|
Bildirim
|
2013 model dizel otomatik i30 a biniyorum araç 90 binde(sıfır alındı) en ufak bir sorunu olmadı, şu zamana kadar opel corsa, opel astra,golf,clio araçlarını kullandım nelerle karşılaştım bir allah bir ben bilirim, otomatik vites arabanın kendi kendine stop etmesine yetkili servis "OLABİLİR" dedi bu kulaklar duydu bunu...
Ben sana i30 u kesinlikle öneririm evet muadiline göre 100 KM de 1 litre fazla yakar ama o kadar yani "dehşet" değil, ülkede DSG diye satılan otomatiklerden hatta hyundainin 2015 sonrası yaptığı DCT(Aslında DSG ile aynıdır) vitesten uzak dur bence, saatli bomba gibi kimde ne zaman patlayacağı belli değil. Ayrıca bakım maliyeti olarak diğer markalardan farklı olarak i30 da triger kayışı yok zincir var en az 120 bin km triger bakımı yapmıyorsun diğer markalar hemen hemen 60 bin km de bir trigger değişimi isterler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 25 Aralık 2019; 7:48:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 25 Aralık 2019; 8:6:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 Astra bulunacağını sanmam , ancak 2012-13 Astra 'lar 90 bine alınıyor. Bu dediğim diğer modeller için de geçerli. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 25 Aralık 2019; 8:41:10 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|