Şimdi Ara

90-94 model 200E mercedes almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 91 200E mercedesi geçen öylesine sürdüm çok beğendim,arkadaş çok süper bir binersen daha inmezsin dedi...satıyor musun deyince yanlış anladın ben çok memnunum dedi..Hakikaten dediği gibi bu modeller arası almayı düşünüyorum....size sorum şu 90-94 200E(param bu kadar) nasıl bir arabadır,önerir misiniz,nasıl bir durum ve özellik aramalıyım bu arabada..Saygılarımla şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

1990-1994 Model 200E Mercedes Hakkında Bilgiler

Eğer 1990-1994 model 200E Mercedes almayı düşünüyorsanız, bilinçli bir karar verebilmeniz için aşağıdaki bilgileri dikkate almalısınız.

Genel Bakış:

200E Mercedes, 1990'dan 1994'e kadar üretilen birinci sınıf bir otomobildi. Lüks iç mekanı, güçlü motoru ve güvenilirliği ile tanınırdı.

Özellikler:

• 2.0 litre 4 silindirli motor
    • 122 beygir gücü
    • 170 Nm tork
    • 4 ileri otomatik veya 5 ileri manuel şanzıman
    • Ar??

Güçlü Yönler:

• Klasik Mercedes prestiji ve kalitesi
    • Lüks ve konforlu iç mekan
    • Güçlü ve verimli motor
    • Sağlam yapı ve güvenilirlik

Zayıf Yönler:

• Güncel modellere kıyasla yakıt verimliliği düşük
    • Bazı modellerde paslanma sorunları görülebilir
    • Yedek parça maliyetleri yüksek olabilir

95 Model Mercedes ile Karşılaştırma:

95 model 200E Mercedes, önceki modellere kıyasla bazı önemli güncellemelere sahiptir. Bu güncellemeler arasında aşağıdakiler yer alır:

• Güncellenmiş dış tasarım
    • Yeniden tasarlanmış iç mekan
    • Daha güçlü motor (136 beygir gücü)

Sonuç:

1990-1994 model 200E Mercedes, klasik Mercedes kalitesini ve lüksünü arayan alıcılar için sağlam bir seçimdir. Güçlü motor, güvenilirlik ve konfor özellikleriyle bilinir. Ancak yakıt verimliliği ve paslanma sorunları gibi bazı potansiyel dezavantajları da göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 94 E 200 al bunlar yeni nesil enjeksiyonlu ve 10 numara arabalardır
  • 94 E200 93'ün sonu mu yoksa 94 çıkışlı olacak yoksa arkasında sadece E200'mü yazacak
  • 93 lerde iki çeşit var karbüratörlü ve enjeksiyonlu motor.

karbüratörlü olan 200e dir enjeksiyonlu olan e200. bazı 93 ler, 94 ve sonrası tümü e200 olarak geçer.

temiz olursa ikiside güzel arabalardır. ama e200 ler enjeksiyonlu olduğundan sıralı lpg sistemine uyumlular. 200e ler karbüratörlü olduğundan sıralı sistem uymuyor bunlara normal lpg sistemi takmak zorunda kalıyorsunuz. eğer takan usta işinin ehli ise problem olmuyor. ama işi bilmeyen biri takarsa patlatma dediğimiz hava filtresini patlatan gaz sıkışması oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 17 Ocak 2009; 13:10:09 >
  • 200e bence sağlam alet ben çok severdim küçükken.
  • 90-94 demişsin ama aralarında cok buyuk fark var mercedes modellerini herhangi bir araba gibi degerlendiremezsin yani sadece yaş olarak bakma kasa 93-94-95de makyajlı 93de makyajsızda var makyajlılare200dur makyajsızlar 200edir yani sen 90-94 diyorsun ama aralarında daglar gibi fark var sadece kasa degil motorda farklı artı e200lerde hava yastıgıda var 200e lerde yok yani buna gore alınacak araba e200dur 15milyardan baslar artı dedigim gibi modeller mercedeste cok onemli sıradan bakma oyle 95 modellerde esp var 94de yok kesinlikle al ne olursa olsun mercedes al muhtesem arabalar kac model olursa olsunisterse 75 model olsun ibrede 180 gormen garanti ve tek elinle kullanırsın allah kazadan korusun ama diger araçlar peynir tenekesinden yapılıyor soyle dusun dunyanın en degerli adamları tek olan kişiler siyasetcisinden iş adamıona sanatcısına kadar 94de bu araçlara canlarını emanet ettiler oyle sıradan arac olması mumkunmu yani mercedesi tek gecerim dedigim gibi temiz bi mercedes al temizliginide oyle boya olmus yok efendim sag camurluk degişmiş gibi dusunme onlar araca zarar verecek seyler degil sadece satacagında aracının degerini azıcık dusurebilecek seyler ama mercedese binmeninde bi bedeli olmalı zarar etmeyi goze alacaksın uçun besin hesabını yapma şasede bişi olmasın en onemlisi bu curuk carık senin bilecegin iş 94 model diyosun neticede cok orjinal bişeyde aramıyacaksın artık ki 90da olabilir kaldıkı sen orjinal alırsın camurlugu vurursun al sana camurluk degişmiş ee noldu şimdi araba gittimi asla hiç bişey yok arabada hala ilk aldıgın gibi hiç bi sorunu yok ha satısında biraz zorlanabilirsin çünkü herkez arabaya biner ama mercedese binemez o nedenle alıcısı diger markalara gore daha azdır fort alacam diyen biri peugeot ya da volswagen alabilir ama mercedes alamaz eski model der uzatmayım oyle der boyle der almaz bunuda goz onunde tut istersen ama mercedes bambaska bi alemdir kullanmıs ve gormussun ve o koltuga sende oturmus ve sende artık mercedesten baska neye binersen bin o hazzı alamayacaksın eninde sonunda mercedes sahibi olacaksın ve dusundugun arac 124 kasa cok guzel bi tercih yani e serisi 200e olsun e200 olsun neticede yıldız var mı var bitmiştir olay her acıdan diger ne marka alacaksan o paraya hepsini her konuda gececek bi arac kasanın motorun her ne varsa hepsinde diger araclardan saglamdır kafa kafaya gireli
    m bak o motoru bagajına nasıl yerlestiriyorum de otoban mı cık korkma o paraya ne araba olursa olsun hiç biri seni gecemez cık otobana yol tutus hız korkma idda et mercedes yaaa daha ne diyim dunya kabul etmiş itiraz edecek bişi yok muhtesem araçlar saygılar ne de olsa mercedesci olmak uzeresin saygı duyarım...

• cevaplarınız açıklayıcı ve samimi olduğu için ilginize ve bilginize çok teşekkür ederim,şimdi bu tavsiyelerden dolayı füme veya siyah e200 bakıyorum,saygılarımla
  • kardeş süper bir araba yerınde bır karar vermıssın bende 190d ciyim .Tek fovori yıldız!
  • harika bir araç tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.