Şimdi Ara

94 doğan'la 1400kmlik yol gidilirmi:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
16.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ustalar başlıktada yazdığım gibi araç 94doğan s bizim araç değil bi yakınımızın 10gün sonra beraber istanbuldan diyarbakıra gidecez acaba nasıl bi yolculuk olcak geçen denize gittik araba 100civarı hızla acaip sesli gidiyor birde araç ful olacak araba 100ü bile görmeyecek gibi sizce nasıl olur gidermi bu araba otobüsle gidecektik fakat böle daha eğlenceli gibi

• gidilir gidilmesine araç dağılmazsa da siz içinde dağılırsınız o kadar yolda
  • neden gidilmesinki..

arabanın sınırları bilindiği sürece zevkle bile gidebilirsiniz
  • hız sınırları dahilinde gayette güzel gidilir. ancak bu sıcakta ben o yolu o araba ile gitmezdim.
  • Gidecek isen yola güneş batar batmaz çıkmanı tavsiye ederim.
  • Gidilir gidilmesine ama çakmaklığa takılan ufak vantilatörler var onlardan alın derim. Klimasız bir arabayla bu sıcakta uzun yol hiç çekilmiyor çünkü. Sizde böyle bir çözüme başvurun derim
  • gündüz gideceksen bütün camlar;gece de bütün farlar(sis+uzun)açık şekilde gitmeniz lazım ya da önünüze sizinle aynı hızlarda giden birini alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O yolu yeni geldim arabayla..

Hava sıcaklıgı cıddı sıkıntı yaratır hem araç ıcın hemde sızın ıcın..

Varsa baska bir alternatıfınız degerlendırın bence..
  • 98 Düplü Tofaş Doğan SLX'le geçen sene 2500 km lik yol gittik problem olmadı. Megane dan sonra konfor sıfır ama çok da kötü değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 24 Temmuz 2010; 22:47:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

98 Düplü Tofaş Doğan SLX'le geçen sene 2500 km lik yol gittik problem olmadı. Megane dan sonra konfor sıfır ama çok da kötü değildi.

sen o yolu lada ile git doğanı mumla ararsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

gündüz gideceksen bütün camlar;gece de bütün farlar(sis+uzun)açık şekilde gitmeniz lazım ya da önünüze sizinle aynı hızlarda giden birini alın

önüne aldığın aracada yazık... adamın gözüne ışık vurdura vurdura git.hele bide adam yorgunsa sana küfür ede ede gider:D
  • diyarbakır yolunda setra marka otobüsleriyle çalışan firmaları tercih edin daha rahat edersiniz. hem koltuklar çok daha konforlu hem klimalı hem de muavinin seçtiği müthiş filmleri izleme fırsatınız olur. doğanın arka koltuklarında o yol sizi üzer. ayrıca yeni nesil kamyonlar ve tırlar bile sizi sollar affetmezler. özellikle rampalarda dikkatli olun derim.
  • 1400 neki :)
  • Abartmayın arkadaşlar araç bakımlı ve sıkıntısı yok ise gayet te rahat gidilir...
    Ben yıllarca 94 Broadwayımla 1550 km yol gittim geldim hiç bir sıkıntı da olmadı...
    Tabi arada bir uygun molalarla ve 800 km sonra (yaklaşık yolun yarısında) bir gece dinlenmek kaydıyla, hiç durmadan bu kadar yolu gidip gelmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 25 Temmuz 2010; 0:10:01 >
  • walla arkadaşlar araba çok temiz değil fakat o kadar kötüde değil orta halli bi doğan eminimki otobüs daha rahat fakat böle hem daha uygun hemde daha eğlenceli geçecek gibi
  • Arkadaş deveyle bile gidilir o yol
  • Gidilir tabi neden gidilmesin.
  • gidillir ama tek sıkıntı sıcaklık olur adanaya inince daha iyi anlarsınız.
  • Yola çıkmadan gerekli bakımları yaptırdıktan sonra gönül rahatlığıyla gidebilirsin.
  • Gidilir gidilmesine ,tabi gidiceğiniz yere ulaşana kadar siz araçta sıcaktan erimezseniz...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.