Şimdi Ara

+90 531 831 34 91 Sahibinden sitesinde dolandırıcıdır Dikkat edin!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kamu görevime güvenerek (cep telefonu ve hesap numarası üzerinden her türlü ulaşırım) hiç bir araştırma yapmadan bin tl hesabına ürün gelmeden parayı dün EFT yaptım sonra bugün EFT yaptığım ismi arattım Yakup Güloğlu tarafından dolandırınlanlar ile bir çok kişi varmış. Bilginiz olsun. Sahibinden İlan numarası 703333853

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahibinden destek mesaj attım ilanı yayından kaldırmışlar.

• Savcılık başvurusu yaptım. Hayırlısı olsun.

• Kamu görevinizi parayı göndermeden önce kullanarak araştırma yapsaymışsınız keşke. Geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Kamu görevinizi parayı göndermeden önce kullanarak araştırma yapsaymışsınız keşke. Geçmiş olsun.
    Doğru söze ne denir. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C1F38325 -- 1 Temmuz 2019; 12:21:5 >
  • Geçmiş olsun, maalesef güvene dayalı bu sistem dolandırıcılar için kullanıma çok müsait...Ürün önce gitse dolandırıcılar para yatırmıyor, para yatsa ürünü yollamıyorlar. Bunun önüne geçmek için elden teslimat lazım fakat o da ayrı riskler barındırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Geçmiş olsun, maalesef güvene dayalı bu sistem dolandırıcılar için kullanıma çok müsait...Ürün önce gitse dolandırıcılar para yatırmıyor, para yatsa ürünü yollamıyorlar. Bunun önüne geçmek için elden teslimat lazım fakat o da ayrı riskler barındırıyor.
    Güven ticaretin omurgası fakat işin kötü tarafı resmi kurum niteliğine yakın gsm operatörleri ve bankalar nasıl kullanılıyor günümüz şartlarında onu anlamak güç zaten. Gsm hattını ve banka hesabını hayali kişi ve kişiler açıp kullanamaz hadi eskiden başkasının adına her türlü resmi işlem tesis ediliyordu şimdi bu çok güçleşti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende gitmiştim 8 ay sonra aradılar baya uzun süre geçti ama aldım neyseki paramı

• Kapida odeme sistemi olmayanlar la bisey almayin cogu dolandirici cikiyor umarim paranizi geri alabilirsiniz ama cok zor

• Yakup GÜLOĞLU isimli şahsın TC Kimlik Nosu varsa verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih Osman Dal

Yakup GÜLOĞLU isimli şahsın TC Kimlik Nosu varsa verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
    Banka hesap numarası ve ad soyad bilgisinden başka bir şey yok. Konuda belirttiğim telefon numarası şu an kapalı savcılıktan şimdilik ses seda çıkmadı. Umarım sizde problem yaşamadınız.

• Teşekkür ederim.

• Daha ne olsun telefon hattı ve banka hesap numarası aynı kişiye aitse whatsup veya site yazışmalarınla yakalatırsın adamı,istediği kadar numarayı kapatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

Daha ne olsun telefon hattı ve banka hesap numarası aynı kişiye aitse whatsup veya site yazışmalarınla yakalatırsın adamı,istediği kadar numarayı kapatsın
    Aynı kişiye ait olduğunu bilmiyorum.

• babam da geçen yıl aynı böyle bir dolandırıcılığa kurban gitmişti, ön ödeme istemişlerdi babam da malesef gitmiş havale yapmış. mahekemeye vermiştik de bir çok kişi müzdaripmiş zaten ... tam detaylı bilmediğimde bunlar bizi de dolandırdı dersem yalan olur ama araba dobloydu. kim bilir o araba onların bile değildir. o yüzden arabayı görmeden en ufak bir para göndermeyin ya da yazılı bir belge olmadan diyelim...
  • Salih Osman Dal S kullanıcısına yanıt
    Aynı kişi geçen sene beni de dolandırdı. Telefon numarası, adresi ve TC Kimlik bilgileri hepsi var. Ancak ne hikmetse şikayetçi olmamıza rağmen herhangi bir gelişme olmadı.

Adres: Kocamustafapaşa / Fatih / İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 13 Ekim 2020; 19:20:0 >
  • Konu sahibi. Konudaki bir üstümdeki mesajı da görürse eğer, son durum nedir ?
  • Oha lan adamla soyadım aynı
  • bunca hafta geçmiş konuya gelen mesajları görmemiş özür dilerim yeni fark ettim. halen savcılıktan ses seda çıkmadı hafta içi yine sorgulatırım. ayrıca bir üst mesajda kimlikin arkasında soyadı güeloğlu yazıyor ön tarafta güloğlu yazıyor yine hafta içi t.c. kimlik bilgilerinden sorgulatmam bakmam lazım. ayrıca bu bilgiler ışığında dolandırıcıya bireysel ulaşmak yanlış olur. ancak bu kimlik bilgisini savcılık ile paylaşmaya çalışacağım tabi kabul ederlerse.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Konu sahibi. Konudaki bir üstümdeki mesajı da görürse eğer, son durum nedir ?
    mesajınıza cevap yazdım ancak alıntı yapmayı unutmuşum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.