Şimdi Ara

90 bin TL bütçeye hangi aracı almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araca verecek 90 bin tl paranız olsaydı hangi aracı alırdınız. Spor/aile tarzı otomatik. Önerilerinizi bekliyorum.
    Sıfır almayı düşünüyor fiyat performans olarak uygun daha düşük fiyatlı bir araçta olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arabamtırak -- 8 Kasım 2015; 23:03:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor, aile ve 90 bin deyince aklıma E90 3.20d ve C180 geliyor.
    Belki Mondeo da olabilir.

• Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu arada sıfır diye.not düşmemişim sıfır düşünüyorum :) 90 bin max bütçe fiyat performans olarak alınabilcek öneriniz varsa sevinirim daha düşük fiyata vs.

• İnsignia, Passat, 308, yeni Astra gibi araçlara bakabilirsiniz.
    308'de Allure modelinde güzel indirimler alabilirsiniz ama aileye küçük gelebilir.
    Astra da hatchback olduğu için biraz ufak gelebilir ama segmentinde tercih edebilecek bir model olduğunu düşünüyorum.
    İnsignia'nın yüzü biraz eskidi ama yine de test etmenizi öneririm.
    Aslında aralarında en f/p olan Passat 1.4 tsi comfortline manuel fakat beni eksi yağmuruna tutabilirler.
    Boş bir zamanınızda bayiye gidip testlere katılmanızı tavsiye ederim.
    Ayrıca 90 bin bütçe ile D segmenti almak daha mantıklı, crossover olur derseniz Kuga'ya da bakabilirsiniz.

2015 model civic sedan önerenler çok oldu o kadar verme al keyfine bak diyorlar sizin gorusunuz nedir civic hakkinda ?

• Benzinli isterseniz Insignia
    Dizel isterseni Yeni Astra

(İkisi de otomatik vites)
  • Hem spor hem aile tarzı için Mitsubishi Lancer birde evo paket taktirisan sporluğuna sen bile şaşarsın
    Ama aile dersen octavia biraz daha zorlanirsa superb olurdu tercihim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C segmenti bir otomobil size yetecekse Civic yerine direkt yeni Astra alın. Civic'in yakında yeni kasası çıkacak ve rakiplerinden üstün olduğu bir nokta yok. Honda sorunsuz diye bilinir ama diğer araçlar da kolay kolay arıza yapmaz. Yakıt tüketimi Lpg ile düşük oluyor ancak o paraya başka bir markadan dizel araç alınabilir. Civic'e o kadar para vereceğinize dizel Astra alırsınız.

Anladım hocam tesekkurler

• w204 C200 Kompressor prins lpgli amg veya avantgarde modeli(1800cc hem performanslı hem mtv uygun bir de lpg ile motor uyumu çok iyi yakıt tasarrufu açısından.)

Edit: Sıfır demişsin o zaman işler değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 9 Kasım 2015; 1:45:21 >
  • Skoda Suberb bu sene kasa değiştirdi son derece oturaklı, konforlu ve güvenli bir araç o parayı c segmenti bir araca vermeyin yazık olur.

• 36Boys kullanıcısına yanıt
    Sıfıra öneri yok yani

• Sıfır passat comf
    İkinci el x1 olabilir
  • Olayı marka marka değerlendirecek olursak.
    Skoda; superb güzel ve yeni bir araç 1.4 150 bg style(orta donanım) donanım 88 bin lira ama manuel otomatiği 98 bin lira bütçeyi aşıyor. Octavia 1.2 otomatik 110 beygir 77 bin lira (en dolu model style) aynı donanımın 1.4 150 beygir otomatiği 83.5 1.6 dizel otomatik 89 bin lira.
    Vw; passat trendline otomatik 91 binlira comfortline manuel 89 bin lira (%3 indirim başladı vw de passatta).Golf 1.2 otomatik comfortline 74 1.4 otomatik comfort 78.5 1.6 dizel comfortline 91.7 golflerde (%5 indirim var bu fiyatlar üzerinden)
    Opel; insignia 1.6 otomatik 170 beygir edition elegance model 90 bin lira.Yeni astra dynamic 1.6 dizel otomatik 87 bin lira.
    Nissan (bide crossover olsun :) ) qq 1.2 benzinli tekna paket 88.5 skypack 94 (bunlarda indirimler yapıyorlar)

Hocam honda civic kasa değişecek.Ama lpg otomatik ve doluluk avantajları ve ciddi indirimleri var. Hyundai tucsonuda beğendim onada bakabilirsiniz.

• Passat ve suberp alınır sıfır d segment

• Kadjar

• Passat ve superb arasında kaldık buyuk ihtimalle superb diye dusunuyoruz ikinci el pazarlari vs onlarida iyice arastirip karar vericez artık çok tesekkur ediyorum cevabiniz icin.@timmydncn
    @SHIHAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arabamtırak -- 9 Kasım 2015; 10:58:50 >
  • Rica ederim hocam bende passat siparişi verdim.
  • timmydncn kullanıcısına yanıt
    Motor ve fiyat bilgisi nedir hocam ?

• Temiz bir BMW 1 serisi. Küçük gelebilir. Yada Ford Focus.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.