkarak kalınlığına bakıp anlayabilirsiniz
3 katlısından aşağısı kurtarmıyor. Bu yüzden artık 3 den aşağı olanlara sıcak fırsatlarda dahi yer verilmemeli. Yoksa daha çoooook olumsuz yorum görür durursunuz...
-
solo bile bunun yanında çok üst düzey kalıyor. 3 adet silen ağırlığı selpak/papia ağırlığına denk. bu fiyat silene çok 60-70 max ederi.
-
Ed McNamarayoutubeandy dwyer consults a physicianhttps://www.youtube.com/watch?v=vGCIGEUB32M&feature=youtu.be
-
fiyat düşme sebeblerini bilemiyorum ama ayçiçek yağının fiyati ne zamandır 5kg 134.90 gibi sabit hatta 2li alımlarda 125 bile oluyor. ama kağıt ürünlerinin fiyat düşmesinin depremle alakası olduğunu sanmıyorum zira aile bireylerine (ablamlar eniştemler vs ) deterjan ve kağıt ürünlerini ben alıyorum. deprem öncesi fiyat düşmesi veya kampanya adı altında 2-3 ay önceya nazaran iyi fiyatlarda olması dikkatimden kaçmadı. sebebini bilemiyorum tabiki
-
arkadaşlar silenden uzak durun hakikaten çok kalitesiz adi bir şey 32lik 2 paket bile gramaj bakımından bir32lik sofia etmez :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 9 Nisan 2023; 1:33:14 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Son zamanlarda kagit havlu tuvalet kağıdı vb . ürünlerde kampanyalar çoğaldı. Dikkat ederseniz A4 kağıt fiyatları 550-600 liralardan 300liralara kadar düştü. İnsanların aşırı sekilde stok yapması sebebiyle fiyatlar cok yükselmişti. Şimdi satışlar azaldı firmaların elinde stoklarda arttı. Aynı ay çiçek yağında olduğu gibi sanirim kağıt urunlerinde de piyasa yerini bulacak gibi.
|
Her ne kadar adı silen olsada silmez
|
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- beşler nostalji sucuk
- coffy bedava kahve
- unify parfüm erkek yorum
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X