Şimdi Ara

8Limitsiz Paketine Taahhüt Vermeden Kullansan Aylık Kaç Lira Öderim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttigim gibi evime internet alacagım ama bu AKN belasının olmadıgı paketlerden birini bağlatıcam bulundugum bölge itibariyle (Afyon = Türkiyenin en büyük modern köyü! ) TTneT i seçmek zorundayım sanırım.

8Limitsiz diye bir tarife var 115 lira aylık fiyatı gözüküyor ama ben hiçbir şekilde taahhüt vermeyi istemiyorum.
    Taahhüt vermediğim zaman bana ne gibi ek ücretler çıkacak toplamda aylık ne kadara patlar acaba ?

• emin değilim ama o paket taahhütsüz kullanılmıyor... kısacası TTnette tüm avantajlı paketler taahhütlü, ben kablo net arayışına girdim bu aralar
  • Telefonunuz varsa kampanyasız 115 Tl'den fazla ödemezsiniz.
  • telefonun olduğu her yere (telekom alt yapısı ile ) her firmadan adsl bağlanabilir süper onlıne 8 limitsiz i tavsiye ederim ayrıca tt net 8limitsiz paketine taahüt vermeden bağlabilirsiniz ama elinizde modem olması şart ve de tam 8 i kullanabilmek için yeterli uzaklık ve adsl değerleri gerekir.
  • TTnet abone merkezlerinden birine gittim sordum ilk etapta tam cevapları alamadım. Genel merkezi arayıp sordular taahhütsüz 130 lira imiş 115+15 lira hat ücreti alıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neox92

Başlıktada belirttigim gibi evime internet alacagım ama bu AKN belasının olmadıgı paketlerden birini bağlatıcam bulundugum bölge itibariyle (Afyon = Türkiyenin en büyük modern köyü! ) TTneT i seçmek zorundayım sanırım.

8Limitsiz diye bir tarife var 115 lira aylık fiyatı gözüküyor ama ben hiçbir şekilde taahhüt vermeyi istemiyorum.
    Taahhüt vermediğim zaman bana ne gibi ek ücretler çıkacak toplamda aylık ne kadara patlar acaba ?

Bende o dediğiniz modern köyde yaşıyorum. (Ali ihsan paşa)..

Yaklaşık 5 senedir BiRi kullanıyorum. TTnetten kaçmak için bahane arıyordum ve BiRi de Tahaddütsiz kampanya vardı ve Bu sebeple BiRi ye geçtim.. (Memnun olduğumdan hala devam etmekteyim) 4MBit sınırsız kullanıyordum, geçen sene 8Mbit sınırsıza geçtim.. Sabit 100.8TL ücret geliyor. Yaz ayında internet indirim haberleri vardı. 16Mbit e geçmek için bu indirimi bekliyorum.

• quote:

TTnet abone merkezlerinden birine gittim sordum ilk etapta tam cevapları alamadım. Genel merkezi arayıp sordular taahhütsüz 130 lira imiş 115+15 lira hat ücreti alıyorlarmış.

Bu arada Telefon almak daha mantıklı. Sabit telefonda güzel kampanyalar oluyor. Mesela Akşam 7 den sabah 7 ye Sabit telefonlara ayda 3000 dakika bedava, Buna ek olarak yine akşam 7 den sabah 7 Ye HER YÖNE CEPLER DAHİL 1000 dakika bedava (Kazanmakmak.com.tr). Üstelik Tahadüt de yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

TTnet abone merkezlerinden birine gittim sordum ilk etapta tam cevapları alamadım. Genel merkezi arayıp sordular taahhütsüz 130 lira imiş 115+15 lira hat ücreti alıyorlarmış.

Bu arada Telefon almak daha mantıklı. Sabit telefonda güzel kampanyalar oluyor. Mesela Akşam 7 den sabah 7 ye Sabit telefonlara ayda 3000 dakika bedava, Buna ek olarak yine akşam 7 den sabah 7 Ye HER YÖNE CEPLER DAHİL 1000 dakika bedava (Kazanmakmak.com.tr). Üstelik Tahadüt de yok..

Ben ögrenci evi için düşünüyorum bu paketi. Başka önerebileceğiniz adil kullanım limiti olmayan paketleri bulunan taahhüt vermeden kullanabileceğim telekominikasyon şirketi var mı uydunetten(modern afyon köyünde uydunet yok henüz) başka ?

• her serviste bulursun taahhütsüz paket yalnız bağlatırken belirtmen gerek taahhütsüz olarak istediğğini diye düşüünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Ben ögrenci evi için düşünüyorum bu paketi. Başka önerebileceğiniz adil kullanım limiti olmayan paketleri bulunan taahhüt vermeden kullanabileceğim telekominikasyon şirketi var mı uydunetten(modern afyon köyünde uydunet yok henüz) başka ?

Bilmiyorum ama tahaddütsüz 8Mbit Sınırsız internet için en uygunu BiRi gibi... 100.80TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.