Şimdi Ara

94 doğan'la 1400kmlik yol gidilirmi:D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
16.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Stepneyi kontrol ettir bence yola cikmadan önce !
    arti olarak camlara sıkıstırmak icin bez mez bisiler ayarla arkadakiler bari günesten yanmasin...
    Ve rahat giysiler terlik sort vs gibi olmazsa olmaz.
  • quote:

diyarbakır yolunda setra marka otobüsleriyle çalışan firmaları tercih edin daha rahat edersiniz. hem koltuklar çok daha konforlu hem klimalı hem de muavinin seçtiği müthiş filmleri izleme fırsatınız olur. doğanın arka koltuklarında o yol sizi üzer. ayrıca yeni nesil kamyonlar ve tırlar bile sizi sollar affetmezler. özellikle rampalarda dikkatli olun derim.
    kesinikle Otobüsle Git Derim Hem Fazla Yorulmazsın Hemde Rahat Rahat Gidersin Şimdiki iyi Firmaların Çoğu Otobüsünde Tv Var Eyer Arabayla Giderseniz Bakımını Yaptırın... Sadece Sıkıntı Klima Ve Sıcak Olucaktır.. Şimdiden İyi Yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 4 Ağustos 2010; 16:58:06 >
  • Gidilir bişey de olmaz.Öğrenciliğimde izmirden kars'a 96 kartalla gitmişliğim var.Dönüşü de yapmıştım haliyle
  • 2018 temmuzda Diyarbakır dan izmire 1500 km yolu şahinle gittim hemde çok keyifli gittim. 1 ay sonra izmirden Diyarbakıra geri döndüm hiçbir problem yaşamadım çok keyifli bir yolculuktu. Araba bakımlı olsun her yere gidilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancatak1

2018 temmuzda Diyarbakır dan izmire 1500 km yolu şahinle gittim hemde çok keyifli gittim. 1 ay sonra izmirden Diyarbakıra geri döndüm hiçbir problem yaşamadım çok keyifli bir yolculuktu. Araba bakımlı olsun her yere gidilir
    Dostum gittin de 10 yıllık konuyu niye hortlatma ihtiyacı hissettin :)

• konu sahibi yolu bitirebildi mi acaba
  • 😂 😂

• jowood1 J kullanıcısına yanıt
    Benim için değişik bir tecrübeydi ve çok keyifliydi O yüzden paylaşmak istedim

• Gidilir, serçeyle uzun yola çıktığımızda pek sorun olmamıştı. Şimdi konfor ve rahatlık yoktu tabi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.