Şimdi Ara

925'e gdr2 yüklendi. ( ss'li) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rawden

W10a geçtim ardından denime geçtim şu anda denimdeyim ama gdr 2 ile ilgili sorusu olanlara cevap verebilirim.

ben daha önce denim yükledim çok ağırlaştı telefon özellikle video muzik listesinde ve şarjda çok hızlı tükenmeye başlayınca cyan ı yeniden yükledim şuan cyan yüklü memnunum bir sorun yok kullanımıma göre. gdr 2 nasıl varmı sorunu denemişsiniz ama yeteri kadar denemek için en az 1 hafta gerekir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

W10a geçtim ardından denime geçtim şu anda denimdeyim ama gdr 2 ile ilgili sorusu olanlara cevap verebilirim.

ben daha önce denim yükledim çok ağırlaştı telefon özellikle video muzik listesinde ve şarjda çok hızlı tükenmeye başlayınca cyan ı yeniden yükledim şuan cyan yüklü memnunum bir sorun yok kullanımıma göre. gdr 2 nasıl varmı sorunu denemişsiniz ama yeteri kadar denemek için en az 1 hafta gerekir sanırım

Şu an denimdeyim telefon bende Cyan'da da akıcıydı Denim'de de akıcıydı GDR2'de de akıcıydı. Şarj Denim'de iyileşmişti. Denim ile GDR2 şarj konusunda aynıydı. GDR2'nin ayarlar menüsü güzeldi. Onun dışında cihaz zaten akıcı olduğu için akıcılıkta bir değişim fark edemedim. Denim yükledikten sonra telefonu sıfırlayıp deneseydiniz daha iyi olabilirmiş çünkü Denim'de ısınma sorunu biraz daha azalmıştı yanlış hatırlamıyorsam. GDR2'de ise biraz daha azalmıştı bu sorun ama yine de ısınıyordu tabi.

• GDR2'de denime göre biraz daha atiklik var geçişlerde. Onun dışında ayarlar menüsü ve altaki ayar arama seçeneği güzel olmuş.

Batarya performansı olarak denime göre iyileşme göremedim. Batarya için en iyisi cyan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme var uyarısı engellenebiliyormu arkadaşlar
  • İnsider kapsamında verilen ilk güncelleme GDR2'dir arkadaşlar

• Gdr 2 ile telefonun bataryası sanki ikiye katlandı. Gdr 1 denim ile akşamı zor görüyordum şimdi ise şarjı kokluyor. Batarya olarak gdr 2 betada bayağı gelişme var. Telefonum lumia 920.

Gdr1 e geri dönmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 14 Nisan 2015; 22:59:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Gdr 2 ile telefonun bataryası sanki ikiye katlandı. Gdr 1 denim ile akşamı zor görüyordum şimdi ise şarjı kokluyor. Batarya olarak gdr 2 betada bayağı gelişme var. Telefonum lumia 920.

gdr2 betamıda ? yazılanlara göre beta değil
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Bende beta olmadığı okudum bi kaç yerde. Ki performansı hiç betaya benzemiyor.

• Şimdi gdr2 yüklenemiyor mu

• Yükleniyor şu an geçiyorum

Windows insiderı silerseniz uyarı vermez.

• quote:

Windows insiderı silerseniz uyarı vermez.

ben göremedim windows insider diye birşey nereden bakıcam acaba ? yani ben yüklemedim ayrıca windows insider diye birşey. geçenlerde cyan ı yükledim nsu ile sıfırdan cyan ı kurdum öyle duruyor
    Ben gdr 2 yuklu sandım sende hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Gdr 2 ile telefonun bataryası sanki ikiye katlandı. Gdr 1 denim ile akşamı zor görüyordum şimdi ise şarjı kokluyor. Batarya olarak gdr 2 betada bayağı gelişme var. Telefonum lumia 920.

gdr2 betamıda ? yazılanlara göre beta değil

Resmi güncelleme değil o yüzden beta dedim.

• Arkadaşlar GDR2 ilk yayınlandığından beri sürekli sorunsuz kullanan var mı?

Birde W10 güncellemesini almayacak şekilde ayarlayabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Arkadaşlar GDR2 ilk yayınlandığından beri sürekli sorunsuz kullanan var mı?

Birde W10 güncellemesini almayacak şekilde ayarlayabilir miyiz?

Ben kulllanıyorum sorunsuz ve iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla gdr2 yukledikten sonra mesaj kisminda felan az az takilma var ayrica arama yaptiktan sonra konusma bitince alttaki menu saydam bi sekilde gorunuyo bana garip geldi hatta mesaj yazacagim zaman takilmasi dikkatimi cekiyo sürekli.

• gdr2'yi yükledikten sonra gerek lumia camera gerekse microsft kamera ile ön ve arkadaki kameralar ile video çekemiyorum.
    sizde bir dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

gdr2'yi yükledikten sonra gerek lumia camera gerekse microsft kamera ile ön ve arkadaki kameralar ile video çekemiyorum.
    sizde bir dener misiniz?

Çekiliyor hocam.
  • Kullanıyorum, Denim'e göre biraz daha performanslı. GDR2 yüklemesi sonrası Windows Insider'i açmadan Akıllı Depolamadan kaldırmanız yeterli. W10 a geçmeyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.