Şimdi Ara

46 dakikada 7,55 km gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün uzun bi aradan sonra bisikletle dolaşmaya çıktım... yollarda baya rampa vardı , iyi tırmandım... Ama çok hamlamışım acayip yoruldum... Bu arada bisiklet Bianchi Leopard (6 yıllık) emektar hala ilk günkü gibi maşşallah

• iyi değil sevinme

biri averajı hesaplasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

iyi değil sevinme

biri averajı hesaplasın
    Uygulamanın adı nedir? Bir de çıkıp indiğiniz yükseklikleri gösteren bir grafiği var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Uygulamanın adı nedir? Bir de çıkıp indiğiniz yükseklikleri gösteren bir grafiği var mıdır ?

program nike+ . nike+'a hesap acip, Rotani oraya aktariyorsun. orada yukseklikleri grafik olarak gosteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız ama telefon modeli ve ROM?

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

Konuyla alakasız ama telefon modeli ve ROM?

Lg optimus White
    2.3.4 GB var... Lg saolsun hala GB kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

Konuyla alakasız ama telefon modeli ve ROM?

Lg optimus White
    2.3.4 GB var... Lg saolsun hala GB kullanıyoruz

Alıntıları Göster
    6 dakikada 1 kilometre çok yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

6 dakikada 1 kilometre çok yahu

Alıntıları Göster
    Biz de yaklaşık 15 km yolu bir saatte gittik, bisikletler amörtisörlü ve acayip ağırdı ama...

Edit:  46 dakikada 7,55 km gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkut17500 -- 24 Ağustos 2012; 20:26:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkut17500

Biz de yaklaşık 15 km yolu bir saatte gittik, bisikletler amörtisörlü ve acayip ağırdı ama...

Edit:  46 dakikada 7,55 km gittim

Alıntıları Göster
    524 calori yakman zor. 40kmlik antremanda 400-500 yakiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

uygulama koşu ve yürüyüş üzerine olduğundan bisiklette kalori sağlıklı değildir haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

uygulama koşu ve yürüyüş üzerine olduğundan bisiklette kalori sağlıklı değildir haklısınız

Alıntıları Göster
    http://www.endomondo.com/workouts/user/1667753

• quote:

Orijinalden alıntı: Real RocknRolla

http://www.endomondo.com/workouts/user/1667753

Alıntıları Göster
    Kalori ve yol hesaplamaları için MapMyRide kullanabilirsiniz. Harita üzerinde anlık olarak gittiğiniz yolu gösterir ve kaydeder. Ayrıca internet sitesi üzerinden kendinize rota oluşturabilirsiniz haritadan.

Bugün 1.5 saatte 23 km yaptım, dönüşte deniz seviyesinden 130 metreye çıktım. yaklaşık 3 haftadır düzenli sürdüğüm için an itibarı ile bir o kadar daha yapabilirim. Kondisyon gelişiyor cidden hissediyorsunuz.

Ayrıca ne kadar kalori yaktığınız gittiğiniz yolla değil, kalbinizi ne kadar güçlü çalıştırdığınızla, dolayısıyla hızınızla alakalıdır. Kullandığınız program hızınıza göre yaktığınız kaloriyi hesaplıyorsa doğru sonucu verir ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 24 Ağustos 2012; 23:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwired

Kalori ve yol hesaplamaları için MapMyRide kullanabilirsiniz. Harita üzerinde anlık olarak gittiğiniz yolu gösterir ve kaydeder. Ayrıca internet sitesi üzerinden kendinize rota oluşturabilirsiniz haritadan.

Bugün 1.5 saatte 23 km yaptım, dönüşte deniz seviyesinden 130 metreye çıktım. yaklaşık 3 haftadır düzenli sürdüğüm için an itibarı ile bir o kadar daha yapabilirim. Kondisyon gelişiyor cidden hissediyorsunuz.

Ayrıca ne kadar kalori yaktığınız gittiğiniz yolla değil, kalbinizi ne kadar güçlü çalıştırdığınızla, dolayısıyla hızınızla alakalıdır. Kullandığınız program hızınıza göre yaktığınız kaloriyi hesaplıyorsa doğru sonucu verir ancak.

Alıntıları Göster
    4 km yi 7 dk da gidiyorum 8 senelik çift amortisörlü demir bi mahalle bisikletiyle :)

• Google ın Sport Tracker programı var Android de var ama iOSu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Ege

Google ın Sport Tracker programı var Android de var ama iOSu bilmiyorum.
    18km yi dağ bisikleti ile 40- 45dk arasında gidiyorum.yeni yol yapılıyor bitince 30dk aşağısı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

18km yi dağ bisikleti ile 40- 45dk arasında gidiyorum.yeni yol yapılıyor bitince 30dk aşağısı olacak

• quote:

4 km yi 7 dk da gidiyorum 8 senelik çift amortisörlü demir bi mahalle bisikletiyle :)

4x4 km = 16 +2 daha 18 km 7x4 = 28 dk 2 km daha 30 dk de dağ bisikleti olmadan 20-25 kiloluk 8 senelik bi bisikletle sizin yeni yolda yapacağınızı eski soğuk asfalt mıcırlı yolda yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

quote:

4x4 km = 16 +2 daha 18 km 7x4 = 28 dk 2 km daha 30 dk de dağ bisikleti olmadan 20-25 kiloluk 8 senelik bi bisikletle sizin yeni yolda yapacağınızı eski soğuk asfalt mıcırlı yolda yapıyorum

Alıntıları Göster
    hocam siz dalga mı geçiyorsunuz

ben 10 11 km yi 20 dk da alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

hocam siz dalga mı geçiyorsunuz

ben 10 11 km yi 20 dk da alıyorum

sözünüz kimeydi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrAsSs

quote:

sanada

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.