Şimdi Ara

90 Bin Civarı Otomatik Araç Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet cvvt kodlu sanırım motor. Güzel bir ünite. Lanet olası gdi dan çok çekmiştim:) eğer aynıysa 2013e kadar tam otomatik olması lazım. Piyasa durumu çok ırgalamaz, tipini de beğendim diyorsanız geniş güzel bir araçtır düşünebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

ben ayak üstü link attım açıklasına bakmadım bile

hatta ben olsam dizel yerine benzinli bakarım ama var o paraya e60 kendim kullandım 2005 530i 1.5 yıl hiç masrafım olmadı

neyse sizler almayın alan yada alacak kesim her zaman var 10 yaşında BMW Mercedes tu ka ka diyip araba hakkında kullanmadan hatta içine oturmadan yorum yapmak çok komik ama devam edin sizler almayın ki fiyatlar uçmasın.

arkadaşımda 2007 Audi A6 dizel var şuanda 410binde bir kez anahtar değmedi sadece periyodik bakım sizin gibi araba proflarına sorsak aman elinde patlar 100bin masraf edersin son sahibi olursunlar havada uçuşur

örneğin bu ülkede bu kafalar yüzünden aynı model Megane daha pahalı satıldı Lagunadan

örnekler bol şu videonun 02.02 dakikasından bakın mesela , avrupada isveçte hala 20-25 yaşında Volvonun her çeşidi yollarda tabi orada bizim millet gibi çobanlar yok o ayrı zamanında bakım ve zamanında kozmetik bakım ile araba ölmez ama bizim ülkede yorum yaptığı aracın içine oturmamış insanlar 10 yaşında BMW pert diye yorum atar devam siz almayın bunları piyasa artmasınhttps://www.youtube.com/watch?v=eEiQAt2PXLU

Alıntıları Göster
    Sanayi'de çalışmasaydım inanacaktım sana en çok gelen arabaların arasında bmw başı çeker mutlaka bir sıkıntısı çıkardı.

İstediğiniz sanayiye gidin BMW sadece isim 740i bindim araba çok güzel ama motorunda sorun çıktı keza 520i de aynı şekilde sanayiciler bu bmw sevdası yüzünden iyi para kazanıyor yeni model veya km düşük kazasız arabalar iyidir ama 10 yıl önceki arabayı insanlara bu fiyata sunmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveAndDieOnThisDay

Onun için demiyorum lpg takılmış 2. El arabanın motoru hem ömrü kısa olur hemde var olan potansiyelinin altında çalışır.kendiniz taktırırsanız daha iyi olur.
    evet LPG motoru öldürür devam hayal dünyasından mahalle ustalarından duyduklarınız ile devam
    CANDAN MÜHENDİSLİK GARAJyoutube
    Otogaz ( LPG)'nin Motora Bir Zararı Var mı ? 550 bin km de Toyota Corolla
    https://www.youtube.com/watch?v=QlpMilbUEJE

LPG İle 100 Bin KM yi Deviren Araçlarda Motor Ne Durumda?Araç Sahipleri Anlatiyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=bbx5h7l3XJg

2009 Mercedes S500 LPG araba gitmiyor?
    Mercedes S500 & Prins VSI2 Otogaz Testi !! Lux Araçlara LPG Olur mu ?
    https://www.youtube.com/watch?v=uKqFdV4mkWU

• 95.000 2014 Astra alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Sanayi'de çalışmasaydım inanacaktım sana en çok gelen arabaların arasında bmw başı çeker mutlaka bir sıkıntısı çıkardı.

İstediğiniz sanayiye gidin BMW sadece isim 740i bindim araba çok güzel ama motorunda sorun çıktı keza 520i de aynı şekilde sanayiciler bu bmw sevdası yüzünden iyi para kazanıyor yeni model veya km düşük kazasız arabalar iyidir ama 10 yıl önceki arabayı insanlara bu fiyata sunmayın.

