Şimdi Ara

90.000 tl bütçeye uygun, sıfır araç sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

90.000 Bütçe ile nasip olursa 1 ay içerisinde bir araç almak istiyoruz. Bayileri gezdim araştırdım, sonunda bu fiyata doğru düzgün bir araç olmadığını öğrendim. Bu arada bir önceki aracım fabia 1.2 style idi. İhtiyacım olmasaydı kesinlikle ve kesinlikle satmazdım.

Aracı ailemle birlikte kullanacağım, Atmosterik yada lpgye uygun herhangi bir araçta olabilir. Dizele bütçemiz yetmediğinden ve sesi rahatsız ettiğinden dizel düşünmüyorum.
    Elantra 1.6 Style.
    Duster 1.6 Comfort,
    Fiat 500 L Popstar 1.4,
    Fiat Egea Urban 1.6 E-Torq 110 HP
    Megane 1.6 Joy
    Toyota Corolla 2019)(Beklemeli miyim fiyatı 100.000in üzerinde mi olur bilemiyorum)

Görüşleriniz benim için çok önemli, aracın bakım ve yedek parça maliyetleride uygun olursa mükemmel olur. Araç Al-sat değil yaklaşık 10 yıl kullanılacaktır. 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 90 bin çok para değil joy öneririm bu arada

• Bu araçların içinden egea alınır, fazla düşünmeye gerek yok

Hem diğerlerinden dolu hem otomatik vites, daha ne olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bize göre çok hocam

İşçilik kalitesi elantra ile aynı mıdır acaba hocam bilginiz var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: c.yilmaz08

Bize göre çok hocam

İşçilik kalitesi elantra ile aynı mıdır acaba hocam bilginiz var mı
    Elantra daha iyi aslında 2.el kaygın yoksa lpg uyumu d iyi diyolla alınabilir

• Şahsen egea alırdım. Hepsi lpgye uyumlu sorun yok. Hem biraz donanım hemde otomatik olması egeayi one çıkarır bence

• Bi yandan duster'ın yüksekliği cezbediyor. Ama malzeme kalitesi alsam mı almasam mı dedirtiyor. Acayip kararsız kaldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DntRx kullanıcısına yanıt
    Yalıtımı easy paketine oranla daha mı iyidir sizce

• c.yilmaz08 C kullanıcısına yanıt
    Egeanın Easy paketi hariç diğer paketleri son derece iyi yalıtıma sahip.Bu sınıfta en sessiz ve konforlu araçlardan biri.Etorq motor LPG ile uyumlu şanzıman keza sağlam.

Eğer opsiyon ekleme şansınız olursa lounge paketin kokpitinide alır mis gibi binersiniz.

• Egea ya da elantra’dan birini tercih edin bence de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane veya fabia olabilir az daha çıkılıp jazz ve İbiza da neden olmasın

• Yaklaşık 10 yıl kullanılacaktır yazmışsınız. Bu durumda Elantra mantıklı.
  • Biride çıkıp dememiş ki 90 liraya ne egeası ne dusterı iyimisin ? Kendinize değer verin biraz kaliteli araçlar herkesiz hakkı ! Elengra belki bir nebze olabilirdi ama 90 liraya değil tabikide 60 lira anca ya eder ya etmez. Neyse ne alınacağını söyleyim tabikide ikinci el 2015 model focus titanyum , jeep renegade dizel hemde , mercedes a180 de olabilir 2012 model o fiyata cam tavansız olur ama olsun çatı sacı gibi egea ve meganedan iyidir , astra k alınır oda güzel kaliteli şimdi aklıma gelmedi ama bir sürü seçenek varken egeamı yani vizyon sahibi olun biraz ne egeası.

• 90 bin ve egea
    90bin egea
    90bin fiat egea
    Yazıktır günahtır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kriterleriniz nedir tam bilmiyorum ama en cazip olanı megane gibi duruyor.
  • Sıfır almak istiyorum. İkinci elde pek yüzüm gülmedi kullandığım araçlarda hep ağır masraflar çıktı. 4 kişilik bir aileyiz o yüzden b sınıfı hb artık alamam. İşim gereği bazen köy yollarına girme durumum oluyor. Megane 2 aracımla bu yollara girebiliyordum. Dizel istemiyorum. Bagajıda bi nebze önemli.

• Haklısınız çok haklısınız ama sıfır olarak bu fiyatlara bu bütçeye uygun araç sayısı çok az

• 0 alınacaksa corollayı beklemenizi veya elantra megane civic almanızı tavsiye ederim, 2.el alınacaksa 3-4 yaşında düşük km temiz araçlara bakmanızı tavsiye ederim, örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 25 Ocak 2019; 1:57:18 >

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 el özellikle de dizel araç düşünmüyorum. Sıfır araç istiyorum mümkünse, ikinci el bana pek gelmiyor açıkçası

• Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Corollayı bekleyelim diyorum, 14 şubatı bekleyin diyorlar ama hiç fiyat bilgisi sızdırılmadı. Focusun sıfır fiyatları zaten malum. Acaba 120.000 üstü olur mu dersiniz başlangıç fiyatı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.