Şimdi Ara

9.0.3 Update ile TR V3 Tamasinin Tam Uyumlu Calismasi Icin Yapilmasi Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar, bir cogumuz 9.0.3 Update'inden sonra V3 oldu bir cogumuz olmadi veya sapitti diyenler Iste size basit bir yontemle FM 2009 TR V3'u 9.0.3'te sorunsuz oynatacak bir kac adim.

1. Adim
    Oyunu tamamen silin ve yeniden yukleyin

2. Adim

9.0.3 yamasini kurun

3.Adim

Masaustunde yeni bir klasor acalim ve FM 2009 TR Yama V3'u buraya yukleyelim, ardindan cikan butun dosyalari "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009" icine kopyalayarak butun dosyalari degistirin.

4.Adim (Zurnanin Zırt dedigi yer:))
    Evet arkadaslar burasi cok onemli cunku dikkat edin tek tek anlatacagim...

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920" dizinine gidin ve klasor icersinde ki "data" ve "db" klasorlerini kopyalayarak "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930" dizinine yapistirin.

Hepsi bu kadar :)

Neden boyle birsey yaptigimizi bircok kisi anlamistir. Anlamayan arkadaslarda anlamak icin kendinizi yormayin FM nizi 9.0.3 Update inde ve %95 TR oynamanin zevkini cikarin...

Son olarak boyle sorunla karsilasan arkadas yaptigindan emin olmasi icin asagiya bir resim linki veriyorum eger dediklerimi yaptiktan sonra asagidaki gibi gorebiliyorlarsa o zaman problem cozulmus demektir.

ImageShack - Image Hosting :: 87190528.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.AliKaya -- 4 Mart 2009; 14:59:11 >

• ARKADASIM BOLE YAPINCA GENE 9.0.2 ILE OYNAMIS OLMUYORMUYUZ SENCE ?

BEN YAPTIM TURKCE OLDU AMA BENCE BU 9.0.2 OLDU

DENICEM SIMDI YENI TRANSFRLER VARMI DIYE FENERE BAKCAM

,baktım gokhan var ankaragucunden alınan adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 4 Mart 2009; 15:14:49 >
  • Data ve db dosyalarını kopyalarsanız 9.0.2 ile oynarsınız.Bir mantığı yok bu işin...
  • Ya bende ole dusundum ama 9.0.3 ıle gelen transferler olduğu gıbı duruyor yenı oyunkurarak denedım bu nsıl olucak o zaman

artı oynum orjınal benım aktıvasyonu kalktı tekarar ıstıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Data ve db dosyalarını kopyalarsanız 9.0.2 ile oynarsınız.Bir mantığı yok bu işin...

Dostum once sen soylediklerinin mantigina bir bak iyice arastir ondan sonra olumsuz yorumunu yap.

Yazdiklarimi dikkatli okursan Oyunu sil yukle ve 9.0.3 yukle diyorum. Boyle yapinca makinende 9.0.3 update olmus olacak. 9.0.2 den kopyaladigin "data" ve "db" klasorlerinden "db" klasorunde zaten oyun database si yok sadece "Inc" diye bir klasor var bunda da ulke isimlerinin falan .edt belgesi ile TR ye cevrilmis hali var.
  • Arkadaslar oyunu silip yeniden seriallerle falan ugrasmak istemiyorum diyorsaniz ve daha onceden 9.0.2 Update'ini yuklemisseniz asagida belirttigim olaylari yaparsaniz oyunu silmeden kurtarmis olursunuz...

"C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-920 "dizininde "data" klasorunu kopyalayip "C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-930" dizinine yapistir e tamamini degis.

Sonra geri gel ve ayni olayi "db" klasorundeki INC klasorune yalnizca uygula. Yalniz dikkat edin "db" klasorunun tamamini alirsaniz oyunun Database i 9.0.2 deki gibi kalacaktir.

Ha eger oyunu ilk defa kuruyor iseniz bu kadar zahmete gerek yok ve dedigin gibi yukardakini yapman yeteridir.

Umarim fazla kafa karistirmadan yeterince aciklayici olmusumdur
  • Ben herseyı denedım tek tek bıle attım tmm turkce oluyor ama benım orjınal oyun oldugu halde aktıv durumuda deıl dıyor ve yapamıyorumda

aktıv et dıyorum oyun kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogussonmez -- 4 Mart 2009; 17:15:13 >
  • Benim oyun orjınal degıl ama ben gene bu 9.0.3 u calısdırabılırmıyım ??? ve bende suan 9.0.2 yok onun 9.0.1 ın ustune dırek 9.0.3 kurulurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My_TrapP_77 -- 5 Mart 2009; 20:56:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_TrapP_77

Benim oyun orjınal degıl ama ben gene bu 9.0.3 u calısdırabılırmıyım ??? ve bende suan 9.0.2 yok onun 9.0.1 ın ustune dırek 9.0.3 kurulurmu ?

Oyunun orjinal olup olmamasi konuaunda 9.0.3 un bir alakasi yok yukleyebilirsin. 9.0.2 ve direkt 9.0.3 u kurabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M.AliKaya

quote:

Orjinalden alıntı: My_TrapP_77

Benim oyun orjınal degıl ama ben gene bu 9.0.3 u calısdırabılırmıyım ??? ve bende suan 9.0.2 yok onun 9.0.1 ın ustune dırek 9.0.3 kurulurmu ?

Oyunun orjinal olup olmamasi konuaunda 9.0.3 un bir alakasi yok yukleyebilirsin. 9.0.2 ve direkt 9.0.3 u kurabilirsin.

ama bı yerde gormusdum oyun orjınal olması lazım yazıodu 9.0.2 ıcın ındırdım kurdum calısmadı cd key ısdedı ve onu duzeltemedım ve 9.0.2 olmadan dırek 9.0.1 den 9.0.3e gecebılırmıyım ?
  • arkadaşlar ben mi cok beceriksizim anlamadım gitti lütfen yardım edin ben ilk v1 i yükledim sonra v2 yükledigimi sandım ama yükleyememişim daha sonra v3 ü denedim onu da beceremedim v1 le devam ediyorum ne tatile cıkabiliyorum ne de doru düzgün oynayabiliyorum lütfen yardım edin nasıl kurucam bastan kur derseniz de takımı bırakmak istemiyorum napıcam bi yardımcı olun msnim musti2792@hotmail.com
  • Ben oyunu baştan kurdum 9.03 yaptım üstünede Türkçe'yi yükledim çalıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.