Şimdi Ara

925'e gdr2 yüklendi. ( ss'li) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
3.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

Denime göre ne gibi artılar var?

Gdr2nin mi w10nun mu?

Gdr2 nin.

Hız olarak artısı var. Menüde değişiklik var. Birde bu konuda bir arkadaş yazmış ısınması daha azmış. Malum 925lerde ısınma büyük sorun. Isınma arttıkça şarjı bi kadar harbeye tüketiyor. Genel olarak ısınma ve hız konusunda denimden üstün. Yanlış hatırlamıyorsam bi kaç küçükte olsa yenilik mevcuttu. Onlarıda hala gdr2 kullanan bi arkadaşa sorarsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız hocam

Bende de şuan düz denim yüklü.geliştirici olarak kayıt edip güncelleştirmeyi yüklemeye değer mi diye sordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geliştirici olmadan yükledim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Geliştirici olmadan yükledim ben

Bende telefonunuz güncel diyor?

• Insider'a kayıt olup fast'i seçiyorsunuz. Ardından cihazınız yapılandırılıyor. Sonra onaylama ekranı geliyor. Onayladığınızda uygulamadan atacak. Ayarlardan güncelleştirme kontrol edince güncelleme gelecek. Güncelleme yaptığınızda GDR 2 gelecek. Ardından Insider programını sileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

Insider'a kayıt olup fast'i seçiyorsunuz. Ardından cihazınız yapılandırılıyor. Sonra onaylama ekranı geliyor. Onayladığınızda uygulamadan atacak. Ayarlardan güncelleştirme kontrol edince güncelleme gelecek. Güncelleme yaptığınızda GDR 2 gelecek. Ardından Insider programını sileceksiniz.

Peki bu gdr2 beta mı?

• Bende gdr2 yüklemeden direkt 10 yükledi. (525)

• Beta değil W10'a geçmeleri için bazı modellere gönderildi.
  • Rawden kullanıcısına yanıt
    hocam telefonunuz 32lik mi 16lık mı? dediklerinizi yaptım ancak olmadı

edit: tamam hocam ikinci deneyişimde oldu. insider demesen beklerdim öyle teşekkürler bilgi için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The PentaTonic -- 11 Nisan 2015; 23:53:30 >
  • Rica ederim
    yükledikten sonra insideri silmezsek ne olur hocam,yeni versiyon çıkaesa tekrar diye soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the voyager kullanıcısına yanıt
    W10 indirir. Guncelleştirmeleri kapatman gerekir.

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Menüde ne gibi bir değişiklik mevcut acaba?

• MinikYas kullanıcısına yanıt
    Gdr2 de menüdeki değişiklikler çok az. Ekstra bir kaç değişiklik var. W10a terfi ettiğim için şuan tam bilmiyorum. Rawden isimli arkadaşa sorarsan daha iyi olur sanırım gdr2 kullanıyor kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 12 Nisan 2015; 15:17:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam gdr2 kullanıyorsanız isterseniz sizi ilk mesaja yazayım size sorsunlar nasıl diye. Yada bi konu açın. Bana soruyorlar bende bilmiyorum sana yönlendiriyorum

• Ben gdr2 de bıraktım gayet şıkır şıkır sorunsuz

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Minikyas isimli arkadaşın sorusu var. Onu alıntılayarak cevabını verebilirmisiniz?

• MinikYas kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar hariç görünüşte pek bir fark yok, ama daha hızlı geçişleri ve tepki süresi var.
    Ayarlar kısmı ise ilk mesajdaki gibi gruplandırılmış, Uygulama İzinleri göze çarpan yeniliklerden.

Daha detaylı bilgi için Windows Phone 8.1 GDR2 sayfasına göz atabilirsin.

Ayrıca o sayfada da göreceğin üzere bugüne kadar hiçbir sürümde olmayan telefon sıfırladığın zaman yedeklerini eksik alma olayını GDR2 de çözmüşler. Telefonu sıfırlayıp yedekleri geri aldım. Tüm ekranım ve özelleştirmelerim geri geldi. Tekrar ayarlar için uğraşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliens -- 12 Nisan 2015; 17:00:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliens

Hocam ayarlar hariç görünüşte pek bir fark yok, ama daha hızlı geçişleri ve tepki süresi var.
    Ayarlar kısmı ise ilk mesajdaki gibi gruplandırılmış, cihaz güvenliği göze çarpan yeniliklerden.

Daha detaylı bilgi için Windows Phone 8.1 GDR2 sayfasına göz atabilirsin.

Ayrıca o sayfada da göreceğin üzere bugüne kadar hiçbir sürümde olmayan telefon sıfırladığın zaman yedeklerini eksik alma olayını GDR2 de çözmüşler. Telefonu sıfırlayıp yedekleri geri aldım. Tüm ekranım ve özelleştirmelerim geri geldi. Tekrar ayarlar için uğraşmadım.

Bende de temiz denim sürümünü kurduktan sonra yedekleri almada ve geri yüklemede sorun yaşamadım şimdi gdr2 yi üzerine kurdum şıkır şıkır çalışıyor. Sorunsuz. Gdr2 de de yedekleri almada ve geri yüklemede sorun yaşamadım denedim.. @minikyas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 12 Nisan 2015; 16:25:14 >

• Teşekkürler, ben acaba ana menüde değişiklik mi var diye meraklanmıştım aslında. Ayarlar menüsü aklıma gelmemişti.
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    W10a geçtim ardından denime geçtim şu anda denimdeyim ama gdr 2 ile ilgili sorusu olanlara cevap verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.