Merhaba,ttnet'in 16mbps'ye kadar limitsiz paketini kullanıyorum.8limitsizin indirme hızı bu pakete kısayla nasıldır bunu öğrenmek istiyorum.
şuanda kullandığınız paketten aldığınız hıza göre değişir tam alabiliyor musun 16 yı.8limitsizle 800 kb cıvarı indirirsin şuanda ise heralde 1.4 cıvarı indiriyorsundur
quote:Orijinalden alıntı: poison06 şuanda kullandığınız paketten aldığınız hıza göre değişir tam alabiliyor musun 16 yı.8limitsizle 800 kb cıvarı indirirsin şuanda ise heralde 1.4 cıvarı indiriyorsundur evet indirirken 1.4 mb/S ile indiriyorum.yani o pakete geçersem indirme hızı düşecek.
quote:Orijinalden alıntı: poison06 tabi düşer ama TTnetin şuanda sunduğu tek gerçek limitsiz internet o biraz pahalı fiyatıda 115 lira teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: yatucatu7 quote:Orijinalden alıntı: poison06 tabi düşer ama TTnetin şuanda sunduğu tek gerçek limitsiz internet o biraz pahalı fiyatıda 115 lira teşekkürler rica ederim.hız konusu bence tatmin eder 800 de fena değil ama siz asıl fiyatına dikkat edin o pahalı