Şimdi Ara

90 Bin Civarı Otomatik Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizel Fluence yada Megane 3 alınabilir o paraya, hem düşük km li, hem temiz, hemde dizel olur, ama 2. el piyasası Onunda yükseldi sanırım,
  • Opel Insignia 2.0 cdti
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    İki arabayida takip ediyorum. Fluence iconlar 90-95 Bin TL Oldu. Megane 3 75-80 Arasi oldu.
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Hocam Siz bi ara hep 308 tavsiye ederdiniz
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    konuyu açan arkadaş 89 bine bitirmiş aracı o tutarlarda alınabilir. İllaki 3 - 5 masrafı olacaktır.
  • Valla benden sana tavsiye ancak şu olur ne alacaksan hemen al. Geçen sene 58-59 a almadığımız 2012-2013 h kasa astralar 70 bini geçmiş. 3 ay önce aldım başka bir araç üzerine 4 bin lira koymuş. Gidiş gidiş değil çok tedirginim
  • 2012 Renault Koleos 2.0 DCI. Temizini 85 civarına alırsınız. Aracı bilmiyorsanız önce özelliklerini inceleyin. Pek bilinen bir model değildir. ikinci eli zayıftır. Bilen adam alır. Uzun süre binecekseniz ilk sıraya alın derim.
  • 90 bine temiz 2013 civic bulmak biraz zor gibi corolla da benzer durumda sağolsunlar 2. el piyasasını uçurdular
    astra ve 308 bakıyorum 1.4t piston kırma ile ilgili şikayetleri okuyunca vazgeçtim dizellerde aynı durum görünmüyor. örnek konu şikayet var linki
    2009 civic ile 2013-2014 civic arasında yakıt tüketimi ve ses izalasyonu olarak çok büyük fark olmadığından vazgeçtim malum civic ile teybin sesini açmadan gidince sinirlerim bozuluyor ses artık biraz baydı belki yaş ilerleyince insan konfor arıyor orası ayrı durum.
    sorunsuz araç olarak civic öneririm 2. el ilerde satışı da rahat oluyor.
    ekonomi için ise 308 ama 90a 308 temiz yok en azından alır 5 sene binerim diyeceğim temizi göremedim :)

• Hangi arabayı alacaksan kesinlikle fabrika çıkışlı lpg yada sonradan lpg takılmış araba alma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Hala öneriyorum; fakat Eski kasalar 70-80 oldu, şaka gibi rakamlar.
  • Takip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Suan ki önerileriniz nedir peki hocam. 90 Bin civarina kadar Max. Otomatik veya 60 65 civarina manuel.

Yorumlariniz benim icin önemli.Tesekkür ederim
  • İ30 dizel otomatik 12-14 arası alabilirsin ama biraz yakar kasa ağır İstanbul trafiğinde affetmez ama başına bela da açmaz . Sadece yakıt ödersin . Bu yazdığın araçları kullanmaya özen göster . İ30 diyorum ama gider binersin bı yeri hoşuna gitmez elersin . Bence önceliğin araçları test et sonra karar vermen çok kolay olacak .

• LiveAndDieOnThisDay kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes ister arabayı benzin yada dizel kullanmak ama şartlar malum
  • 45.000 TL + 10.000 TL Hasar kaydı pert değilmiş.

KM:255.000

2010

MARKA:BMW

KAPUT SAĞ ÖN ÇAMURLUK DEĞİŞİK SAĞ ARKA ÇAMURLUK SOL İKİ KAPI BOYALI HARİCİ BOYASIZDIR

Tarcanlara girse kim bilir neler çıkacak.

Bu arabayı alanın aklı yoktur.
  • ozfidelio O kullanıcısına yanıt
    Bende de i20 var manuel gerçekten şu ana kadar bir tane sorun çıkarmadı plastik aksamı çok kötü hemen elinizde kalabiliyor.

Müteahhitin dediği gibi kolonlardan çalmadım ama pencereden çaldım demesi gibi.

Otomatiğini de sürdüm otomatik çok fazla yakıyor tavsiye etmem.

İlla ki otomatik alacaksanız i30 otomatik alın zaten i30 artık yeni model yok üretilmiyor diye biliyorum.
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Onun için demiyorum lpg takılmış 2. El arabanın motoru hem ömrü kısa olur hemde var olan potansiyelinin altında çalışır.kendiniz taktırırsanız daha iyi olur.

• LiveAndDieOnThisDay kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bir an ben yanlış anlamışım.
  • cobainn kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler işime yarayacak. Sağolun hocam. İ30 da denemişsiniz galiba. Astra ile i30 u konfor ve kullanım açısından karşılaştirabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveAndDieOnThisDay

Onun için demiyorum lpg takılmış 2. El arabanın motoru hem ömrü kısa olur hemde var olan potansiyelinin altında çalışır.kendiniz taktırırsanız daha iyi olur.
    Fabrika çıkışlı LPG lerde özel malzeme kullanıyorlar vs. diye bir efsane var, bu yalan o zaman

LPG motorun ömrünü bitirir diyorlar ancak kullandığım 2 araçta da hep randımanlı kullandım. Bu ömür dediğimiz şey nedir sizce? Atıyorum normalde 500.000 km gidecek araç 300.000 km de mi rektefiyeye girer?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.