beyler aresteki ezig charıma bakayım dedim 4-3 aydır girmiom sonra girdim bir tek +8 stiletto wardı adam akıllı (gerci onada adam akıllı denmez) herneyse 1 tanede opal wardı dedim bunu yakayım sattım opali 110k ya aldım middle class kagıdı koydum ok dedim bi baktım stilleto +9 oldu hemde middle class kagıtıla gerisini siz düsünün bugünlerde cok sanslıyım..... gerci stillettoya sevinmiom hayatımda hic +9 basmadım o yüzden biraz sevinçliyim ve sizinle paylasmak istedim... işte ss:
Ben sana geçen +8 raptor topiğinde de dedim sen id nı krala bence daha fazla para kazanırsın ... her serverda guzel itemler bsıyosun +8 cb +8 raptor şimdide +9 stiletto
quote:
Orijinalden alıntı: psychomanyak
Ben sana geçen +8 raptor topiğinde de dedim sen id nı krala bence daha fazla para kazanırsın ... her serverda guzel itemler bsıyosun +8 cb +8 raptor şimdide +9 stiletto
ben daha hiç +9 basamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Brand*
Alıntıları Göster
Sen yakında +9 raptor falanda basarsın :)
quote:
Orijinalden alıntı: Brand*
Alıntıları Göster
SONUCTA GÜZEL Bİ DUYGU
quote:
Orijinalden alıntı: Cenk
Alıntıları Göster
quote:
denerim walla bide oluyomus artık gercek parayla satıp bütün dh yi bi dürümcüye götürürüm:):):)
quote:
Orijinalden alıntı: dj_sAkfA
quote:
denerim walla bide oluyomus artık gercek parayla satıp bütün dh yi bi dürümcüye götürürüm:):):)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
quote:
dikkat et belki bi kaç tane obur vardır 5 tane +8 raptor bassan yetmez paran
quote:
Orijinalden alıntı: dj_sAkfA
quote: