Şimdi Ara

90 Bin Civarı Otomatik Araç Tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle vahşet. 1 ay önce otomatik egeamı sattım tekrar bi astra alayım diye. Piyasa beni benden aldı. Tiksindim gerçekten girip çıkıp bakmaktan. 2010 model 9yaşında arabaya 90 bin yazan mı istersin. 2 kapısı değişmiş arabaya hatasız yazıp hem de hatasız parası isteyen mi istersin gerçekten ikinci elin suyu çıktı. Şu an domino gibi gidiyor ama emin olun şu saatten sonra duraklıyacak. İlanların patır patır satılma hızı da düştü son bir haftadır yeni yıl paniği bitiyor. Fırsatçılar çooook değerli araçlarına sarılır sarılır uyurlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 26 Aralık 2019; 20:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobainn kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Ben de bu 80-90 bin lira civarında bir otomatik araç bakıyorum. Şov yapıyor piyasa. Fırsatçılar.
    Bu gidişle anca uzaktan kumandalı araba alırım 😒

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobainn

Kesinlikle vahşet. 1 ay önce otomatik egeamı sattım tekrar bi astra alayım diye. Piyasa beni benden aldı. Tiksindim gerçekten girip çıkıp bakmaktan. 2010 model 9yaşında arabaya 90 bin yazan mı istersin. 2 kapısı değişmiş arabaya hatasız yazıp hem de hatasız parası isteyen mi istersin gerçekten ikinci elin suyu çıktı. Şu an domino gibi gidiyor ama emin olun şu saatten sonra duraklıyacak. İlanların patır patır satılma hızı da düştü son bir haftadır yeni yıl paniği bitiyor. Fırsatçılar çooook değerli araçlarına sarılır sarılır uyurlar umarım.
    Böyle rezillik görülmedi ikinci el piyasasında 2 aydır araç bakıyorum. 70.000 den başladım şimdi 90.000 normal gelmeye başladı. Dediğiniz gibi 8-10 yıllık araçlara istenen paralar akıl alır gibi değil. Kimse sıfır piyasasını dile getirmesin Allahaşkına 10 senelik vasat araba 100.000 e dayanır mı yahu!

• Türk lirasinin bu kadar değersizleştigi zamanda bu fiyatlarda buna paralel olarak bu hale geliyor.

• máwci kullanıcısına yanıt
    Cidden çıldırılmayacak gibi değil. Ve alanlar var zibil gibi bu fiyatlara. İyi ki kötü de olsa hanımın arabası var idare ediyorum. Gidin idarelik kötü bi araba alın 90 100 bine 9 yaşında araba yada egea falan alacağınıza ciddi ciddi... Böyle bir vahşet olamaz

• Bugün arabamı sattım. ben de bu fiyatlara araba arıyorum önceliğim Accord
  • 90 100 e araba kalmamış maalesef

Hocam tavsiyelerine uyup Astra 1.4 bakıyorum 1 haftadır. Ama henüz uygun fiyata denk gelmedi. Bir de önereceğin Lpg var mı Astra için?
  • xsharpx X kullanıcısına yanıt
    Valla bende 1 2 tane renk yüzünden kaçırdım fiyat yükseldi yine lanet olsun son 1 haftada. Fiyat performans prins technomax hocam. En uygun fiyatlı çözümü o olacaktır.

Bende yakın zamanda toyota corola 2013 otomatik elegant aldım. Aslında 2016 sonrası alacaktım ama 100 bin civarında dolusunu aradım 120 binden aşağı düzgün birşey bulamadım.
    Bir akrabamdan 2013 e 89 bine 40 binkm de aldım (boyasız değişensiz)
    Aracımdan şimdilik çok memnunum lpgde araştırmalarım sonucu Lovata ODB li 3200-3400 cvarı taktırmayı planlıyorum.
    Prins ekomax prinsin yeni alt sınıf bir ürünü(omvl aslında). Brc nin teknomaxı ile aynı ürün. Onun yerine 3800 civarına brc seq32 de takılabilir. Yaklaşık 15 gündür araştırıyorum.
  • Ne yaptınız hocam aldınız mı araç

Yok hocam, denk gelmedi istediğim gibi. Fiyatlar da çok şişirme. İlk ilana koyulan fiyatı akşama silip 5 - 10 bin fazlaya koyuyorlar..

• Aynen öyle. İnanılmaz oldu piyasa yok ya bu para etmez düşer dedikçe yükseliyor. Sizinle ilk konuştuğumuzda 85-90 bandında olan araçlar 100-110 bandına tırmandı.

Evet hocam, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
    100ü gözden çıkardım hocam. Bari 100e 2015 falan bulabilsek diyorum da piyasa ona da müsade etmiyor. Bi yakınım satacak gibi 100e çok sedan düşünmüyordum ama onu alacağım verirse.

Hayırlısı olsun inşallah hocam. Dediğiniz gibi piyasa 90'dan 100'e çıktı; yapacak bişey yok. Hocam arada astra 1.4 T kullanıcı yorumlarını inceliyorum. Aklıma takılan bir iki nokta oldu. Daha önce subap olayından bahsetmiştiniz zaten. Bunun haricinde Turbolar çatlağa sebep olup çekişten düşmeye neden oluyormuş. Bir de sıvı soğutma sistemlerinde problem yaşayanlar var baya. Bu şekilde yorumları görünce o da tereddüte düşürdü aslında beni. Ondan almakta geciktim biraz. Bu konularda bilginiz var mı hocam?
    Turbo meselesi bir çok turbolu araçta mevcut hocam, kullanıma bağlı ve sonuç olarak turbolu her aracın belli masraf riski oluyor malesef. Ama inceledim çok ciddi bir yaygınlığı gözüme çarpmadı açıkçası. Soğutma ve manifolt sorunu makyajdan sonraki hblerde düzeldi ve sedanlar daha sonra çıktığı için zaten yok deniyordu bir çok yerde. Almayı düşündüğüm kişi 35bin km dir biniyormuş lpgde. Subaplarda dahi ciddi bi aşınma görünmüyor baktırdım bir gün üstün körü. 3 yıl içinde dinamo ve buji hariç bir sorunla da karşılaşmamış. Yani turbo olup lpg uyumlu başka bir motor mevcut değil, malesef ben kendi adıma bir miktar riski göze alacağım. Atmosferik 1.6 benzinlisine bindim çünkü performans ta yakıtta tork konventörünün de katkısı ve aracın ağırlığıyla rezaletti ciddi anlamda, 1.3cdti da keza öyle. 1.6 dizel otomatik te hem edinme hem de yürütme açısından fazlaca maliyetli. Risksiz liman olarak bi japonlar kalıyor. Civic piyasası cehennem oldu 2012sine 110 falan istiyorlar. Corolla deseniz fiyat durumu benzer üstelik cvt şanzımanına katlanmak gerekiyor. Malesef şu şartlarda çok seçenek görünmüyor şahsen ihtiyaçlarım ve isteklerimi karşılamak adına.

• İ20 OLABİLİR BÜTÇEYİ ARTIRABİLİRSENİZ
    Bu arada ben düz yolda hız yapsın gibi bi derdim yok anca civic de dahil atmosferik araçların lpg ile yokuş performanslarından çok sıkıldım. Dizele de 2. Elde bulaşmak pek içimden gelmiyor. 1.4t bu anlamda tek öne çıkan alternatif kalıyor malesef.

• Hocam i20 dış görüntüsü gayet hoş lakin, sınıfına göre geniş olsa da sonuçta b sınıfı ve dar. Görece zayıf 1.4 atmosferik motoruna rağmen 4 ileri oldukça eski bir şanzıman kullanmasından dolayı anlamsızca yüksek bir yakıt tüketimi var. Evet sorunsuz güzel görünüyor piyasası da güzel ama gerisi biraz sıkıntılı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.