Şimdi Ara

93-94 Model Honda Civic 1.5 EX veya 1.6 İes Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bildiğim kadarıyla bu kasa 1.6 ies değil 1.6si olarak geçiyor. 1.5 motorlar karbüratörlü 1.6 olanlar enjeksiyonlu oluyor. 1.6siler 120 hp. 1.6 almak daha mantıklı gibi. Kronik olarak yağ pompasını yan sanayi takınca yatak sarma sıkıntısı olduğunu okumuştum.

Bende Haziran ayında civic kovalarken baya bi araştırmıştım. Sonradan daha çok hoşuma gittiği için e36 aldım.

Şu konudan bayağı bir bilgi edinebilirsin.https://forum.donanimhaber.com/93-civic-si-hakkinda--74431373

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 15 Ağustos 2020; 21:3:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları görünce dudağım uçukladı resmen piyasanın arttığını biliyordum ama ahı gitmiş vahı kalmış apaçilerin altında turşu olmuş 30 yaşındaki civiclere 30 bin TL istendiğini bilmiyordum

• zQrba kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Evet 1.6 si olarak geçiyormuş. Hayalimde bmw olsa da bu bütçe ile alınabilecek eski bir model bmw cidden masraflı olur dediler.
  • phbfmv kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasa cidden uçtu. Şu an Fiat Uno kullanıyorum. Yani Uno'ya bile 20-25 bin isteyenler var. Bu model Honda hoşuma gittiği için bakıyorum şimdilik. Uno iyi güzel araç az yakıyor fakat ne kadar temiz ve bakımlı tutsam bile sanayiden ayrılamıyorum. Birazda Honda merakı sardı fakat fiyatlar cidden içler acısı olmuş.
  • Ayrıca sormak istediğim bir soru daha var. Özellikle bu model aracı alırken nelere dikkat etmek gerekiyor?
  • brksaglam B kullanıcısına yanıt
    Uno nasil az yakiyot kutu gibi araba bende vardi 70s 1999 model tofas motorlu masrafi falan yoktu 140.000 km de tofas motorlu ne kadar lpg ayari yapsamda az yakmiyordu. Herkes forumlarda yakitta dertli oncesinde renault r9 broadway vardi yakiti ondan fazla. Unolar zamaninin arabalari Lada samara ve broadwayden fazla yakiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Uno nasil az yakiyot kutu gibi araba bende vardi 70s 1999 model tofas motorlu masrafi falan yoktu 140.000 km de tofas motorlu ne kadar lpg ayari yapsamda az yakmiyordu. Herkes forumlarda yakitta dertli oncesinde renault r9 broadway vardi yakiti ondan fazla. Unolar zamaninin arabalari Lada samara ve broadwayden fazla yakiyor.
    Açıkçası 10 yıldır 70S tek nokta enjeksiyonlu olan Uno kullanıyorum diğer araçlarla pek karşılaştırmadım yakıt tüketimini. Şöyle söyleyeyim 250 km şehir içi kullanımda 23-24 litre lpg tüketimi oluyor ortalama olarak. Kullanıma bağlı olarak 25 litreyi de geçtiği olabiliyor. Artık yakıt tüketiminden geçtim biraz farklılık olsun ve Honda model araç almayı düşündüm. Fakat piyasaya bakınca 30.000 TL bütçe ile anca başka bir Uno alacağım gibi gözüküyor :D Neyse konu başlığına dönecek olursak Honda model araç hakkında bilgili arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum.

• Bende 98 1.6 ies var hiç tüp takılmamış 220 binde saat hibi çalışıyor. On numara arabadır tavsiye ederim sadece yalıtımı biraz kötü yoksa çok tdi dci hdi tokatlamışlığım var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.