Şimdi Ara

90 Bin Civarı Otomatik Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 Bin Civarı, Otomatiği düzgün, Aile için uygun hangisini önerirsiniz?

Benim Bulduklarım:
    2013 Honda Civic
    2013 Dizel i30 veya Kia-Ceed
    2013 Toyota Corolla
    2014 Toyota Auris
    2014 Hyundai Elantra
    2015 Opel Astra(HB)
    2015 Peugeot 308

Bunlardan başka tavsiyesi olan var mı?

• 2013 model dizel otomatik i30 a biniyorum araç 90 binde(sıfır alındı) en ufak bir sorunu olmadı, şu zamana kadar opel corsa, opel astra,golf,clio araçlarını kullandım nelerle karşılaştım bir allah bir ben bilirim, otomatik vites arabanın kendi kendine stop etmesine yetkili servis "OLABİLİR" dedi bu kulaklar duydu bunu...

Ben sana i30 u kesinlikle öneririm evet muadiline göre 100 KM de 1 litre fazla yakar ama o kadar yani "dehşet" değil, ülkede DSG diye satılan otomatiklerden hatta hyundainin 2015 sonrası yaptığı DCT(Aslında DSG ile aynıdır) vitesten uzak dur bence, saatli bomba gibi kimde ne zaman patlayacağı belli değil.

Ayrıca bakım maliyeti olarak diğer markalardan farklı olarak i30 da triger kayışı yok zincir var en az 120 bin km triger bakımı yapmıyorsun diğer markalar hemen hemen 60 bin km de bir trigger değişimi isterler.
  • Auris benzinli mi al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce auris düşünmüştüm ben de. Ama bagajı inceleyince tereddüte düştüm. Küçük baya..

• Astra hb 1.4t

• quote:

Orijinalden alıntı: xsharpx

İlk önce auris düşünmüştüm ben de. Ama bagajı inceleyince tereddüte düştüm. Küçük baya..
    Ne diyim bütçe az bi de otomatik istiyon sağlam otomatik istiyon şöyle 120lere çık da insignia önerem

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bagaj kocaman olsun demiyorum dostum. Yine de bi valiz bi çocuk arabası sığmalı. Daha uygun başka önerin var mı?

• cobainn kullanıcısına yanıt
    Astralar hakkında pek bilgim yok aslında. Kronik sıkıntıları var mı? Siz kullandınız mı?

• Yemişim 2013 Hondayi Toyota Aurisi

Araba bu baktır servise yaptır expertizini al milletin ne dediğine bakma bırak onlar 3-5 yaş büyük B-C segmenti alsın.
    sahibinden.com
    BMW / 5 Serisi / 520d / Premium / OTOBAR 2010 520D SUNROOF+ISITMA+ARKA PERDE+HAFIZA+XENON TAM DOLU sahibinden.comda - 760054915
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-otobar-2010-520d-sunroof-plusisitma-plusarka-perde-plushafiza-plusxenon-tam-dolu-760054915/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 25 Aralık 2019; 7:48:41 >

• Git sen al. Sıkıntı yok gönül rahar yap(mayacağım) masraflar için.

• xsharpx X kullanıcısına yanıt
    Lpgde kullanınca bir defaya mahsus çelik subap masrafı çıkar onun dışında yok. Kullandım şimdi tekrar alma arifesindeyim. Sorunsuz tam otomatik şanzıman yakıt turbo performansı lpg uyumunu hesaba katınca şu an 90 100 bandında en iyi seçenek bence ama 1.6 atmosferikten uzak durun hem yakar hem de gitmez. Eğer 90 bandına bulduğunuz civic dream paket değilse o da düşünülebilir ama ben 90a temiz 2013 premium civic görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 25 Aralık 2019; 8:6:55 >
  • 2015 Astra bulunacağını sanmam , ancak 2012-13 Astra 'lar 90 bine alınıyor. Bu dediğim diğer modeller için de geçerli.

