Şimdi Ara

9000-10000 arası otomatik araba arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/accord_2_0_ies_acil_oldugu_icin_fiyati_dusurdum-81WQQaXQQ21477828WQQpXQQdisplayitem

Honda Akkort
    Bu araba 270000 kmdeymiş... araba full... zamlardan önce km de 18 kuruş yakıyormuş... şimdi de olsa olsa 25 krş yakar en fazla... ne dersiniz km'si çok mu? Sıralı sistem lpg de varmış arabada

Arabanın şu sorunları varmış :( KAPI FİTİLLERİ YIPRANMIŞ OLMASINDAN DOLAYI DEĞİŞİRSE İYİ OLUR,DİREKSYON POWER SES YAPIYOR.MERKEZİ KİLİTTE SORUN VAR.) sanırım 100-150 tlye hallolur en fazla..

Bu arabayı alır mıydınız. Yoksa başka tavsiyeleriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlee -- 13 Şubat 2010; 12:14:16 >

• bence daha az kmde accent elantra saxo yaris bak.ilandaki aracında haşatı çıkmış gibi.kısaca piyasada fazla tutulmayan sağlam araçları temiz ve az kmde alabilirsin.toyota corolla ve hondadan uzak dur anormal paralar isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drlee
    KAPI FİTİLLERİ YIPRANMIŞ OLMASINDAN DOLAYI DEĞİŞİRSE İYİ OLUR,DİREKSYON POWER SES YAPIYOR.MERKEZİ KİLİTTE SORUN VAR.) sanırım 100-150 tlye hallolur en fazla..

bu yazılandan yalnızca biri bile 100-150 ye hallolmaz, bilgin olsun...

accord iyi araçtır...
    bunun km yüksek ama 270000'de ki palio gibi düşünmemek lazım bu araçları...

bilemiyorum ama arabalarla uğraşmayı seviyorsan; bu paraya bundan iyi araca binmen olanaksız...

fiyatı fena değil, işin ehli bir ustaya götür,
    motor, şanzuman ve elektrikli aksamı sorunsuzsa birazda cesaretin varsa al

• Eski model otomatik şanzıman başınızı ağrıtabilir. Linkteki ilan 270 binde ondan kesınlıkle vazgeçin zaten.
  • Sorun cikarttiginda: ''onemli degil, ne de olsa Accord'a biniyorum'' diyebilecekseniz alin.

Arabanin durumunu buradan anlamak zor fakat o fiyata o konforda araba bulmak da zor.

Sorunsuz olacak sekilde almayin derim. Zira temizleri halen 15.000tl civarinda satiliyor.

Sonuc olarak alinir mi? alinir..
  • Otomatik istiyorsanız olabildiğince yüksek modellere bakmanızı tavsiye ederim.
  • araba işinde de yeniyim... böyle fantezilere girmeyeyim ben o zaman... Çok kazıklarlar beni sanayilerde :)) 2 ay önce lada vega almıştım... baskı balatasını değiştirmem gerekti.. usta parçası 120 tl dedi, gittim sordum parçaçcıya 100 tl dedi... şerefsiz, işçilik bir yana, parça fiyatından bile 20 tl kazanayım diye uğraşıyor... Far değiştireyim dedim... 60 tl dedi, gittim sordum 50 tl ...

ne alacaz o zaman otomatik... Toyota starlet - pejo 106 - reno clio 1.4 RN (97-99 arası) - opel corsa 1.4 - volkswagen polo .... hangisi tercih edilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 99 model corolla terra 1.3
  • aslında asıl istediği terra dır ama 12000 civarı...
  • yok 1.3 terralar var otomatik, abs yok, klima da yok. tek olayı 86 hp olması, 10-11 arası bulunabilir rahatlıkla, pazarlıkla 10.500 civarı bulabilirsin. bende bu araçtan var.
  • http://www.sahibinden.com/sahibinden_otomatik_1_3_terra_klimali_orjinal_fiyat_dustu_kacirm-89WQQaXQQ21476800WQQpXQQdisplayitem

bak hatta klimalısı var şu an bi tane, ama sıkıntılı bir araç olabilir bunların klimalıları 12-13 e gidiyor.
  • bende otomatik vectra var... 94 model, 197 binde,klima vs var... 8-9 bin lira gibi alınabilir...güzel arabadır..
  • 97-99 model, abs+klima+hava yastıgı+sunroof bir otomatik rover 216si alabilirsiniz eğer kısa vadede satmayı düşünmüyorsanız.
  • bence otomatik istiyorsanız bütçenizi biraz daha arttırmalısınız.yinede clio yerine bunu tercih ederdim.http://www.sahibinden.com/kazasiz_otomatik_2000_model_klimali_cift_hava_yastigi_abs-06WQQaXQQ22003380WQQpXQQdisplayitem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.