Şimdi Ara

89 lvl charım az önce çalındı :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar çok güvendiğim birisi oyuna getiirp az önce 89 lvl charımı caldı şu an o kadar sinirliymki sinirimden ağlıcam ama bak bu siteye yazıyorum ALLAHDA ŞAHİDİM olsunki aegede serverinde bir tane soymadık char bırakırsam benimde anamı ss.k.slr tüm sitelere keyloger sro loader daıtıcam aegedeki herkezden olabildiğince msn alıp pc ye keyloger atıcam bende bunu yapmmassam 0..cyum yeter artık ben hak yemiym char çalmıym diorum işte bu olaydan sora kimseye acımam daha önce 3 defa char caldım ve saattım parasınıa yedim ama gördümki bu türk insanına iyilik yaramıo

• geçmiş oLsun kardeş... adı neydi charın? bu arada ben de aegedeyim :)
  • ve size yemin ediyorumki çaldığım tüm charların id pwsini vericem alın pk edin nabarsanız yapın görücez artık bundan sora bakalım kim çakalmış
  • Char çaldın parasını yedin ama gördünki Türk insanına iyilik yaramıyo?
    Senin bu yazın güzel bi örnek olmuş sizin gittiğiniz bu yolda aynı şeyler sizinde başınıza gelir böyle ama en çok üzüldüğüm noktada müslüman geçiniyosunuz bunları yapıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruel.turk

Char çaldın parasını yedin ama gördünki Türk insanına iyilik yaramıyo?
    Senin bu yazın güzel bi örnek olmuş sizin gittiğiniz bu yolda aynı şeyler sizinde başınıza gelir böyle ama en çok üzüldüğüm noktada müslüman geçiniyosunuz bunları yapıp

+99999999999999999999999999999999
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruel.turk
    en çok üzüldüğüm noktada müslüman geçiniyosunuz bunları yapıp

Önce Kendin İcin Düşün Hacklemeyi Sonra Başkasının Seni Hacklemesi İcin

Yani Ben Sahsen Üzülmedim Hak Etmissin

El Emeği Göz Nuru Hele Benim Charım Gibi 79 LwL e Kadar Elle Kastıysan Hakkımı haram Etmistim
  • Geçmiş olsun kardesim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xx_Rewind_xX

daha önce 3 defa char caldım ve saattım parasınıa yedim ama gördümki bu türk insanına iyilik yaramıo

Bu Lafından Sonra Sana Geçmiş Olsun Demicem!!

Kendi Annesine Bile Küfür Edicek Zekadakı Bi İnsansn, Charını Çalmalrı Doğal.. (09-10 Yaş Gurubu)
  • iyiki çarını çalmışlar .... milletin çarını çalıp birde hiçbişey olmamış gibi yazıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 14 Aralık 2008; 19:33:27 >
  • mlletin charını çalcaına git çocuu döw
  • iyiki calmışlar hak etmişsin bide utanmadan burda yazıyormusun cok marifet yapmış gibi
  • kendi hatan, sebebi ise, başkasına neden şifre veriyorsun sen ?
    senin bütün aegeye keyLogger atman çok zor, kaLdı ki hepside seni bekLiyordu, rewind geLsede bize keyLogger atsa die
  • o çaldığın charların sahipleri g.tünü tırmıklamış. Kafan olsaydı anlardın sanki o keylogger atacağın sitelerdeki adminler ve üyeler çok da keriz dikkat et sen char çalacam diye kapını çalan adam seni gebertmesin.
  • Yaf kardeşim benim çarım soyulduğundada öle düşünüodm ama geçer geçer :)
  • benimde zamanında 80 lwl 35 k sp s/s nukerimi çalmışlardı çok sinirlenmiştim ağlamaklı olmuştum...BUD geçer....
  • char çalıp satmış parasını yemiş utanmadan söylemişsin.sonra ağlanıyosun.
    haketmişsin sen... iyi olmuş sana...
  • 1: TÜRK deyipte genelleme yapma kimse senin gibi haram peşinde koşan yaptığı şerefsizlikle övünen hatta yaptığı şerefsizliği marifetmiş gibi gösterp anasını da ortaya koyan haysiyetsiz bir kişilik olamaz

2: haketmişsin

3: beter ol ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xx_Rewind_xX

arkdaşlar çok güvendiğim birisi oyuna getiirp az önce 89 lvl charımı caldı şu an o kadar sinirliymki sinirimden ağlıcam ama bak bu siteye yazıyorum ALLAHDA ŞAHİDİM olsunki aegede serverinde bir tane soymadık char bırakırsam benimde anamı ss.k.slr tüm sitelere keyloger sro loader daıtıcam aegedeki herkezden olabildiğince msn alıp pc ye keyloger atıcam bende bunu yapmmassam 0..cyum yeter artık ben hak yemiym char çalmıym diorum işte bu olaydan sora kimseye acımam daha önce 3 defa char caldım ve saattım parasınıa yedim ama gördümki bu türk insanına iyilik yaramıo

Gary
  • sen ve senın gıbıler oldugu surece bıze sureklı can sıkıcı konular okumak dusuyor bırak artık su hack olayını bıraz dogal olun ve el emegine saygı gosterin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.