Bildirim
93 94 model elentra alınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç bulaşmayın...
quote:
Orjinalden alıntı: sofer
Arkadaşlar 93 yada 94 model elentra alınır mı alırsam yakıt tüketimi masrafları motorun ömrü hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim nelere dikkat etmek gerekiyor .......
-
Fiyatları çok uygun aslında ama parça sorunu olurmu ve fiyatları nelerdir araştırmak lazım.93 94 Vectra daha mantıklı olabilir sanırım aynı fiyat aralığındalar. -
ARABA.COMDAN ARAŞTIR....
FİYATLARI TAHMİNEN 6-7 CİVARIDIR.....
MOTOR ÖMRÜ TEMİZ KULLANIMDA 300,000İ KESİN DEVİRİR.....
PARÇA SIKINTISI ÇEKMEZSİN......
AMA 91-94 E KADAR EXCELLER VAR ONLAR DAHA İYİ ONLARDA 4-6 ARASI.....
93 VECTRA ŞU ANDA 8,5-9 MİLYAR.....CİVARIDIR.....
quote:
Arkadaşlar 93 yada 94 model elentra alınır mı alırsam yakıt tüketimi masrafları motorun ömrü hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim nelere dikkat etmek gerekiyor .......
-
93-94 corolla corona olsa al derımde bu araca bulasma -
cevaplar için teşekkürler ama olay şurda sıkıntı yaratıo elentra 6-7 civarında 1 daha artırsam 1.6 civicler 94 model yada opel vectra corona gibi güzel araçlar var bunların arasında kaldım ama elentra ucuz die sordum yani ararken rasgelirse ya temizse düşünecem yada görmezden gelecem önerileriniz çok önemli aylardır doğubayazıtta asteğmenlik yapıorum sürekli araştırıorum gelmeme de tek rakamlı sayılar kaldı inşallah hala şu araba diyemedim gelince çok kararsız kalmak istemiorum net olarak kime hangi arabayı sölesem arkadaşlarımdan illaki kötü bişey buluyorlar sanki para çokta ben eski araba seçiorum gitsem porche alsam onada yok iki kişilik yok çok yakkıo falan diyecekler yardımlarınızı fikirlerinizi öneri bilgi herşeyinizi bekliorum burda mantıklı yaklaşan çok kişi var teşekkür ederim
-
1 veya 2ARTIRMAN ÖNEMLİ DEĞİL....
ZATEN MADDİ YÖNDEN ÇOK İYİ OLSAN İKİNCİ EL ARAÇ ALMAZSIN.....
VECTRA CORONA VEYA CİVİC DİYORSUN...
TAMAM ALIRKEN ALDIN ONLARIN MASRAFLARI NE OLACAK....
VECTRAYA Bİ MOTOR ATSAN NERDEN BAKSAN 1 MİLYARI BULUR....ENAZ.....
AMA HYUNDAIYE MOTOR ATSAN EN FAZLA 600 YTL DİR...
SADECE BUNUNLA BİTMİYO TABİİİİ....
BALATASI,ŞANSUMAN,YEDEK PARÇA.V.S....
HYUNDAİ ALIRSAN(HANGİ MODELİ OLURSA OLSUN)SIKINTI ÇEKMEZSİN MADDİ AÇIDAN.....
ÇÜNKÜ FİYAT VE MASRAF AÇISINDAN TOFAŞI ARATMAZ....
AMA KONFOR OLARAKTA MERCEDESİ ARATMAZ....
BİDE HYUNDAİ NİN BENZİNLİ MOTORUNUN 400,000 KM Yİ DEVİRDİĞİNİ(LPG'SİZ),DİZELİNİNDE EN AZ 350,000KM Yİ DEVİRDİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ.....
HE MERCEDES 500,000 YAPAR DİYECEKSİN.....AMA MERCEDESLE HYUNDAİNİN FİYATI BİR DEĞİL.....
MERCEDES 3000YTL YERSE HYUNDAİ MOTORDA 600-700YTL YER....
