Şimdi Ara

5 Dakikada 85 Derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Tulpar v1.4.1 kullanıyorum şubat ortası almıştım 5 ay civarı oldu alalı. CS:Go girdigimde 5 dakikada işlemci sıcaklığı 85 dereceye çıkıyor turbo fansız. GPU sıcaklığıda 78-80 derece civarı. Normal mi bu ? bana fazla geldi cs için

• 4.1 kasa var bende ultra ayarlarda cs go
    işlemci ısısı 60 dereceyi geçmedi
    işlemci ısısı 71- 78 derece aralığında oynuyor (turbo fansız)
    cihaz 3 aylık termal macun olsun toz olsun öyle bir problem olmadığı içinde ısılarım düşük olabilir
  • Bence normal. Kiyaslamak istiyorsaniz gpu nun tam gaz calisacagi bir oyunu acin turbo fanla 90 dereceyi gormuyorsa bi sikinti yoktur. Goruyorsa servise verin termal macun fan temizligi falan yapsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak memnunum bilgisayardan ama bazı oyunlarda sıcaklık bakımından beni çok üzüyor :/
  • cs:go için 85 derece çok çok fazla benimki en fazla 60 derece gösteriyor. acilen servise göndermelisin.
  • Ayarlar max ve turbo fansız mı 60 derece ?
  • MikeShinoda96 kullanıcısına yanıt
    Nvidia'nın önerdiği ayarlar ve turbo fanlı maximum 60 derece. Ben genelde dandik oyuna dahi girsem turbo fanı açıyorum diğer parçaların mı bozulması önemli yoksa fanın mı. Turbo fan açık şekilde, zaten kulaklık kullanıyoruzdur hepimiz fan sesini de duyamıyorsunuz. Bu şekilde 45 dakika Battlefield 4 oynadım maximum ısı değeri 60 derece gösterdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bu modeli seçmedeki en büyük nedenim yüksek ses çıkartması ve kulaklık takmadan oyun film vs izleyebilmem oynayabilmemdi ama malesef bazı oyunlarda turbo fansız olmuyor kulaklık takmaktanda nefret ediyorum. Hayal kırıklığı oldu keşke 4.1.1 alsaydım onda takardım kulaklık hem daha ince :/
  • MikeShinoda96 kullanıcısına yanıt
    Sn. MikeShinoda96;

Dilerseniz ürününüzü teknik servisimize yönlendirerek notebookunuzun termal macun yenilenmesi ve fan temizliği gibi işlemleri ücretsiz olarak yaptırabilirsiniz.

Bu bakım işlemini 4-5 ayda bir tekrarlarsanız notebookunuzu daha uzun süre sessiz ve performanslı olarak kullanabilirsiniz.

Her türlü sorularınız için 0 216 449 49 30 numaralı teknik servis müşteri hizmetlerimizi arayıp arkadaşlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Bende Abra a5 1.1.2 var bf4 low ayarlarda cpu 90 dereceden aşağı indiğini gormedim. Musteri hizmetleri normaldir diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dakikada değil, 1 dakikada o ısılar elde edilebilir. Normal sayılabilecek değerler, havalar da ısındı zaten. 90'ın üzerine çok çıkmasın.
  • T7 2.4.1 bilgisayarımda geçen hafta 30 saniye içinde işlemci 88 dereceyi gördüm fan kapalı idi.

(Render almak işlemciyi çok yoruyor)
  • Sanırım laptop kullanıyorsun sorunun çözümü basit pil simgesine sağ tık yapıp güç seçenekleri, kullandığın planın ayarlarını değiştir, gelişmiş güç, işlemci güç yönetimi,en düşük 0, en yüksek 99 yap sorunun çözülecektir :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.