Şimdi Ara

92 liyim ama öss?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aklıma bir soru takıldı 92 liyim bu sene askerlik varmış haberim yoktu eve yoklamayla ilgili mektup geldi ama ben ygs ye girdim lys ye giricem gelecek ay ama aralık 2011 de son yoklama yapılmış nasıl olucak üniversite olmayacakmı boşunamı para ödedim sınavlara girdim ne yapmalıyım ilginiz için teşekkür ederim

• 92lisin askerlikten haberin yoktu ha nerde yasiyorsun kardes sen?

bende 7 aydir yoklama kacagi idim p.tesi gittim 2 sene tecil ettirdim.
    sende ettiriyorsun ygsden sonrada yerlesince okulundan kagit alir okdugun surede tecil ettirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: authir

merhaba arkadaşlar aklıma bir soru takıldı 92 liyim bu sene askerlik varmış haberim yoktu eve yoklamayla ilgili mektup geldi ama ben ygs ye girdim lys ye giricem gelecek ay ama aralık 2011 de son yoklama yapılmış nasıl olucak üniversite olmayacakmı boşunamı para ödedim sınavlara girdim ne yapmalıyım ilginiz için teşekkür ederim

Üniversite kazandıktan sonra askerlik şubesine öğrenci belgesi götürmen yeterli olur; çünkü bu yıl üniversite kayıt esnasında 90 doğumlu veya üzeri doğumlulardan askerlik durum belgesi istenecek. Ama yoklama kaçağı olman yasal değil.Hemen halletmek istiyorsan diploman ve 2 adet vesikalık fotoğrafınla birlikte askerlik şubesine gidip tecilini yaptır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 4 Mayıs 2012; 20:23:02 >
  • teşekkür ederim ilginiz için yarın gidip halledicem =) bu arada bilmek zorunda değilim bütün sene babamın hastalığıyla uğraştım o yüzden haberim olmadı hiç aklıma bile gelmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: authir

teşekkür ederim ilginiz için yarın gidip halledicem =) bu arada bilmek zorunda değilim bütün sene babamın hastalığıyla uğraştım o yüzden haberim olmadı hiç aklıma bile gelmedi..

bilmek zorundasın.trt1 de hepsı her celp donemınde yayınlanır.ve gazetede okumuyorsan okuman gereklı bır ınsan olarak bunları bılmek zorundasın.her turk erkegı askerlık zamanı geldıgını bılecek.ben bılmedım ama bılmem gerektıgını ogrendım.kımse askerlıkten korkmasın askerlık boş hatta bomboşş bir vatani görev.gidince anlayacaksın zaten nıye ben burdayım şu an dıye.hayatından sadece 6-12 ve 15ay donemı senden çalıyuorlar.ona kızacaksın zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.