Şimdi Ara

91 TL TP-LINK Archer T2UH 600 Mbps Wireless Dual Band AC USB 2.0 3 dBi Adaptör (802.11ac-5GHz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 91 TL TP-LINK Archer T2UH 600 Mbps Wireless Dual Band AC USB 2.0 3 dBi Adaptör (802.11ac-5GHz)

Resmi web sitesi:https://www.tp-link.com/tr/home-networking/adapter/archer-t2uh/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Eylül 2019; 1:27:23 >

• 5ghz için anten yetersiz sırf dual band demek için koymuşlar sanırım. Yine de teşekkürler hocam, uğraşıp didinip konu açıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En faydalı yorumu da ekleyelim, faydamız olsun
    91 TL TP-LINK Archer T2UH 600 Mbps Wireless Dual Band AC USB 2.0 3 dBi Adaptör (802.11ac-5GHz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 10 Eylül 2019; 21:47:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75tl idi bu birkac hafta once alacaktim o zaman neyse kalsin dedim meger iyi firsatmia :)

• Ben bu ürünü Temmuz ayından beri pc de kullanıyorum...5ghz çekimi gerçekten iyi...

Pc odamın en dip tarafında , İnterneti de superbox dan alıyorum...Superbox'ın kutusu da salonun en dip tarafındaki cam kenarında ve 5ghz'den gelen internet tam diş çekiyor...daha uzak odalardan da 2ghz den bağlanıp sorun kalmıyor...

Ben tavsiye ederim bu aleti...Hatta ben Temmuz'da indirimden 77 tl'ye almıştım ama şuanki fiyatı piyasaya göre iyidir belki araştırmak lazım...
  • mckoy kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda ping sorunu oluyor mu oynuyorsanız ? Bende masaüstüne almayı düşünüyorum.
  • Hocam bide modem gelse @cohannan
    2 aydır bekliyorum 😅

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetqzl01

Oyunlarda ping sorunu oluyor mu oynuyorsanız ? Bende masaüstüne almayı düşünüyorum.
    Ping sorunu yok

• Reis bunlardan çok iyi anlıyorsundur araştıran birisin sence Anakarta takılan model mi yoksa usb modeller mi daha iyi ?

Attığım linkteki mi yoksa senin önerdiğin mi veya anakarta takılan daha iyi önerebileceğin var mı ?

• Ahmetqzl01 kullanıcısına yanıt
    Linkini verdiğiniz ürünün 802.11ac/5GHz desteği yok. Paylaştığım ürünü alabilirsiniz
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatların daha altına notebook'lara takılabilen wifi kartlar bulunabilir mi? 7 yıllık notebook için üzerindekinden daha başarılı sıfır/ikinci el uygun kartlar var mı? Şimdi araştıracağım, önerileri dikkate alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DreamSs kullanıcısına yanıt
    150 lik model 75tl.. Ona bakmış olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 17 Eylül 2019; 1:21:2 >
  • yok hocam 600lük olandı eminim, hatta biraz bakınmıştım başka yoktu o fiyata, sonra erteledim. ama ha 75 ha 90.. ihtiyaç varsa 15tl pek de bir şey değil tabi muadillerinin fiyatlarına bakmak lazım
  • bunu alıp bilgisayara takacağınıza, yine aynı paraya menzil genişletici almak daha iyi değil mi ?
    hem bilgisayarda yer kaplayacak hem de birden fazla bilgisayar varsa napcan , hepsine birer tane almak zorunda kalacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Eylül 2019; 8:52:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Başka artıları da olabilir.. Geçmiş tecrübemden söyleyebileceğim menzil genişleticiye göre birkaç farklı kullanım avantajı var. Labtop veya pc nin wireless kartı bozuk olabilir veya eski versiyondur verimsizdir; labtopta kullanımda ev dışında da kullanılabilir , ihtiyaç halinde usb girişi olan farklı pc ve labtoplarda takıp kullanılabilir; bunda var mı bilmem ama benim kullandığımda kablosuz paylaşım özelliği vardı.. Menzil genişletici ile kullanım alanları farklı olabilir özetle..
  • DreamSs kullanıcısına yanıt

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    o söylediğinizin amacı farklı ve ben bir tane denemiştim stabil değildi ama elbette iyi çalışanlar vardı, menzilin ortasında kalınca birinden diğerine bağlanıp arada bekletiyordu geçişlerde.
    Ayrıca iyi çekmesi ayrı bir durum bir de 600mbps desteklediğinden mesafe elverdikçe hızlı veri alışverişi olacak. Yanlışsam düzeltin ama bundaki asıl kullanım amacı 600mbps desteği ile daha hızlı veri alışverişidir, çekim gücü ikinci planda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.