Şimdi Ara

9.Sınıf Karnede Zayıf Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9.Sınıfım meslek lisesinde 2 tane zayıfım gelecek kimya ve tarih (ikiside kopyadan dolayı hoca 0 vereceğini söyledi daha notları girmedi).

Ben nasıl geçeceğim sınıfı hiç bilmiyorum yılsonu ortalamam 63.54 gelecek .
    Bana bi yardımcı olun lütfen hiç bir bilgim yok .

• yılsonu başarı notun eml'deysen 2,5 atl'deysen 3 ve üzeri ise ortalamayla geçersin.zayıf derslerden sınava girmen gerekmez istersen girersin.yılsonu başarı notun 2,5 veya 3ün altında ise 10.sınıfa sorumlu geçersin, ortalama yükseltme-sorumluluk sınavlarına girip bu derslerden geçer not alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: β

yılsonu başarı notun eml'deysen 2,5 atl'deysen 3 ve üzeri ise ortalamayla geçersin.zayıf derslerden sınava girmen gerekmez istersen girersin.yılsonu başarı notun 2,5 veya 3ün altında ise 10.sınıfa sorumlu geçersin, ortalama yükseltme-sorumluluk sınavlarına girip bu derslerden geçer not alman lazım.

yılsonu başarı notum 3 ün üstünde gelecek eminim .
    yıl sonu başarı puanım 3'ün üstünde gelince ilerde bu dersleri yine vermem mi gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes966

quote:

yılsonu başarı notun eml'deysen 2,5 atl'deysen 3 ve üzeri ise ortalamayla geçersin.zayıf derslerden sınava girmen gerekmez istersen girersin.yılsonu başarı notun 2,5 veya 3ün altında ise 10.sınıfa sorumlu geçersin, ortalama yükseltme-sorumluluk sınavlarına girip bu derslerden geçer not alman lazım.

yıl sonu başarı puanım 3'ün üstünde gelince ilerde bu dersleri yine vermem mi gerekiyor ?

vermen gerekmez,zaten y. b. notun 3ün üzerindeyse karnede sorumlu olduğu dersler kısmı boş olur.
    ama ben ortalama yükseltmelere girmeni tavsiye ederim ortalaman ne kadar yüksek olursa senin için iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enes966

quote:

vermen gerekmez,zaten y. b. notun 3ün üzerindeyse karnede sorumlu olduğu dersler kısmı boş olur.
    ama ben ortalama yükseltmelere girmeni tavsiye ederim ortalaman ne kadar yüksek olursa senin için iyi olur.

Anladım çok sağol gerçekten şimdi anladım :)
    Ben seni dinliyorum ve yinede ort. yükseltme sınavına giriyorum :) Sağol .d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.sınıf devamsızlık kalma
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.