Şimdi Ara

10 dk da 90 derece oluyor hararet sabitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım seat cordoba signo fan motorundan kaynaklanan arıza nedeniyle yakın bir zamanda rektefe edilmişti.Rektefe edildikten sonra 1700 km kadar yol alındı...öncede şimdi de araçla ne zaman yola çıksam sabah ve akşam farketmiyor (hava sıcaklığı ) 10 dk sonra 90 derece oluyor hararet sonra 90 derecede sabitleniyor...size bunun nedeni ne olabilir ? ortalama hava sıcaklığı 26 derece civarında

• motorun normal çalışma sıcaklığı öyle.... normal yani....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafakoreken

aracım seat cordoba signo fan motorundan kaynaklanan arıza nedeniyle yakın bir zamanda rektefe edilmişti.Rektefe edildikten sonra 1700 km kadar yol alındı...öncede şimdi de araçla ne zaman yola çıksam sabah ve akşam farketmiyor (hava sıcaklığı ) 10 dk sonra 90 derece oluyor hararet sonra 90 derecede sabitleniyor...size bunun nedeni ne olabilir ? ortalama hava sıcaklığı 26 derece civarında

Çok güzel bir durum. Dua edin de hep böyle kalsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 28 Eylül 2008; 0:16:59 >
  • tamda olması gerektiği gibi

quote:

aracım seat cordoba signo fan motorundan kaynaklanan arıza nedeniyle yakın bir zamanda rektefe edilmişti.Rektefe edildikten sonra 1700 km kadar yol alındı...öncede şimdi de araçla ne zaman yola çıksam sabah ve akşam farketmiyor (hava sıcaklığı ) 10 dk sonra 90 derece oluyor hararet sonra 90 derecede sabitleniyor...size bunun nedeni ne olabilir ? ortalama hava sıcaklığı 26 derece civarında

• süper
  • sizde hararet kaç derece oluyor ?
  • Dizel 80-85 , benzinli 90 normal olan budur......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yeni aldıgım 98 model reno scenic araçta soguklar gelince rolanti problemim ortaya çıktı .sorunum aracı çalıştırdıktan sonra sabahları stop ediyor.aracı ısıtmak için çok ugraşıyorum ve sınınca tüm sorunlar ortadan kalkıyor.aldıgım adam rolanti beyninde sorun vs. bişeyler diyorrdu ilk aracım oldugundan neyin nesi oldugunu bilmedigimden dolayı sorunun ne oldugunu anlayamamıştım.sanırım rolanti motorunun içinde siyah renkte parmak gibi bir parça bununn bozuk oldugunu düşünüyorum.aracı ısıtmadan yola çıkmam imkansız durumda ve uzun yola gitmek üzereyim.sorunu halletmeden gitmek istemiyorum

arkadaşlar araba çok iyi çalışıyor bu konuda hiçbir skıntı yok.bu sorunun üstesinden nasıl gelecegim lütfen yardım ediniz.araç konusunda bilgim yok yardımlarınıza açıgım .bir bilgi daha vereyim araç ısındıktan sonra devir 12-13 arasında (biraz yüksek ayardan kaynaklı)
  • quote:

sizde hararet kaç derece oluyor ?

sizi bizi yoktur heralde. suyun kaynma ısısı bellidir 100 derece
  • Peh maşşallah

quote:

• suyun kaynama noktasını sormuyorum soruyu dikkatli oku....araç çalıştıktan belli bi süre sonra hararet kaç derecede sabitleniyor diyorum..bilmem anlatabildim mi !!!
  • quote:

suyun kaynama noktasını sormuyorum soruyu dikkatli oku....araç çalıştıktan belli bi süre sonra hararet kaç derecede sabitleniyor diyorum..bilmem anlatabildim mi !!!

arkadaşım soruyu gayet dikkatli okudum "sizde hararet kaç derece oluyor ? " .
    soruyu daha dikkatli sorabilirdiniz. tepkiye gerek yok. insan halidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainiac_x

quote:

suyun kaynama noktasını sormuyorum soruyu dikkatli oku....araç çalıştıktan belli bi süre sonra hararet kaç derecede sabitleniyor diyorum..bilmem anlatabildim mi !!!

arkadaşım soruyu gayet dikkatli okudum "sizde hararet kaç derece oluyor ? " .
    soruyu daha dikkatli sorabilirdiniz. tepkiye gerek yok. insan halidir...

kusura bakma kardeş haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

arkadaşlar yeni aldıgım 98 model reno scenic araçta soguklar gelince rolanti problemim ortaya çıktı .sorunum aracı çalıştırdıktan sonra sabahları stop ediyor.aracı ısıtmak için çok ugraşıyorum ve sınınca tüm sorunlar ortadan kalkıyor.aldıgım adam rolanti beyninde sorun vs. bişeyler diyorrdu ilk aracım oldugundan neyin nesi oldugunu bilmedigimden dolayı sorunun ne oldugunu anlayamamıştım.sanırım rolanti motorunun içinde siyah renkte parmak gibi bir parça bununn bozuk oldugunu düşünüyorum.aracı ısıtmadan yola çıkmam imkansız durumda ve uzun yola gitmek üzereyim.sorunu halletmeden gitmek istemiyorum

arkadaşlar araba çok iyi çalışıyor bu konuda hiçbir skıntı yok.bu sorunun üstesinden nasıl gelecegim lütfen yardım ediniz.araç konusunda bilgim yok yardımlarınıza açıgım .bir bilgi daha vereyim araç ısındıktan sonra devir 12-13 arasında (biraz yüksek ayardan kaynaklı)

Aracı servise götüreceksin, başka çaren yok.

Rölanti ayarından bahsetmişsin, araç LPG li mi?

• hararet 90sanda sabitlenmesi çok güzel sorun yok zaten volksvagen gurubu nun en hoşuma giden yönü budur şayet araçta sorun yoksa ısı göstergeleri hep 90da sabit kalır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.