Alıntıları Göster
    ben ne Ford Fiesta nede BMW E60 aracımı sanayiden içeri bir kez sokmadım devam böyle sanayii muhabbetleri güzel

sizin calıstığınız sanayii E60 getirip arabamı pert etmem bu bilgiler ve kafalar

Maslakta özel bmw servisi var oraya giderim genelde sadece BMW bakarlar başka araba bakmazlar motor sıfırlama 25bin tl dir ama fabrika çıkışına %98+ yaparlar

konuyu dağıtmayalım neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 25 Aralık 2019; 14:7:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

ben ne Ford Fiesta nede BMW E60 aracımı sanayiden içeri bir kez sokmadım devam böyle sanayii muhabbetleri güzel

sizin calıstığınız sanayii E60 getirip arabamı pert etmem bu bilgiler ve kafalar

Maslakta özel bmw servisi var oraya giderim genelde sadece BMW bakarlar başka araba bakmazlar motor sıfırlama 25bin tl dir ama fabrika çıkışına %98+ yaparlar

konuyu dağıtmayalım neyse

Alıntıları Göster
    Şimdi kullanıcıdan kullanıcıya fark var siz ilk sahibi veya temiz aldığınız aracı bakımını eksiltmez ve devamlı gözünüz gibi bakarsanız sorun olmaz genelde bmw tarzı araçlar devamlı al sat yapıldığı ve hunharca kullanıldığı için bu şekilde oluyor.

• Bende zaten motor tamamen gider demiyorum eskisi gibi randımanlı çalışmaz daha sonraki yazdıklarımı oku.

Not: neyse herkes arabayı istediği gibi kullanır zorlama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveAndDieOnThisDay -- 25 Aralık 2019; 14:20:45 >
  • Yazılanlar arasında 2015 Peugeot 308

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Clio al tazi gibi kacar az yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bende 2010 model 520d e60 düşünüyorum hocam. Korkuttunuz vallahi beni
  • xsharpx X kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Kronik bir sıkıntısı yok. Tam fiyat/performans aynı zamanda donanım arabası

• Arph kullanıcısına yanıt
    2010 2005 e nazaran yine iyidir. Bmw'nin problemi binicisi kötü.
    Ben benim araç kadar hırpalanmış bir bmw daha görmedim ömrümde.
    2016 modelini alacağım bende. Bmw şans işi..
  • Citroen c4

• 2013 Auris'im var. Sorunsuz, rahat ve hantal bir araç. Ama araç 5-6 bin devirde başka bir şeye dönüyor Yol ve rüzgar sesini özellikle 120+ hızlarda bayağı hissettiriyor. Astra 1. Seçenek olmalı aynı paralara bulunabiliyor ise.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borderliné kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısızdır o araç. Size patlağı çıkmıştır kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Sıkıntısızdır o araç. Size patlağı çıkmıştır kesin.
    Aracın motorları sıkıntısız. Şanzımanı kronik zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borderliné

2010 2005 e nazaran yine iyidir. Bmw'nin problemi binicisi kötü.
    Ben benim araç kadar hırpalanmış bir bmw daha görmedim ömrümde.
    2016 modelini alacağım bende. Bmw şans işi..
    Gerçekten doğru hocam, BMW nin binicisinin büyük bir kısmı mal kıymeti bilmeyen insanlar oluyor. Bu sebepten mantığım CLA al diyor aslında.
  • 2016 style donanım skoda rapid sedan aldım nisan ayında. 65000 km'de.

inanılmaz memnunum nazar değmesin. dizel otomatik. bagaj 530 litre. hiç yormuyor.
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Piyasa çılgın atıyor resmen. Hiçbir otomobil, fiyatını hak etmiyor.. Bu ara Lancia Delta'lar mantıklı geliyor f/p olarak. zira bu gözler Cruze'a 72.000, eski kasa 308'e 90.000 istendiğini gördü.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.