Şimdi Ara

9000lik inverter klima mı 12000lik klasik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yatak odama klima almak istiyorum.odam 16metrekare.kuzeybatı-hatayda.acaba ısıtma için 9000btu yeter mi yoksa klasik 12000btu mu alsam.inverteri elektrik tasarrufu için düşünüyorum ama ısıtmaz diye çekiniyorum bebek de var yanımızda.en fazla 1400-1500tl arası olmalı.sharp'ın servisi geldi 12000lik lazım dedi ilerde odayı değiştirirseniz daha kullanışlı olur dedi haklı ama 12000lil invertere param yetmez. ne dersiniz.

• YORUM YOK MU?
  • Benim yatak odam 22m2 ama bende taşınırsam, bu kadar büyük bir yatak olmayacağı için 9.000 BTU hyper inverter alacağım. Bütçenizde çok iyi.
    Bilmeniz gereken katalog fiyatından satışlara göre kendinizi yönlendirmeyin pazarlık ve çok bayi gezerek çok daha iyi fiyatlar alabilirsiniz. Özellikle Ocak 2009 fiyatlarına rahat inerler...

Birde burdaki hali hazırda yorumları okuyun ve yorum bekleyin. Gelen servisler satmak istedikleri içinde istedikleri gibi yönlendirme yapabileceklerdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 30 Kasım 2009; 18:52:11 >
  • TEŞEKKÜRLER YANİ SANA GÖRE 22METRE KARE İÇİN 9000 BTU YETERLİ O ZAMAN BANA DA UYGUN.BU ARADA BAYİ SAYISI PEK GENİŞ DEĞİL.MİSAL SHARP İÇİN SADECE İKLİMSADA BULABİLDİM
  • 22m2 yeter diye bir iddaya sahip degilim fakat geleceğide düşününce ben böyle tercih edecegim. Ama 16m2 için
    yalıtımda düzgünse yeteceğini düşünüyorum...

Yalnız o bütçeyle neden sharpta ısrar etmiş olduğunu anlamadım, bence marka olarakta daha geniş bakmalısın...

Ayrıca akdeniz bölgesi anlamında klima tavsiyelerinde daha profesyonel arkadaşlar var hemen karar vermemeni tavsiye ederim, biraz daha sabırlı ol...
  • aslında illaki sharp olacak değil.mitsibushi electric de olabilir başka marka da.ama satılan yeri bulmak zor oluyor mits. elektrik bayisini bulamadım.odam yalıtımsız ahşap pencere 16m2.teşekkürler yorum öneri bekliyorum
  • inverter 12000btu (ısıtma amaçlı)tavsiyenizi bekliyorum ama pahalı olmasın en çok 1600tl civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik mi Vestel Klima mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9000 btu general yeter.
  • sharp generalden iyi değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sit

sharp generalden iyi değil mi

eskiden iyi idi artık yeni modelleri gelmiyor,
    dünyada en yüksek ısıtma oranı her zaman general-fujitsuya aittir, sharpı artık unutun.
  • teşekkürler.fiyat ve marka bekliyorum
  • bu ne demek :Is�tma Kapasitesi: 10570 (3070-16380) Btu/h .yani 10570ten 16380 btu ya kadar ısıtır mı demek.
  • quote:

teşekkürler.fiyat ve marka bekliyorum

izmire yakınsınız izmirden daha ucuza klima bulabilirsiniz, general-fujitsu, mitsubishi havy bu senenin en iyi klimaları fiyatlarıda uygun.
  • hatay-antakyadayım.inverter ısıtma 12000civarı olsun 1400-1500 tl olsun yeter
  • bunlar arasından seçmek gerekirse ne derdiniz:-generalASHA 09 LGCZ- --Mitsubishi heavy DXK 09 Z2-S ---sharp AY - XP 09 FR- --LG BEKO LG/BKE-7685D 12.000 BTU/h
  • quote:

bunlar arasından seçmek gerekirse ne derdiniz:-generalASHA 09 LGCZ- --Mitsubishi heavy DXK 09 Z2-S ---sharp AY - XP 09 FR- --LG BEKO LG/BKE-7685D 12.000 BTU/h

Sharp ve lg bekoyu unutun, sharp eski oldugu için bekonun ise bu konuda adı anılmaz, general-fujitsu veya mitsubishi alın.
  • quote:

bu ne demek :Is�tma Kapasitesi: 10570 (3070-16380) Btu/h .yani 10570ten 16380 btu ya kadar ısıtır mı demek.

10570 BTU/h saat klimanın nominal kapasitesidir. Parantez içindeki değerlerden düşük olan odanın ısınma ihtiyacına göre kapasitesini düşürebileceği minimum seviyeyi, yüksek olan ise yine kapasitesini çıkarabileceği maksimum seviyeyi belirtir. Yani klimanın normalde kapasitesi 10570 olmasına rağmen gerektiği durumlarda kapasitesini 16380 e kadar çıkararak ortamı daha kısa sürede istenilen sıcaklığa getirebilir. Benzer şekilde de oda sıcaklığında çok fazla düşme yoksa klima kapasiteyi düşürerek çalışmaya devam eder. Taki en son 3070 e kadar düşürür. Baktı ki fazla geliyor artık durur. Bir süre sonra çalışmaya tekrar başlar. Benzer şekilde bu değerler M. Electiric FD25VABH için 10912 (5115-21483)BTu/h dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makineman -- 1 Aralık 2009; 10:13:07 >

• bilgileriniz için teşekkürler
  • sit kardeşim general-fujitsu ısıtma acısından çok iyidir sharp'a göre ama generalin asha9.000btu serisi yerine kesinlikle plazma9.000btu serisi al,plazma serisi asha serisinden daha iyidir ve mitsu krigamine'ye çok yakındır ama fiyat olarak ondan uygundur haberin olsun kardeşim....
  • mantıklı teşekkürler.bakalım karar verme vakti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.