Şimdi Ara

90-100 bin civarı SUV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı sattım ve suv tarzında araç almak istiyorum ama ilk kez bu tarz araç alacağımdan tavsiyelerinizi bekliyorum.

aracın otomatik olması lazım. bulunduğum bölgede kışı ağır bir yer. Karda muhtemelen 4 ay süreceğim, herelade bu yüzden 4 çeker olması ideal olur.
    onun dışında şehir içi % 80 kullanacağım, %20 de balıktır, köy yayla vs gittiğimde de tereddütsüz gitmeyeceğim tarzda olmalı.

dizel olacak ya da lpg uyumlu olmalı.
    muhtemelen 3-4 yıl değiştirmem. 1 çocugum var ama 2 çocuk var gözüyle bakalım, bagaj küçük olmamalı.
    100 bini geçmek istemiyorum. araç çok eski modelde olmazsa ve bulunduğum bölgenin sanayisi olmadığı için beni çok sanayiye sokmayacak tarzda araç tavsiyelerinize ihtiyacım var.
    tamam sonuçta sedan değiller kasa ağır ama çok aşırıda yakmasını istemem aracın.
    sıfır araç almaktansa ikinci el almak bana daha mantıklı geliyor o yüzden ikinci el söylerseniz sevinirim. tabi konforu da unutmayalım :)

benim baktığım araçlar genel olarak aşağıdakiler, tabi ekliyeceğiniz varsa ve bu modellerin artı eksilerini paylaşırsanız sevinirim.
    1- crv 2010-2012
    2-qashqai 1.6 2014-2015
    3-sportage-2.0 2012-2014
    4-tuscon gtii 2015-2016
    5 rav 4 2011-2012
    6 outlander 2013-2014
    7 santa fe 2010-2011
    8 kuga 1,6-1,5 2013-2015
    9 vitara

belki dersiniz daha ne kaldı diye ama ne yapayım kararsızlık var :) fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• 2013 model raw4 alınır hocam o paraya. 2.0 lpg uyumlu 4x4 geniş bir araç. 2008 yılından beri raw4 kullanıyoruz tavsiye ederim.

Alternatif olarak 2016 model vitara bakabilirsiniz ama raw4 kalitesinde olmaz.

Lpgde sıkıntı yaşama ihtimali olmasa 2015 model kuga tavsiye ederdim ama lpg takılınca başınızı ağrıtabilir. Bu durumda bana göre en mantiklisi 2013 model raw4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm mitsibushi asx de düşünülmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun İbrahim bey.Rav 4 için 2012 model bütçeme uygun (nasıldır bilemiyorum sorunlumu, bilmiyorum) ama üst model (2013 ve sonrası bütçemi aşıyor 110 civarı başlıyor :( )
    vitara yı net inceleyemedim
    sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Selamünaleyküm mitsibushi asx de düşünülmeli

Aleykümselam, hoş araba gibi ama otomatiği yok o yüzden düşünmüyorum. sağolun
  • Renault kadjar düşün bence

Türkiye'nin Mercedesi varken diğer markalara bakmazdım yerinde olsam

• Acikcasi ben crv falan bakmazdim.Cok pahali.

O araclar arasinda qasqai veya tuscon bakardim.Tuscon turbo benzinli olmak şartıyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Listene 2011 üstü makyajlı Nissan x-trail'ide ekleyebilirsin. Aradığın bütün koşullar mevcut. Devasa bir bagaj, dizel otomatik 4x4 ( isteğe göre 4x2) kilitli diferansiyel mevcut. Ben 2 ay önce aldım yaklaşık 7.000 km yol yaptım çok memnunum. 2010 üstü santafe ararken bu kısmet oldu. 2010 de üstü santa fe de iyi bir araçtır. 2.2 olması nedeniyle MTV yüksek biraz. Eğer düşünürsen 2010 üstü 197 hp olan makyajlı kasadan bakabilirsin, fakat 2-3 ay önce piyasası 80.000 tl olan arabalara 95-100 arası fiyat istiyorlar. Hatta bir ilan var takip ettiğim 87.500 den başladı en son 97.500 idi.

İki araç içinde soruların olursa yardımcı olabilirim.

• 2006 honda crv
    2012 chevrolet captiva (gerçi bu 2 çeker )
    2010 honda crv kullandım

şuanda 2004 subaru forester xt ve
    2013 fiat freemont aracım var

fiat freemont tam bir f/p aracı kesinlikle tavsiye ederim

alpine ses sistemi anahtarsız giriş ve çalıştırma ıvır zıvır çok dolu araç
    yakıt tüketiminden de gayet memnunum
    honda crvler çok sorunsuz araçlar ancak performans yerlerde
    chevrolet nispeten daha iyi ama 2 çeker olmasına rağmen yakıt tüketimi yüksek ve konfor , malzeme kalitesi düşük

eğer en önemli kriket 4 çekerse subaru nun eline kimse su dökemez
  • arkadaşlar öneriler için sağolun. çok ön sıralarda düşünmesem de temizliği özellikle albenisi fazla 2012 rav4 denk geldi ve onu aldım. birkaç ay oluyor,çok memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.