• cobainn kullanıcısına yanıt
    Ben de biraz araştırdığımda subap arızasıyla karşılaştım ve sonra araştırmayı bırakmıştım. Nasıl sonuçlara yol açıyor bu arıza ve ne kadar masraf çıkartıyor?

• xsharpx X kullanıcısına yanıt
    Üstte bir arkadaş 2015 yok demiş ama 91e buldum ben boyasız falan renginden dolayı vazgeçtim.(kahverengiydi dolu paketti(sport). Hocam subap magnezyum alaşım olduğu için lpgde eriyor. Bu erime süresi tamamen kullanım ve biraz da şans. Kiminde 20k da kiminde 30k da. 80k da olup erimeyen de mevcut. Maliyeti 1500-2000 arası. Bu arada yazdığınız diğer modellerle de tecrübem oldu. İ30 dizel akıl almaz derecede yakıyor. Parçaları aptalca pahalı. Kendi kendine bozulan bagaj kilidine 800 lira istediler 1.5 sene önce ve servis dışında yok. 308den kaçarak uzaklaşın elektronik arızası müthiş olası. Toyota cvt şanzıman denemeden almayın, şahsen ben hiç hoşlanmıyorum. Elentra yeni kasasını ben de düşündüm ama dct şanzıman çok güven vermiyor açıkçası uzun süreli kullanımda. Bu açıdan en mantıklı 2 seçenek bence civic yada astra. Lakin 100bin altı binilebilir bir civic yok gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobainn -- 25 Aralık 2019; 8:41:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 90 bine temiz kazasiz kmsi 100bin alti 2013 corolla advance yok. Saka gibi piyasasi var corollanin. Civic de farkli degil. Gecen sene hafif hasarli premium 2014 civici 67bin kmdeyken 78bin tlye aldik ama suan piyasasi ucmus ayni kondisyonda araba icin minimum 100-110bin vermen lazim. Astra icin subap erimesi cok onemli degil bir kerelik bir olay ama asil cekincem piston kirma sorunu olurdu. Tam detayini bilmiyorum ama boyle bir kronik sikintisi yoksa baska araba dusunmezdim bile.

• Tabiki civic sedan
    Otomotik sınıfın en iyisi

• 2013 model dizel otomatik i30 a biniyorum araç 90 binde(sıfır alındı) en ufak bir sorunu olmadı, şu zamana kadar opel corsa, opel astra,golf,clio araçlarını kullandım nelerle karşılaştım bir allah bir ben bilirim, otomatik vites arabanın kendi kendine stop etmesine yetkili servis "OLABİLİR" dedi bu kulaklar duydu bunu...

Ben sana i30 u kesinlikle öneririm evet muadiline göre 100 KM de 1 litre fazla yakar ama o kadar yani "dehşet" değil, ülkede DSG diye satılan otomatiklerden hatta hyundainin 2015 sonrası yaptığı DCT(Aslında DSG ile aynıdır) vitesten uzak dur bence, saatli bomba gibi kimde ne zaman patlayacağı belli değil.

Ayrıca bakım maliyeti olarak diğer markalardan farklı olarak i30 da triger kayışı yok zincir var en az 120 bin km triger bakımı yapmıyorsun diğer markalar hemen hemen 60 bin km de bir trigger değişimi isterler.
  • aile olmasaydı direk toyota auris derdim. ancak aile içinse civic tavsiye ederim.
  • Forumda bir arkadaş geçen hafta konu açmıştı. Fluence almışlardı kız arkadaşlarına sende böyle bir araç alabilirsin. Geniş ve aile için gayet uygun olduğunu düşünüyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/arabalardan-anlamayan-kiz-arkadasima-gelen-tavsiyeler-elestiriler--141288047

konu linki yukarıda
  • Piston kırma K kasada hocam. Ona lpg de takılmıyor biraz sorunlu bizim piyasada

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.