Şimdi Ara

90bin TL'ye Kadar Dizel Otomatik Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2008-2009 bmw 5.20d
    2010-2011 bmw 3.20d
    2012-2013 volvo s60 1.6d

hepsinin kendisine göre artıları var açıkcası volvo'nun diğerlerine nazaran daha çok fazlası var ama sonuçta bir bmw değil.
    Siz olsanız bu 3'ünden ya da bunlara alternatif olarak başka bir araba ne alırdınız. Dizel ve Otomatik olması olmazsa olmazımız.
    İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

• Şu üçü arasından S60 alınmazsa sadece yazık olur. Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 d motoru farkıyla 1. ve 2.seçenek bana göre daha mantıklı
  • Büyük heybetli bir 520d varken, karar sizin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallace84 W kullanıcısına yanıt
    Sizin listenize benzer bir şekilde araç araştırıyorum S60 ve 320D için.
    Ben olsam bu seçenekler arasında 520D yi elerdim,hem eski (kas 2004te çıktı) hemde esk tip 177'lik motor kullanıyor olacak.Ağır ve eski tip motor ile çokta ekonomik olmayacak üzerine 10 yaşına yaklaşan bir otomobilde değişmesi gereken parçalar olacak.
    Bmw 320d 184'hp lik motoru ile ilk sırada. Sunduğu güç ve ekonomi taktire şayan, arkadan itişli olmasıda cabası. Özellikle 2011-12 yılında çıkan türkiye paketi (sunroof,xenon,navigasyon) veya msport versyonu ile çok şık duruyor. Tabi bu donanımlarda fiyat artıyor. Bu aracında 2006'da çıktığını unutmamak lazım, barındırdığı teknoloji ile. Her ne kadar 2009'da makyajlansa'da çok yeni durmuyor.
    Son seçenek ise s60, s60'ın 1.6 dizel versyonundan çok ataklık beklentiniz var ise vaz geçin. Ancak beni taşısın ilk hızlanması çok iyi olmazsada olur diyorsanız sizin niçin ideali bu.Ancak 2013 sonu veya 2014 model 'den itibaren bakmalısınız.ilk kez 2011'de çıkan Araç makyajlandı ön far grubu değişti içeride göstergeler hayalet göstergeye döndü, kısacası daha güzel oldu. Bu aracında advance donanımını güzel, r versiyonu çok pahalı.Bir çok ta kendişne has teknoloji barındırıyor, şehir içi çarpışmayı önleyen sistemi blis kör nokta gibi.
    Burada devreye giren sizin performans beklentiniz. Benim önceliğim 320d olmasına karşın istediğim özelliklkerdeki 320d 'yi 100'ün altında göremedim. 5 yaşındaki araca 100'bin vermek üstelik yeni kasası bile makyajlanmışken çok mantıklı değil.Ancak sürekli yol yapıyorsanız yılda 25-30 veya fazlası 320d tercih edilmeli. Diğer yandan 90'bin civarıunda 2014 advance paketli bir s60 bulmak mümkün, dizel otmatik ve 1.6 olmasıda vergi avantajı getirecek 4-6 yaş gurubu için fark 1450 TL civarı yılda.
    Her ne kadar performans ilk tercihim olsada eşiminde rahat kullanabileceği ,az yakan ,daha yeni, vergisi daha az olan dizel otomatik yani s60 1-2 adım önde.
    İlla S60 ama daha güçlü derseniz çok daha uyguna s60 D3 motorlu 2.0 dizel bulabilirsiniz ancak otomatik seçenekli bu versiyon yakıt konusunda iddiali değil, tüketimi veri olarak ş.içi 8.9 lt ,10 lt yakmak zor olmasa gerek.Benim manuel versiyonlu 2500km uzun yol ortalamam 6.6 idi.

• Hocam e60 kasa cok eskidi. 5.30d'si bile alinmaz bence.

Ben s60 almalisiniz diyorum...bir bmw fanı olarak, Bmw de volvo da dikkat ceken markalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wallace84 W kullanıcısına yanıt
    Volvo her zaman kalitedir bence volvo cok iyi bir tercih olacaktir.

• S60 ama mümkünse D3 olsun, D2 115 beygir ve 1650 kg.
    D3 ile yakıt 10 litre değilde 8-8.5 civarında olur diye düşünüyorum.

• Sıfır km 2015 model insignia edition elegance 1.6 cdti otomatik.
  • V40 da olmaz mı
  • Gerek model gerekse prestij bakımından bu üçlüde volvo her türlü bmw leri ezer

Paran varsa Bmw F30 kasa al ama yoksa kesinlikle bolvo

Bi tavsiye benzinli passatım var Dsg 6.9 lt yakıyo ve çokta yumuşak kullanmıyorum dizelden daha konforlu bi araç

• hepsinin ortalaması 320d gibi duruyor
  • E60 kasa çıktığından beri ayrı bir sempatim ve ilgim oldu o kasaya. Birde 1.92 boy ve 2 çocuklu 4 kişilik bir aile babası olarak sanırım boyutlarından ötürü tercihim 5.20d olacak. Hafta içi her gün 60km hafta sonuda duruma göre 20-30 km ortalama yol yapıyorum hadi yazında uzun yola çıktığımı varsaysam bir yılda maximum 20bin km yapacağım. Her ne kadar eski tip motor olsa da ekonomik olacağını da düşünüyorum... Tüm bilgiler için ayrıca teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.