Şimdi Ara

90-100 Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşit ağırlık öğrencisiyim. Sene başında 70-80dim. Şu an ortalama 95 net yapıyorum ki bu da matematik netlerimi arttırmamla oldu. Nadiren 100ün üzerine çıktım.Fenden de en fazla 8.75 yaptım. Körfezin çıkmış sorular denemelerinde daha iyi sonuçlar aldım.94-105 arasında oynadı. Öncelikle şunu söyleyeyim. Sözel derslerle asla bir sıkıntım yok. 80 sözelde rahat bir şekilde 75 geliyor. Matematik netlerimse rezalet. Sene başında nerdeyse sıfırdı. Şuan 15-25 arası oynuyor. Problemlerle aram baya iyi. Sorularıma gelince

-Matematik seviyemi bilmiyorum.Netlerimin arasında uçurumlar var, sınavda ne kadar yapacağım şansıma bağlı gibi. Sınava kadar okula gitmeyeceğim.Sizce en fazla ne kadar artırabilirim?

-İstanbul psikoloji istiyorum. YGS de 95-100 net yaptığımı varsayarsak tahminen kaç binde olurum ve LYSde bunu en fazla ne kadar aşağıya çekebilirim? Şunuda ekleyeyim: Marttan sonra sadece matematik kasacağım. Edebiyatı ve coğrafyayı önceden halletim. Mat2 için güzel bir program hazırladım. Buna göre cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• 95-100 netle ortalama kaç bin yapacağın hakkında kesin bir şey söyleyemeyiz sınavın zorluğuna göre değişiyor her sene bunu bil. ygsden 80 netle de psikoloji kazanabilirsin ama 100 yapsan da kazanamayabilirsin bunu da bil lys çok önemli yani. ygs matematikte konuların bittiyse deneme çöz bu saatten sonra. zaten tm3 için edebiyatın katsayısı çok fazla bitirmen iyi olmuş. ygsden sonra düzenli olarak matematik çalışırsan ortalama bir lys mat ile girersin diye düşünüyorum(edebiyat+coğrafyadan +70i zorladığını varsayarak yazdım)
  • flurry. kullanıcısına yanıt
    Anladım. Sıralamamın sınava göre değişeceğini biliyorum aslında ben ortalama bir sınav olduğunu varsayarsak diye sormuştum. Konularım tam bitmiş sayılmaz ygs mat için ama sık sık deneme çözüyorum 20 falan geliyor. Teşekkürler fikirlerin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60 günde 35 net AYT
    3 yıl önce açıldı
    Online net |100 MBPS 135 TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.