Şimdi Ara

900.000 e kadar temiz Suv tavsiyeleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2015 ve üzeri yıl, düşük km olan, kaputu işlemsiz, sorunsuz bir araç istesem. ne tavsiye edersiniz. mesela hyundai ix35, renault kadjar falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 14 Mart 2025; 21:39:1 >

• 2013 2014 model Tiguan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt

pardon 2015 ve üzeri demeyi unutmuşum. az bi kredi çekecem çünkü

• Kia sportage bulunabilirse sağlam arabadır ix35 de güzel ama plastik aksam çok kalitesiz yine qq veya kadjar daha sorunsuz olsun derseniz suzuki modelleri yine tercih edilebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düşük km bulurmusun bilmiyorum ama 2016-2019 arası forester dizel yada XT (advanced) bu iki kombinasyona bakabilirsin. al sat arabası değil ama yazdığın araçların çok üstünde bir araç.

• mustiki212 kullanıcısına yanıt

sağol araçlar güzel ama ya motoru yüksek, yada benim imkanımın üstünde

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

sağolasın kiadan ekledim biraz sahibnden de. yakın iller tercih sebebim biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ix35 yerine butce biraz daha zorlanip Tucson alinabilir tabi mumkunse

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

2.0i atmosferik olan motoru çok uzun ömürlü hocam. amerikada 280k mil olanını gördüm ve adam sadece şanzımanına masraf yapmış. Dizel olanında haklısın bulmak zor ama bulursanda kaçırma derim 7-8 litre ortalama ile kullanırsın ve gerçekte arabaya bindiğini anlarsın. XT verisyonu 240bglik DIT motorlusu ben 3 yıldır kullanıyorum, yakıtını karşılarım dersen başından sonuna foresterın tüm nesilleri içinde bulabileceğin en mantıklı ve seri varyasyonudur. Motoru uzun km yapar ve diel 690nmlik şanzımanı kullanır.

Önerdiğim kasa SJ kodu ile geçiyor 2013 den 2019'a kadar üretildi. 2016 da makyaj yedi o sebeple sana 2016 sonrası yazmıştım. halojen farklar tek renk display sorun olmaz dersn 2013-2015 arasınada yukarıda yazdıklarım dahilinde bakabilirsin. çok merak edersen ankarada araç gösterebilirim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 14 Mart 2025; 23:53:14 >

malesef imkanım zorlasam 900 zaten. kasası ix35 gibi olan sorunsuz bir suv istiyorum. 4 kişilik bir aileyim. bu sene banka promosyonuyla o da 150.000 falan verirse. çok yakan bir araçta işime gelmez. tek maaşlı bir memurum. birazda ek iş yaparak falan kazanmaya çalışıyorum işte.

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, İx35 i benzinli alsanız yine yakıtı olacak, 2.0 dizeli malum kaçıyor ama oda yakıyor hemde iyi yakıyor. Şahsen tucson en mantıklı araçlardan gözüküyor. Şimdiden kolay gelsin.

benzin lpg belki düşünülebilir. bakacaz zaten daha var şimdiden hem model araştırması hemde fiyatlara bakıyorum.

• Qashqai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Qashqai

motor olarak peki ?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    1.2lerden uzak durun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.