Şimdi Ara

9'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI SARIKAMIŞ KARS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar,burası cıkan varmı?hayırlı olsun herkese.bı fıkrım yok benım gıdecegım yer ıle alakalı.yardımlarınızı beklıyorum.

• Selam,

Benim de askerliğim sarıkamış'a çıktı. Hepimize hayırlı olsun

Sen KTM'ye katılmayı düşünüyor musun? Ben uçak ile (ankaradan) erzuruma geçecegim ordan da Sarıkamış'a gitmeyi planlıyorum ama daha emin degilim bi kısım arkdaşlar KTM'ye gitmen lazım diyor ama bi kısım da direk birligine de gidebilirsin diyorlar.
  • hayırlısı olsun hocam.walla KTMye katılma zorunluluğu olduğunu sanmıyorum.ben şahsen istanbuldan Kars'a uçakla gidip ordan Sarıkamışa geçicem inşallah.isim nedir?ben Ahmet.Sakaryadan.memleket neresi hocam?
  • Ii o zaman, hepimiz icin hayırlı gecer insallah bu dönem. Benim adım da Selim, memleket Samsun.

Artık orda gorusmek uzere,
  • Merhaba arkadaşlar,

Benimde askerlik 9. Mot. P. Tug. Kom. lığına çıktı, ankaradan 12 ağustos sabahı 10 uçağıyla İstanbul'a, İstanbul'dan 12 uçağıyla Kars havaalanına uçacağım.

Aynı uçakta yolculuk edecek olan arkadaşlar varsa haberleşelim. Diğerleriyle zaten uzuun bir askerlik bizi bekliyor sarıkamışta:)

Ben telefonla bilgi aldım, KTM'ye katılmak istemiyorsanız sadece uçakla gelebilirsiniz dediler. Ama kara yolu kullanılırsa bir şey olacağınıda sanmıyorum, bilmiyorum da:) Herşey olabilir :)

Ankara'dan Kuter.

Herkese iyi teskereler.
  • selam arkadaşlar ben de aynı yerdeyim. istanbuldan 12 si çarşamba günü 07:15 uçağıyla gidiorum. sabiha gökçenden binicem. artık orda görüşürüz.
    mert taner
  • bende sarıkamışa düştüm arkadaşlar. cuma günü saat 12:0 a kadar teslim olmam gerek. sun express sabiha gökçen havaalanından sabah ilk ucakla ucacağım inş.
    askerliğini burada tamamlamış olan veya burası hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın bili ve önerilerini bekliyorum.
    not:(bu kullnıcı adı bana ait değildir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuter20

Merhaba arkadaşlar,

Benimde askerlik 9. Mot. P. Tug. Kom. lığına çıktı, ankaradan 12 ağustos sabahı 10 uçağıyla İstanbul'a, İstanbul'dan 12 uçağıyla Kars havaalanına uçacağım.

Aynı uçakta yolculuk edecek olan arkadaşlar varsa haberleşelim. Diğerleriyle zaten uzuun bir askerlik bizi bekliyor sarıkamışta:)

Ben telefonla bilgi aldım, KTM'ye katılmak istemiyorsanız sadece uçakla gelebilirsiniz dediler. Ama kara yolu kullanılırsa bir şey olacağınıda sanmıyorum, bilmiyorum da:) Herşey olabilir :)

Ankara'dan Kuter.

Herkese iyi teskereler.

bizim tugayda nasıl istiyorsanz öyle gidin dediler,.hava veya karayolu ile. ktm nin olmadığınıda ilettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 11 Ağustos 2009; 23:26:03 >
  • Neyse artık orada görüşürüz arkadaşlar... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuter20

Neyse artık orada görüşürüz arkadaşlar... :)

evet evet donanım haberciler ayrılsın diyecekler. buluruz birbirimizi:)
  • buraya sevki çıkan 331 varmı?
  • Eveeet sevgili 331 kd torun arkadaşlarımmmm:),

Sarıkamışta halen görev yapmakta olan bir 329 dedeniz olarak öncelikle hepinize hayırlı olsun demek istiyorum. Burayı size kısacca şöyle özetliyeyim.

- Eğitim: Neredeyse hiç bir eğitim almıyacaksınız. Biz atış bile yapmadık, ben sadece 3 gün tüfek taşıdım o da tören için yürüyüş eğitimi alırken. Kış olduğu için ayrıca acemilik dönemi eğitiminiz normalden daha kısa olcak. Bu bence kotu birşey zira acemilikteki ortamı bir daha asla bulamıyacaksınnız bence.

Her türlü sorularınıza yardımcı olmaya çalşaym arkadaşlar.
  • sergeantfaik ne diyorsa haklıdır

PS: En son duyumlara göre Tugay'a 180 Fresh KD gelecekmiş. (hurafe)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.