Şimdi Ara

60 Net 90 a yükselirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadşlar denemelerde 60 net yapıyorum genelde türkçe 25 sosyal 25 matematik 10 civarı yapabiliyorum önümüzde ki üç ay sürede 30 30 25 yapabilme imkanım varmı ? matematikten problemler eksik geometri 0 yani daha doğrusu hep katı cisimler felan çıkıyor yapamıyorum , sosyalde coğrafya baya eksik tarihte inkilap tarihi kaldı dediğim netler şuankine çok mu uzak ?

• var tabi kesinlikle
  • emrecan1752 E kullanıcısına yanıt
    Gerçeği söylememi istersen matematik zor gibi ama diğerleri olur daha fazla bile olur.Türkçe dil bilgisini iyi bitir deneme çöz,sosyalde aynı şekil.Tr sos 32lere çeksen matematiğide 20ye yaklaştırırsan 85leri görebilirsin bence.
  • Bende ayni durumdayim.Ve hala 80i gecmek zor degil hocam.Yaparız inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce haricinde tamamen ayniyiz.

• 158,75 bile olur

• sofistikeadam kullanıcısına yanıt
    158,75 zor fakat 145 civarına günde 23 saat çalışarak kolayca cikabilirler hocam(1 saati mutlaka uyumalisiniz uyku duzeninizi bozmayin sakin)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Inanmak basarmanin yarisidir sen bir saat uyu demissin bu nasi inanc koc forumda bunun gibi rakip elemeye calisalanlar yuzunden insanlar millet calismiyo saniyo 6000 mikrosaniye uyusan yeter hocam bakmayin bu adama

• TR Sos 25 matematiğe bayağı bi ağırlık verdim 18-19 geliyor şuanlık konularım bitti sayılır matta geri kalan günde türkçe sosyal ağırlık vermeyi düşünüyorum matı da denemeyle halletmeye çalışıcam bunu şimdi buraya yazma amacım imkansız gibi geliyodu matı yükseltmek ama öyle değilmiş belki matı iyi olmayan arkadaşlar görür de biraz daha çaba gösterir diye yazdım çalışın oluyor arkadaşlar
  • Af edersin ama eşşek gibi çalışırsan (günlük 15 saat )ve kafan basıyosa tabi doğru düzenli bir çalışmayla 1 ayda 60 dan 110-120 bile çıkarsın ama gerçek sınavda o kadar yapamazsın sonuçta kendi hedefine ulaşabilirsin diye düşünüyorum

• Super Man kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sınavda 25 Türkçe 25 Sosyal net yapsam 2 3 tane de matematik yapsam.. Sizce YGS 4 te 200 k arasında içinde olabilir miyim? 250 k da olabilir. Daha üstü tehlikeee Dediğim gibi 25 türkçe 25 sosyal YGS 4 te sıralama olarak kac ypar tahmınınızce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.