Şimdi Ara

9 Mayıs 2024 | RTE, Amerika Birleşik Devletleri Resmi Ziyareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erdoğan ilk kez Biden'ın davetlisi olarak Beyaz Saray'a gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 9 Mayıs'ta resmi davetli olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne gidiyor. Erdoğan ilk kez Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden'le görüşecek. Masada terörle mücadeleden Gazze'ye, savunma projelerinden ekonomik ilişkilere kadar kritik başlıklar var

gazete oksijen
    Erdoğan ilk kez Biden'ın davetlisi olarak Beyaz Saray'a gidecek
    https://gazeteoksijen.com/turkiye/erdogan-ilk-kez-bidenin-davetlisi-olarak-beyaz-saraya-gidecek-206654

Kapalı kapılar arkasında Gazzedekilerin Türkiyeye gönderilmesinin konuşulması ihtimali çok yüksek bir ihtimal gibi duruyor.

• RTE bu kez mülteci kabul etmez diye umuyorum. ışidcileri aldık, ösocuları aldık, Afgan ordusunu aldık şimdi de Hamas'ı alırsak gör artık cümbüşü.

Türkiye'nin parçalanması için hiçbir şey yapmalarına gerek kalmayacak çünkü içerisi barut dolu, tek kibritle hepsi birbirine girer bu çöl yamyamlarının.
  • RTE bu kez mülteci kabul etmez diye umuyorum. ışidcileri aldık, ösocuları aldık, Afgan ordusunu aldık şimdi de Hamas'ı alırsak gör artık cümbüşü.

Türkiye'nin parçalanması için hiçbir şey yapmalarına gerek kalmayacak çünkü içerisi barut dolu, tek kibritle hepsi birbirine girer bu çöl yamyamlarının.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım Gazzelileri Türkiye'ye kitlemezler...En son Biden ile görüşmeden sonra memleket Afgan istilasına uğramıştı...

• Hal hatır sormak için çağırmadıkları kesin.

• Multecileri size kitliycekler yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 mayıs;
    " rte olan ben gitmedim, cumhurbaşkanı erdoğan gitti!"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. parti olarak gidecek, -60 milyar dolar rezervle, %70 enflasyon ile gidecek, eli çok zayıf gidecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış iş
    Biden ve kabinesi hillarynin ekibi falan hepsi Türk ve Türkiye düşmanı oradan iyi bir sonuc çıkmaz Trumpın secilmesi beklenmeli amerika ile büyük adimlar atilacaksa

Suan en iyisi ölü taklidi yapip gitmelerini beklemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan: “Kuva-yı Milliye neyse, Hamas da odur!”

Hamasa, Gazzeye yol yapmaya başladı bile sanki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.