Şimdi Ara

900 bine eski araç mı yoksa 2023 araç mı/ Araç Alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O mu bu mu derken Astra K ya kafayı takmışken yaklaşık 1m a 2023 model 22 binde Hyundai Bayon Elite aldım. Tipi tasarımı zerre hoşuma gitmemişti ama mantığın ve tavsiye veren onlarca insanın sesini dinleyip mermi gibi Astradan vazgeçtim 😅

İnşallah üzülmem

Otobanda 120km/s hız ve zaman zaman biraz üzerinde seyrettim. 364 km de 860 lira ( 20,5 lt benzin) yaktı.

Otobandan Sonra nispeten daha yavaş gittim onda da ortalama 5.3 lt /100 km yaktı.

Performansı klasik atmosferik, zayıf kalıyor yani biraz ama müthiş bir şey aramıyorsanız sizi götürür gibi.

SORU:

Beyler aracımı pazartesi sattım. Okullar açılmadan hanımın kullanabileceği otomatik hatcback bir araç almam lazım. Tek çocuk var şehiriçi günlük 3 5 km kullanılacak. 1 seneye de değiştirmeyi düşünüyorum

920 bine 60 binde 1.6 cdti astra k ayarladım bir tane dynamic paket, gönlüm bundan yana.

Eş dost akraba 2016 arabaya o parayı verme kia stonic, stepway, bayon falan bak diyor.

Zaman dar kafam kazan oldu 1 aydır araç arıyorum.

SİZCE HANGİSİ, NİSPETEN ESKİ AMA DÜŞÜK KM VE YÜKSEK PAKET Mİ ? YOKSA 2020 MODEL VE ÜSTÜ B SEGMENT YENİ BİR ARAÇ MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 12 Eylül 2024; 18:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satarken zorlamamak adına 2023 derim Corsa olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt

Hocam araba için bütçem borç harç 900 bin , buradan üstü beni biraz zora sokuyor maddiyat olarak kasko sigorta exper falan derken bşraz ayırmam lazım kenara 50 100

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt

Borç, harç 900 bütçeniz varsa bence eski arabaya pek girmeyin, 2020 üstü bişeyler alın, sanayi ile uğraşmak gerçekten yorucu.

• caspento kullanıcısına yanıt

Kia rio, stonic falan satarken sorun yaşatır mı hocam, bayon, polo vs? 900 bin az para değil ama eli yüzü düzgün B segment araç alınabiliyor ancak

• 60 binde astra k da ne sorun yaşayacaksınız ki 20 yaşında araba değil sonuçta gayette güzel araç

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Ben sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ama maalesef piyasası pek yok. Akrabalar da o paraya nispeten yeni araç alabilirsin diyor ama kazasız belasız ikinci sahibinden dizel astra k da güzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gunluk 3-5 km kisa mesafe

1.4t k astra benzin bakabilirsen daha iyi olur

Dizel 60 bindeki astra k icinde fiyat iyi.

Satılmayacak araba yok piyasa fiyati verildi mi gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Eylül 2024; 16:30:34 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

Benzinli önermenizdeki neden nedir hocam? Astra j 1.6 atmosferik kullandım 5 yıl, lpg yüzünden bazen sıkıntı çıkardığı oluyordu, o nedenle benzinli düşünmedim, ama aynı paket aynı km de 100 bin ucuzuna benzinli de var, sizce onu mu almalıyım?

Çünkü dizel motorlarda dizel partükül filtresi bulunur ve rejenerasyonla biriken kurumu yakması gerekir. Motor kısa mesafede tam gereken ısıya ulaşamaz. 3-5 km yazmışsın dizel için bu kısa mesafedir.

Araç Rejenerasyonu Dur kalk trafikte neredeyse yapamıyor soğuk motorda ise rejenerasyon zaten başlamaz 

Şehir içi dur kalk veya sürekli soğuk motor kullanımda filtre erken dolar. 

bu yüzden bence 1.4 turbo size daha uygun. Lpg de takmaya gerek yok.

Benim aracım 1.5d dizel astra K edition mümkün mertebe kısa mesafe kullanmamaya gayret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 6 Eylül 2024; 18:24:23 >
  • Kısa mesafe kullanılacaksa kesinlikle benzinli araç almalısınız. Dizel araç bu şekilde kullanımda bir yılda bile başınıza çok dert açar. Yüksek model bence de daha iyi bir tercih olur. Kia Stonic, Bayon güzel tercihler. Kısa mesafe çok yaksalar da sağlam araçlar olduklarını düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2022-2024 arası C3 Shine paket otomatik. Yeni, yenidir.

• yüksek modelli b sınıfı alırdım ben olsam. marka model size kalmış.

• yüksek model düşük km yeni araç tavsiye ederim

Astranin piyasası üzer.

Piyasası iyi sorunsuz yeni araba:

Egea,egea hb,egea cross

Bayon da iyi,biraz bekletir

Polo iyi,DSG yi kucaklarsaniz 50k.

Corsa iyi,2. El alacaksınız 1.2 motorlar sıkıntılı.

Onun için 7 8 yaşında araba almayın koyu yazılanlara bakın.

• Bayon almaya karar verdim, astrada da aklım kaldı

bahsettiğiniz senaryo için bayon güzel tercih. herhalde 950 civarına style bulunur

• jazzIII kullanıcısına yanıt

1020 bine Elite paket aldım, 22 bin km de

Hayırlı olsun hocam, iyi bulmussun düşük kmli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

güzel günlerde kullanılsın, gayet yerinde bir tercih olmuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.