YANİ BUNLARIDA GÖZ ALTINDA BULUNDUR.......ÖYLE KARAR VER BENCE ........SAYGILAR
quote:
cevaplar için teşekkürler ama olay şurda sıkıntı yaratıo elentra 6-7 civarında 1 daha artırsam 1.6 civicler 94 model yada opel vectra corona gibi güzel araçlar var bunların arasında kaldım ama elentra ucuz die sordum yani ararken rasgelirse ya temizse düşünecem yada görmezden gelecem önerileriniz çok önemli aylardır doğubayazıtta asteğmenlik yapıorum sürekli araştırıorum gelmeme de tek rakamlı sayılar kaldı inşallah hala şu araba diyemedim gelince çok kararsız kalmak istemiorum net olarak kime hangi arabayı sölesem arkadaşlarımdan illaki kötü bişey buluyorlar sanki para çokta ben eski araba seçiorum gitsem porche alsam onada yok iki kişilik yok çok yakkıo falan diyecekler yardımlarınızı fikirlerinizi öneri bilgi herşeyinizi bekliorum burda mantıklı yaklaşan çok kişi var teşekkür ederim
-
ben toyota derım temızını bulursan kacırma uzun omurlu aracalrdır -
ewt bu maddi kısmını bende şöyle değerlendiriorum yaklaşık 10500 falan var bende ama bunun tamamını verirsek epey sıkıntı yaşarım kredide
düşünmüyorum bundan dolayı paranın bi kısmı kenarda dursun istiyorum ne kadar uygun fiyat olursa o kadar ii olur hyundai düşünme sebebim o zaten
bide toyota olayı çok daha istediğim bi araba ama fiyatları inanılmaz yüksek 93 model klimalı vs. 10 dan başlıo ciivic deme sebebim o da japon japonlar her zaman uzun ömürlü adamlar bu işi gerçekten çok ii yapıo hyundai ekonomik ve fena diil ama araba pek dayanıklı değil sağlamlık açısından gerçi o modeldeki japonlar ne kadar dayanıklı tartışılır
opelde dayanıklı ama tipi kalas gibi çok iri servisi de çok pahalıymış
yakında kafayı yerim ben bu kadar yorum yapıp forum okumaktan var mı araçlar hakkında başka yorumlar
yapılan yorumlar için tekrar teşekkür ettim
-
ya ben 97 gli mı 12 ye sattım bıraz arastır 93-95 arası xei bulursun 9.500 e rahat bende suan vw golf comfortlıne var 2001 model 1 ay oldu daha alalı ama sunu dıyım toyota bınılcek arac. -
ARABA YI HIRPALARSAN BAKMAZSAN HİÇBİR ARABA DAYANMAZ.....
HYUNDAI MOTOR OLARAK MÜKEMMEL....SONUÇTA KOREA MALIDIR....
YANİ BİNEVİ JAPON.....
KAPORTA OLARAK DİYORSAN ŞU ANDA TÜM ARAÇLAR AYNI ML SAÇ KULLANARAK ÜRETİLİYOR....(ÇARPTIKTAN SONRA BÜTÜN ARABALAR HASAR GÖRÜR)..............
KIA,TOYOTA,MAZDA,MITSUBISHI,V.S BUNLARDA JAPONDUR...FAKAT TUTULMA YÖNÜNDEN 2.EL YÖNÜNDEN ZAYIFDIRLAR....VE MASRAF OLARAK HYUNDAİDEN %50 DAHA FAZLADIR......
HE TOYOTA BİRAZ DAHA İİDİR BU KONULARDA..........
BENİM DEDİĞİMİ YAP İLLA ŞUNU AL DEMİYORUM...
BEN SANA FAYDAM OLSUN BİLGİMİ PAYLAŞAYIM DİYE ......
YİNEDE SEN BİLİRSİN....
FAKAT HYUNDAİ DERİM....
HANGİ MODELİ OLURSA OLSUN SAAĞLAM DAYANIKLI EKONOMİK VE KONFORLU ARAÇLARDIR....
ÖRN:2000 ACCENTİ BENZİNLİ 70,000DE KOMŞUM ALDI...10,000YTLYE MALETTİ....
2000 MODEL ....10,000YTL VECTRANIN 94-95 LERİ BU FİYATLARDA ....
VECTRA ADI VECTRA KONFOR SAĞLIMLIK YOKMU TABİKİ VAR OPEL YANİİİ....
AMA HEM DÜŞÜK MODEL ALIP HEMDE ÇOK MASRAF ETMEKTENSE......
SENİ ÇOK SIKTIM HERALDE .....TERCİH SENİN.....SAYGILAR.......
quote:
ewt bu maddi kısmını bende şöyle değerlendiriorum yaklaşık 10500 falan var bende ama bunun tamamını verirsek epey sıkıntı yaşarım kredide
düşünmüyorum bundan dolayı paranın bi kısmı kenarda dursun istiyorum ne kadar uygun fiyat olursa o kadar ii olur hyundai düşünme sebebim o zaten
bide toyota olayı çok daha istediğim bi araba ama fiyatları inanılmaz yüksek 93 model klimalı vs. 10 dan başlıo ciivic deme sebebim o da japon japonlar her zaman uzun ömürlü adamlar bu işi gerçekten çok ii yapıo hyundai ekonomik ve fena diil ama araba pek dayanıklı değil sağlamlık açısından gerçi o modeldeki japonlar ne kadar dayanıklı tartışılır
opelde dayanıklı ama tipi kalas gibi çok iri servisi de çok pahalıymış
yakında kafayı yerim ben bu kadar yorum yapıp forum okumaktan var mı araçlar hakkında başka yorumlar
yapılan yorumlar için tekrar teşekkür ettim
-
Arkadaşlar yani şunu diyoruz o zaman toyota bulursam uygun fiyata şansıma toyotayı tercih ediyorum ucuza bulamazsam biraz tasarruf diyosak hyundai de tercihimin ön sırasında yer alacak çünkü o da japonların akrabası bunu dert etmiyeceğiz demek oluyo
Bu arada yazdıklarınız gerçekten benim için çok önemli sıkılmayı bırakın sizin yazdıklarınız sayesinde kafamda olan fikirler netleşiyo çok saolun
Asteğmenlikte kısmet olursa 5-6 güne bitio Doğubayazıttan kurtuluyorum sonra İstanbulda bu arge çalışmalarımın ekmeğini yerde bi araba alırım inşallah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X