< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
9 eylül ybs hakkında
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
Rez diyelim uplayalım
Türkçe YBS okumaktansa az daha zorlayıp Marmarada YBS okunması taraftarıyım.
-
Up
Up
ybs okuyorum soruların varsa sorabilirsin ve 9 eylül ybs de iyi diye biliyorum. Boğaziçi vs. kadar olmasa da ( iş imkanı nasıl gibi soruların internette bolca cevabı var zaten)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 29 Mayıs 2021; 17:57:8 > -
Hocam hangi üni
video var bir tane izleyin youtubeda öğrenciler konuşuyo
-
Bilecik üni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnun musun hocam kariyer hedefin nedir eğitim vs nasıl
ne okursanız okuyun ingilizce okuyun
-
Siber güvenlik alanında bir hedefim var hocam. Dersler de hedefime yönelik dersler var. Hem zorunlu derslerde var ( ağ ve bilgisayar güvenliği dersi gibi) hem de seçmeli dersler de var. (Bilişim hukuku vs. gibi) eğitim iyi sayılır tam bir şey diyemem çünkü uzaktan eğitim malum. Yüz yüze eğitme geçince daha iyi eğitim olacağına eminim. Ben sayısaldım aslında bilgisayar mühendisliği istiyordum ama olmayınca bunu seçtim eğer bilişim alanına ilginiz ve bilginiz varsa gideri var bence
Hocam ingilizce mi okuyorsun ing değilse ingilizce okumamak bir eksi değil mi
Türkçe okuyorum hocam. İng okumamak eksiklik değil bence öğrenirsin illa. 4 yıl boyunca arkadan sen İngilizce çalışırsın fark kapanır bana göre.
Haklısın galiba hocam okul staj imkanı sağlıyor mu acaba
diğer üniversiteler de bilmiyorum fakat bilecik üni. de zorunlu staj yok. Form falan doldurup isteğe bağlı yapabiliyormuşsun ama detaylarını bilmiyorum hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X