Şimdi Ara

9 sınıf sınıfta kalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 SINIFTAYIM KALICAM HERHALDE 1 2 PUANIM EKSİK GEÇMEK İÇİN NE YAPSAM ALAMIYORUM HOCALARA YALVARIYOURM KALACAM HERHALDE ÇİFT DİKİŞ OLMAK NASIL BİR DUYGU BİRAZ SÖLEYİN KÖTÜMÜ HE BİRDE ŞUNU SORCAM 9 DA BİKERE KALINCA BİRDAHA KALIRSAN ATIYOLRA OKULDAN DİYOLAR 9 DA KALIPTA BİDAHAKİ SENE GEÇİP 10 DA KALIRSAK ATILIYORMUYUZ?

• Bnde kaldım karneyi aldıktan sonra birazcık koyuyor ama yaz bitince yeniden 9'a gidince sağlam koyuyor. Performans felan iste 1 tane de olsa 1-2 puan eder herhalde diren yalvar-annei çağır -babanı çağır elinden geleni yap. bırakmazlar herhalde.
  • 1-2 puana bırakmazlar kıl değillerse veya sen çok yaramaz değilsen ben hiç kalmadım ama 4 sene lise bayıyor hele meslek lisesiysen 5 sene hiç çekilmez.
    9da kaldın sonra geçtin bir daha 10 da 11 de 12 de kalırsan gene atılırsın.4 senede 1 kere kalma hakkın var.
  • Bıraktılarmı?
  • 2 Dönem ortalama toplamı 49:53 yarım puanla bıraktılar maşallah :D
  • hatalarından ders alırsan, kötü bir şey olmaz. ama bazıları ders almayı bırak, iyice dibe vurabiliyorlar. o yüzden gelecek sene için kendine eleştrisel olarak bakmalısın.

biz öğretmenler, yarım puanla öğrenci bırakmayı sevmeyiz. çünkü ekstra iş çıkartabiliyor.(sene sonunda hiç görmediğimiz velilerle muhatap olma gibi) ya gözden kaçırılmıştır, yada öğretmen titiz davranmıştır. sonuçta yarım puanla sınıfta bırakılmaz diye bir kural yok. o yüzden gelecek sene işini şansa bırakma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pişmanım 11.sınıf
    10 yıl önce açıldı
    Tıp 1. Sınıf
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.